Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Statusi Majklovih telohranitelja na FB-u :

"The book is coming along great, taking a Lil longer then expected but this has to be done RIGHT! We are not out to give you a quik story for a quik buck, We are deeply committed to giving MJ's Fans the book they deserve and will appreciate."

"Had we accepted the $$$ offered to us by a few publishers the book would have been done and our Souls would have been sold. They wanted dirt, controversy and drama, We reiterated "We will defend him in Death as we proudly Protected him in Life" "

:sad2: jel to iz intervjua? Nisam jos uvek gledala :neutral:

ja jesam i pokajala sam se sto sam gledala... :sad2:

Ove pesme nece biti na albumu?

Steta... najvishe mi se dopada!!! :sad2:
skroz je u njegovom fazonu..
msm njegov fazon je i "keep you head up" ali ne volim taj fazon...
za ovu vec mogu i spot da zamislim, kako bi divlje djuskao, izgubio se dok je izvodi, pa sve one grimase na licu, neka ultra zae.bana koreografija...eeeh...

i meni se svidja.. otkud to da nece biti?

"Овај видео снимак обухвата садржај партнера Sony Music Entertainment, који га је блокирао у вашој земљи на основу ауторских права. "

Ovaj, kao i svaki peti video povezan sa Majklom na YT-u koji pokusavam da otvorim. Sta rade ti "ljudi"? :dash::dash:

Prisoner, sta je bilo u filmu?

"Овај видео снимак обухвата садржај партнера Sony Music Entertainment, који га је блокирао у вашој земљи на основу ауторских права. "

Ovaj, kao i svaki peti video povezan sa Majklom na YT-u koji pokusavam da otvorim. Sta rade ti "ljudi"? :dash::dash:

Prisoner, sta je bilo u filmu?

E meni se to cesto dogadja...
A da ne spominjem kako ni jedan spot sa Majklovog YT kanala ne mogu da odgledam :roll:

Sad nije mi jasno ako mozete vi iz Srbije da gledate te snimke zasto ne mozemo i mi :sad2:
Rep.Srpska stavila cenzuru na Majkla :sad2:

Back