Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a koncert 7. avgusta 1997. u Ljubljani je otkazan zbog lose prodaje karata :roll:
gde je tim ljudima mozak bio :dash:
Taj koncert nije bio planiran u pocetku,vec kasnije kad su vidjeli da postoji interesovanje balkanskih fanova.Ali dali su ubitacne cijene karata(oko 300-400 tadasnjih maraka),sto nije izazvalo dalje odusvljenje..malo ih je prodato..MJJ je u nekoliko navrata izjavio kako se raduje dolasku u Sloveniju,ali sve je na tome ostalo..Puno jugoslovenskih fanova je poslo u obliznju Budimpestu(stadion je naravno bio krcat-70 000)..

17753638.jpg

33321592.jpg

ovde moze zoom:
https://img843.imageshack.us/img843/3076/33321592.jpg
https://img534.imageshack.us/img534/8767/17753638.jpg

zna li neko francuski? da prevede bar neshto?
MJ je mrzio te fotografije..Spalio je sve negative sa tog snimanja..Nije bio zadovoljan izgledom-too much feminent,plastic,and not original..

Zdravo momci , zdravo devojke!

Sta ima ? Je`l se pripremate za THRILLER NIGHT :zper: ?
8_1_223%5B1%5D.gif

8_1_229%5B1%5D.gif

8_1_218%5B1%5D.gif

8_1_220%5B1%5D.gif

8_1_225%5B1%5D.gif

Ja se uveliko spremam , ali bas me zanima da li vi imate nesto u planu za sutra uvece ili da li ste ikada se za tu noc u nesto transformisali?

Ovo nema veze samo sa mnom jer i Majkl je voleo da nesto priredi za tu priliku :)

Citam vas, tj. pratim - najbolji ste f a m i l i j o :zag: :kiss:

8_1_223%5B1%5D.gif

8_1_229%5B1%5D.gif

8_1_218%5B1%5D.gif

8_1_220%5B1%5D.gif

8_1_225%5B1%5D.gif

Ja se uveliko spremam , ali bas me zanima da li vi imate nesto u planu za sutra uvece ili da li ste ikada se za tu noc u nesto transformisali?

Ovo nema veze samo sa mnom jer i Majkl je voleo da nesto priredi za tu priliku :)

kako to? zar se kod nas obelezava?

8_1_223%5B1%5D.gif

8_1_218%5B1%5D.gif

8_1_220%5B1%5D.gif

8_1_225%5B1%5D.gif

Nema potrebe....stalno izgledam na vešticu, samo mi bundeva fali...:rotf:
Zezam se,slećko....volela bih i ja...al ne znam gde se veštice švrćkaju....gde ima to?

Oooo, božeeee, što je ova tako sretna.....:confused:

recite mi da je ovo fotošop..biće mi lakše...

Poslednja izmena:
kako to? zar se kod nas obelezava?

Nisam se dobro izrazila :) Mislila sam da li priredjujete neko privatnu zurku/okupljanje uz recimo hitove za sva vremena (ne mora samo Majkli da bude) , gde se nasminkate/maskirate ?Znate ono kao na filmu :mrgreen:

Ranijih godina nisam to praktikovala samo iz razloga sto nisam imala sa kim i to je moja greska. U zadnje tri godine se transformisem jer sam shvatila da kao i za mnoge stvari koje volim da ako ih sama ne ostvarim i cekam da me i drugi slede u necemu sto vise nije ili nece biti aktuelno-da necu nikad ostvariti svoje zelje i snove...Ufff al sam ovo srocila ali malo sam uzbudjena a i to savetujem i vama . Ako nemate sa kim da se transformisete a zelite to, samo napred! Do veceras ima vremena smislicete neki look ili dizajn. Savetujem samo svecice i svetlost kompa :mrgreen:
Danas tj veceras zamislite dolaze mi vise od dve drugarice a mozda i neki drug jer sada im se ta ideja ne cini glupom ili smesnom :lol: , pretpostavljate zbog cega ;)

Nema potrebe....stalno izgledam na vešticu, samo mi bundeva fali...:rotf:
Zezam se,slećko....volela bih i ja...al ne znam gde se veštice švrćkaju....gde ima to?

Oooo, božeeee, što je ova tako sretna.....:confused:

recite mi da je ovo fotošop..biće mi lakše...

Pa nema nigde (bar ja ne znam) kao sto objasnih , mislila sam onako jel imate iskustva ili u planu ;)
.
.....bice i meni lakse :aha:

Obilezava se ali uglavnom u Vojvodini.
Mada mnogi u svetu koji i nisu katolici 'upraznjavaju' noc vestica :)

Ovo za Vojvodinu nisam znala .
Inace ja sam prosle godine bila Brendon Li :)

gif-1.gif

gif2-2-1.gif

gif3-1-1.gif

gif3-1.gif

gif4-1.gif

gif14-1.gif

SexyMichaelwithwoman.jpg

Back