Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A koliko ti plaćaš sve te CD-ove i knjižice? :flert:

http://en.wikipedia.org/wiki/Blaze_of_Glory_(Joe_Jackson_album)

michael-jackson-102371350.jpg

MJackson_0424769_400.jpg

Sve zavisi ko je prodavac i sta je u pitanju...od 500-800 nekada i jeftinije...opet kazem sve zavisi sta je u pitanju i ko prodaje ;)

recimo malopre sam nasao na tom sajtu gde ja kupujem "Thriller Gold Edition" koji je veoma redak sa dosta intervjua naravno muzike, neobjavljenih pesama itd. za nekih 800 din. i naravno odmah sam poceo da zagovaram kupovinu sa prodavcem :mrgreen:

Takva prilika se ne sme propustiti :manikir:

P.S. obecavam da cu vam reci sa kog sajta kupujem kada ja pokupujem sve one stvari koje meni 'trebaju' :mrgreen:
znam da sam luakv ali sta cu kada se i meni kupuju ti CDovi koliko i vama :)

:cmok: za sve :)

ovo zadnje sam napisao jer su se neke osobe sa fejsbuka naljutile na mene sto im nisam rekao gde sam kupio te CDove ... pa msm i meni je jako stalo do tih CDova i zasto bih bio toliko "lud" i rekao nekome gde sam uzeo te stvari a imas jos stvari koje bih zeleo da uzmem a koje neko drugi moze uzeti pre mene :confused: nije problem da tu ima po 3.4 kopije jednog te istog CDa nego su u pitanju po 1 primerak nekog CDa...nadam se da ste me razumeli :) :heart:

Naravno,ja sam uvijek u toku..:)To je iz 2005..

Ma znam ja taj intervu, al se nesto ne secam ovog dela.

Evo vam malo nesto iz kuhinje " Open mind project" , Open Eyes Project" al ovo je sigurno delo jednog od fanova na osnovu tih projekata. Nesto za sta ja znam i pratim godinama unazad postavljala sam i ovde slicne teme - mi nisu veriovali al evo sad kad Majkl prica o tome u ( pt.2 ) , mozda hocete. Svi umetnici su ubijeni iz jednog jedinog razloga - Nisu hteli da rade za NJIH. Bob Marley, Lenon, 2pac, vecina crnih repera koja je poubujana poslednih godina na ulicama USA-a. nijedan ubica nije nadjen - niti se trazi.Imali ste tv emisiju na Tv o tome. MJ je zadnji !

Ima dva videa na istu temu. Prvi je YouTube Illuminati Killed Michael Jackson ima 4 dela ( koji sam vam dala da pogledate) i Illuminati, Music industry and Why Michael Jackson was killed. Ima 9 mozda i vise delova.

Poslednja izmena:
Michael+Jackson+0204406585.jpg

Srecica moja lepa... Srce mi se cepa kad se setim sta mu se desavalo svih ovih godina. Kakvo divno stvorenje! Tuga, kakvi ljudi ogavni postoje.
Danas na E! kanalu bile dve emisije o njemu. Ponovo sam plakala, same suze isle. Pustali su njegova obracanja javnosti, kad je morao da se pravda dusmanima da on to nikad ne bi uradio. Jao, dusa me boli.
:rida:

I LOVE YOU MICHAEL!!!
:heart:

Najveca zelja mi je da odem u LA, da vidim Neverland, njegovu zvezdu na bulevaru slavnih i da mu odem na grob, da ostavim cvece i da sastavim i ostavim pismo. Znam da ga niko ne bi procitao, da bi ubrzo bilo baceno odatle, ali meni bi bilo lakse, sve sto mi je na dusi bi tu napisala.

