tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
ovih ?![]()

da,da

Manu,nije mi bas blizu Krusevac a i nema ko da ode jos manje ko da dodje ovde a i sad mi je malo komplikovana porodicna situacija pa ne mogu da dodjem do onih stvari koje sam dala sestri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovih ?![]()

Nocas sam cula na radiju earth song i bas mi je prijala.
Aj dajte neku takvu pesmu,bas mi se sad slusa : )
msm otkud ti ovde 

pa nisam reko za Dzeja, ali Dzej je vise onako pevac da te pogodi pesmom ko sacma u srce, dok je Dzekson vise ono opusteno, zezanje, sex droga itd.

da,da
Manu,nije mi bas blizu Krusevac a i nema ko da ode jos manje ko da dodje ovde a i sad mi je malo komplikovana porodicna situacija pa ne mogu da dodjem do onih stvari koje sam dala sestri.

e *** dzabe sam se nadao![]()
aaaaaaaaaa otkud ti?msm otkud ti ovde
eve za pocetak
ne,pazi nije da sam te lagala. veruj mi ja to ne radim. ali sve se iskoplikovalo.
dadoh sestri ono. odnelo se u Krusevac. sad niko ne moze da ode tamo a ni oni ne mogu da dodju.
i to je jedini problem.
.. Vidi ko je svratio na MJ....

@Hun
Pa mora se i ovde svratiti
Sad slusam Give in to me![]()

znaci presli smo na nesto tvrdje
msm na tvrdji zvuk sram te bilo

da,da
Ova pesma otkida!

naravno da otkida
a msm Balak se zove Majkl![]()

pa nisam reko za Dzeja, ali Dzej je vise onako pevac da te pogodi pesmom ko sacma u srce, dok je Dzekson vise ono opusteno, zezanje, sex droga itd.
aj ne lupaj, molim te!!!![]()
Ma sad cu da je slusam jos 20 puta,kad mi se nesto slusa onda samo to!
Tami,ti bas hoces da ja dobijem tahikardiju danas?![]()

Ev' da i ja iskoristim ovu guzvu...![]()
![]()
The God teaching to the other God how to moonwalk

nisam ja takva
pa ko o njemu prica?
nasla sam ti ja videe ima da imas tahikardiju
zamrzela sam arenu sport
e tako sam i ja kad sam cula DD prvi put samo sam to vrtela i vrtela i vrtela![]()