Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
reputacija je to :-)
ne znam shta da prodajem i da se pojavi on, "kupujem to i to" ma nosi bre sve kralj si
Toga je sigurno bilo...Znali svi koju lovu ima i da će platiti..
Ček na počekNa odlozeno placanje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reputacija je to :-)
ne znam shta da prodajem i da se pojavi on, "kupujem to i to" ma nosi bre sve kralj si
Ček na počekNa odlozeno placanje![]()

Taj koncert nije bio planiran u pocetku,vec kasnije kad su vidjeli da postoji interesovanje balkanskih fanova.Ali dali su ubitacne cijene karata(oko 300-400 tadasnjih maraka),sto nije izazvalo dalje odusvljenje..malo ih je prodato..MJJ je u nekoliko navrata izjavio kako se raduje dolasku u Sloveniju,ali sve je na tome ostalo..Puno jugoslovenskih fanova je poslo u obliznju Budimpestu(stadion je naravno bio krcat-70 000)..a koncert 7. avgusta 1997. u Ljubljani je otkazan zbog lose prodaje karata
gde je tim ljudima mozak bio![]()
MJ je mrzio te fotografije..Spalio je sve negative sa tog snimanja..Nije bio zadovoljan izgledom-too much feminent,plastic,and not original..![]()
![]()
ovde moze zoom:
https://img843.imageshack.us/img843/3076/33321592.jpg
https://img534.imageshack.us/img534/8767/17753638.jpg
zna li neko francuski? da prevede bar neshto?
Ti flasteri se koriste kako bi drzali sal na licu..Izgleda da kod nas nijesu bas popularni![]()
zašto ima ovolike flastere...nije se valjda iskasapio kad se brijao ....

?

Zdravo momci , zdravo devojke!
Sta ima ? Je`l se pripremate za THRILLER NIGHT?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se uveliko spremam , ali bas me zanima da li vi imate nesto u planu za sutra uvece ili da li ste ikada se za tu noc u nesto transformisali?
Ovo nema veze samo sa mnom jer i Majkl je voleo da nesto priredi za tu priliku
Citam vas, tj. pratim - najbolji ste f a m i l i j o![]()
MJ je mrzio te fotografije..Spalio je sve negative sa tog snimanja..Nije bio zadovoljan izgledom-too much feminent,plastic,and not original..
Ti flasteri se koriste kako bi drzali sal na licu..Izgleda da kod nas nijesu bas popularni
Sjecam se kolika je diskusija oko ove slike bila dok nijesu dosli do rezultata..
Mastoviti mediji su pisali da ga je Blanket pljastio po usana dok se igrao sa njim..![]()
Zdravo momci , zdravo devojke!
Sta ima ? Je`l se pripremate za THRILLER NIGHT?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se uveliko spremam , ali bas me zanima da li vi imate nesto u planu za sutra uvece ili da li ste ikada se za tu noc u nesto transformisali?
Ovo nema veze samo sa mnom jer i Majkl je voleo da nesto priredi za tu priliku
Citam vas, tj. pratim - najbolji ste f a m i l i j o![]()
![]()

ybg, ja čekala na pink family Mućke..![]()
Do sad su pustali na Prvoj Majkla... Par spotova...Weeeeeee
Do sad su pustali na Prvoj Majkla... Par spotova...Weeeeeee
kako to? zar se kod nas obelezava?

kako to? zar se kod nas obelezava?
Mislila sam da li priredjujete neko privatnu zurku/okupljanje uz recimo hitove za sva vremena (ne mora samo Majkli da bude) , gde se nasminkate/maskirate ?Znate ono kao na filmu 

, pretpostavljate zbog cega Nema potrebe....stalno izgledam na vešticu, samo mi bundeva fali...
Zezam se,slećko....volela bih i ja...al ne znam gde se veštice švrćkaju....gde ima to?
Oooo, božeeee, što je ova tako sretna.....
recite mi da je ovo fotošop..biće mi lakše...

Obilezava se ali uglavnom u Vojvodini.
Mada mnogi u svetu koji i nisu katolici 'upraznjavaju' noc vestica![]()

Zenske, ako se ikad budem udavala, kolike su mi sanse da nadjem tipa koji ce hteti ovakav prvi, mladenacki ples?
![]()
Dao nam je mnogo, a trazio je samo malo mira... Nista vise.![]()