Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hold My Hand (First Single) - OUT now (15.11.2010)

Nisam do sada znao za ovo.
Nije mi jasno samo sta su se mediji tolio digli i za slucaj sa Cebencetom kada ga je pokazao na prozoru...pa ja koliko se secam prica mojih roditelja moja mama je mene iznosila na prozor bolnice da bi me video tata i jos neka rodbina jer je valjda ulaz bio zabranjen sta li vec.
Ne vidim nista strasno u tome :roll:

Evo sta pise izmedju ostalog za Akona na wiki

"In July 2008 a song called "Hold My Hand" circulated the internet. The song is an R&B duet/collaboration between Michael Jackson and Akon, composed by Claude Kelly. There also exists another version featuring only Akon. It was not included in the track list for Freedom as Akon previously stated. During an interview with Tavis Smiley, Akon said that Jackson had planned on a high-profile release including a music video until the track had leaked. This is Jackson's last known song before he died on June 25, 2009. Recently, Akon has finished work on the song and it will included on the upcoming posthumous album, Michael. The song itself was released as a single on November 15, 2010."

Izgleda da se MJ bas trudio oko ove pesme i da je sa njom imao velike planove.
Zao bi mi bilo a da se bar sada posle njegove smrti ne ostavri ono sto je hteo a to je (verovatno) da postane hit.
Sto se mene tice, vec je hit :)

"Hold My Hand" featuring Akon was chosen to be the first single because the estate found a handwritten note from Jackson that indicated his desire that it be the first single on his next project, the company said.

Samo se nadam da nije jos jedan od marketinskih trikova ova izjava... :roll:

Live in Moscow 1993
155379216.jpg

Back