Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jel mi lijep avatar:super:

I niko nije nista napiso za Jam jaknice

jam_jacket.jpg

Michael%20Jackson%2057.JPG

Poslednja izmena:
Jeste MJ / Nije MJ debata:

Smatram da je sve pesme otpevao MJ... malo su radili sa miksovanjem glasa... Monster i Breaking News nisu sumnjivi, samo mi je malo bio sumnjiv Keep Your Head Up, ali ipak je to MJ...

Ne bi mogli da me prevare, ljudi... slušam ga pune 24 godine, od toga bar 20 na slušalicama i uvek sam imao vrhunsku audio opremu, a poznajem njegov glas bolje od bilo čijeg na svetu...

Malo je to za YT standard i u poređenju sa ovim avetinjama.

Do you know that he is for a Grammy on Feb. 13, 2011 ?????? We need to vote so he will win for his song "This Is It"

:think:...lako moguće da su zato pustili album u prodaju mesec dana ranije...

Grammy uzima ili MJ ili Adam Lambert.

Jeste MJ / Nije MJ debata:

Smatram da je sve pesme otpevao MJ... malo su radili sa miksovanjem glasa... Monster i Breaking News nisu sumnjivi, samo mi je malo bio sumnjiv Keep Your Head Up, ali ipak je to MJ...

Ne bi mogli da me prevare, ljudi... slušam ga pune 24 godine, od toga bar 20 na slušalicama i uvek sam imao vrhunsku audio opremu, a poznajem njegov glas bolje od bilo čijeg na svetu...

I ja mislim da jeste on, ali postavlja se pitanje pitanje zašto su mu miksovali glas?
U Best Of Joy zvuči bukvalno kao za vreme OTW a to mu je poselednja pesma koju je snimio, dakle sa glasom mu je sve bilo OK.

kakve greske,nerazumijem?

Ne valja ovaj lyrics koji sam postavio za AD.
I mani Jam jaknice. :hahaha: Prva je bolja.

Malo je to za YT standard i u poređenju sa ovim avetinjama.

Grammy uzima ili MJ ili Adam Lambert.

I ja mislim da jeste on, ali postavlja se pitanje pitanje zašto su mu miksovali glas?
U Best Of Joy zvuči bukvalno kao za vreme OTW a to mu je poselednja pesma koju je snimio, dakle sa glasom mu je sve bilo OK.

Ne valja ovaj lyrics koji sam postavio za AD.
I mani Jam jaknice. :hahaha: Prva je bolja.

ahhha

Jestel to na moru,nidje vas nem@

Kako je ovo strašno. Majklov deo mi se nimalo ne sviđa.
Izgleda nadrogirano, iskasapljeno i kao da je kažnjen što mora da nastupa. Non stop gleda u pod.
Strašno je šta je uradio za 30 godina solo karijere i neverovatno je koliko se istrošio za to vreme.

Ova afrička tema za WBSS mi se mnogo sviđa, koreografija i to...
Ali pevanje ne, naravno. Samo Whitney.
Od svega ostalog samo Ben i She's Out Of My Life su baš dobri....

Kako je ovo strašno. Majklov deo mi se nimalo ne sviđa.
Izgleda nadrogirano, iskasapljeno i kao da je kažnjen što mora da nastupa. Non stop gleda u pod.
Strašno je šta je uradio za 30 godina solo karijere i neverovatno je koliko se istrošio za to vreme.

Ova afrička tema za WBSS mi se mnogo sviđa, koreografija i to...
Ali pevanje ne, naravno. Samo Whitney.
Od svega ostalog samo Ben i She's Out Of My Life su baš dobri....

izgleda da ste svi zaposleni,izvinjavam se meni dosadno pa stalno piskam porukice.

Back