DD, rasplaka me. :(

Manu, Michael peva pratece vokale u onim pesmama sto sam postavila. :)

Verujem... I meni se cesto place... Evo, i oni Antonini klipovi gore. Majklov glas, a kao da ga i gledam dok prica sve to, za svoju bolest...
Ali, ne, ne mogu ljudi da shvate. Tj. ne zele da shvate. Sahranili ga. A sad bi jos...
Na kraju te danasnje emisije, njegova slika, datum rodjenja i datum smrti i kao, njegova prica nije gotova. Tek ce se pricati o tome kako je ziveo i umro kralj popa.
Cak su najavili i da je Sony rekao da ce izdati 10 CD-ova sa Majklovim pesmama. A poslednja recenica me ubila : "Da se osigura da se kraljev talenat i dar nece zaboraviti"

Santana Dedicates Tour To MJ

MJ(6-10-2010) Guitar great, Carlos Santana has been dedicating his concerts to "the Archangel Michael Jackson."

The Mexican-born, San Francisco-based guitar legend has had a Top 10 album in every decade since the 1960s, sold more than 80 million records, is an inductee of the Rock and Roll Hall of Fame and is the only artist to ever tie Jackson's record Grammy win of eight in one night. He also collaborated with the King of Pop in 2001 for Jackson's "Invincible" CD, performing on the track 'Whatever Happens.'

Santana is currently on tour promoting his "Guitar Heaven" CD, which was released last month.

Source: MJFC / bloomberg.com

MJ's Sisterella Returns To Stage

MJ(5-10-10) "Sisterella," the pop/rock musical based on the Cinderella story, will be dancing its way back to the stage in Los Angeles next year.

The musical was executive produced by the King of Pop back in 1996 when it debuted at the Pasadena Playhouse. Now his business partner, Jerry Greenberg and manager Frank Dileo are set to reprise the Larry Hart-penned show for a new production.

"Sisterella" tells the story of a wicked stepmother who tries to steal the fortune her late husband left to his daughter. The new production will be choreographed by original dance instructor Raymond G. del Barrio and casting details have not yet been announced.

Source: MJFC / peacefmonline.com

Zdravo svima :zag: :lol:
Nije me dugo bilo.. :mrgreen:

nije me bilo isteko net :roll:

e jel gleda neko farmu?
ja se smorila jedno vece pustim farmu ono nesto melje onaj Ekrem Jevric (Kuca poso poso kuca) i sad slusaj ja njega kad pita ga Zorana kao jel si nekad upoznao neku poznatu licnost tamo u Americi kaze Ekrem ''Da,upoznam onog mladog pevaca sto je umro'' kaze Zorana ''Majkla Dzeksona?'' kaze on ''Da,mda njega.Kolko je on para imaooo bio najbogatiji u Americi...al poceo da se drogira''
:roll:

:neutral:
postoji li smajli : ostao_mi_je_samo_jos_jedan_zivac_i_upravo_pocinjes_da_mi_ides_na_njega:

Do you like the changes? :)

bilo bi lepo da nisu menjali :mrgreen: ne snalazim se bas.

Daaaaaa :heart::heart::heart:

Ako on nije bio najzivlji, najenergicniji performer, ja ne znam ko jeste!

:cool:

da je najenergicniji, realno nije.

Pa, sta treba, da eksplodira na sred bine? Mislim, mozda bi onda ispoljio dovoljno energije..
Mozda je samo problem u tome sto ti nisi dovoljno energican uz njegovu muziku, jednostavno ti vise odgovara Dzej.

:eek:
ja sam rekao istinu, a vi pricajte sta hocete...

Onda postoji vise istina. :D

Danas mi drugarica dosla u skolu u bijelu majicu i na nju pise :"Michael Jackson Number Ones" i ona silueta..Ja se frapira..a nju curku briga za MJ,samo joj se majica svidjela..

Hahaha, takvi su mi najsmesniji... :lol:

One day in your life
you'll remember a place
Someone's touching your face
You'll come back and you'll look around you

One day in your life
You'll remember the love you found here
You'll remember me somehow
Though you don't need me now
I will stay in your heart
And when things fall apart
You'll remember one day...