Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
MICHAEL JACKSON and pop punk PINK have been named the best solo artists of all time in a new online survey.

The late Thriller hitmaker beat Justin Timberlake and Bob Marley, who came second and third respectively, to land the top male singer accolade in the MySpace.com poll.

..ovakve vesti postaju dosadne :mrgreen:

Izgleda da je BAD 88 ipak nekada bio pusten u prodaju ?

V5CLls9mVkNadK5.jpg

A evo nasao sam ga i u prodaji samo sto je malo puno skup :lol:
http://www.ioffer.com/i/unleaked-michael-jackson-bad-tour-in-gothenburg-1988-168815151
703 KM ili ti 500 USD ... ma sica :manikir:

Tell me what has become of my rights
Am I invisible because you ignore me?!
Your proclamation promised me free liberty

I'm tired of bein' a victim of shame
They're throwing me in a class with a bad name
I can't believe this is the land from which I came!
:mafijas:

jel to ovo

2s8pma9.jpg

??

linkove za download toga postavih danas ... znash/te vec gde ...

ne znam stvarno moguce je ...
ovo sam izguglao jer sam cuo da se vec BAD 88 moze naruciti preko neta ... moguce da je to to ali opet nista ne siguram jer znam onoliko koliko i ti znas :)

na ningu ?
aj' sad ce udjem...

Inace ja skidam preko torenta neki "Michael Jackson Bad Tour Performances" gde imaju sve njegove pesme koej je izvodio 88 god ali sa razlicitih mesta ... izmiksano malo Wembley malo Rome malo ovo malo ono ... ali imamo malo sidera pa mi stoji na 8.2% :roll:

i da nasao sam linkove za Tunis preko onog ruskog sajta nadam se da ce da radi prvi deo mi je na 84% :cmok: :heart:

I told my brothers
Don't you ask me for no favors
I'm conditioned by the system
Don't you talk to me, don't scream and shout

She prays to God, to Buddha
Then she sings a Talmud song
Confusions contradict the self
Do we know right from wrong?
I just want you to recognize me in the temple
You can't hurt me, I found peace within myself

Go with it! Go with it! JAM! :zurka:

ne znam stvarno moguce je ...
ovo sam izguglao jer sam cuo da se vec BAD 88 moze naruciti preko neta ... moguce da je to to ali opet nista ne siguram jer znam onoliko koliko i ti znas :)

na ningu ?
aj' sad ce udjem...

Inace ja skidam preko torenta neki "Michael Jackson Bad Tour Performances" gde imaju sve njegove pesme koej je izvodio 88 god ali sa razlicitih mesta ... izmiksano malo Wembley malo Rome malo ovo malo ono ... ali imamo malo sidera pa mi stoji na 8.2% :roll:

i da nasao sam linkove za Tunis preko onog ruskog sajta nadam se da ce da radi prvi deo mi je na 84% :cmok: :heart:

javi shta ima, o chem' se radi itd.
prebukiran mi download

evo skinuo sam prvi deo ali nece da mi ga izvadi iz ovog zipa paketa ili kako vec dok ne skinem i drugi deo...a za drugi deo ce verovatno traziti da skinem i treci i tako sve dok ne skinem sve delove :roll:

ma i ja skidam svega i svacega...i the elephant man sam poceo da skidam...a svakako mi je net spor :roll:

pa da, morash sve (da skinesh) da bi otpakovao...

elephaaaaaaant!
b'avo! grlimmmmmm

Back