Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko znam,na fbu ima kod odredjinis strana opcija diskuss.A za my space sam cuo da ima jos vise opcija...Samo,problemcic kod ovog drugog jeste to sto ne primaju mladje od 18 leta
.Osim ako necemo neki sajt sa 50 mb max uploada,ili to,ili placamo veliki server za forum,ili neka od drustvenih mreza
![]()
the new songs!
tm TM! tm TM!
Koliko li smo je puta culi i koliko cemo jos uzivati??
[I]da bili djiiiiin, iz nat maj laaavr[/I]![]()
pazi ti taj funky bassline
odlepuvanjeee
yokohama pa sve ostalo
tebi je danas bioritam na zavidnom nivou....baš ti zavidim![]()
to je zbog yokohame i tvog posta
a bash sam bila bzv
hvala dobrim ljudima
btw, jel zna neko ime coveka koji je svirao bass gitaru u Yokohami??
A sto je pop?kralj je popa!
http://www.newsoftheworld.co.uk/showbiz/article851029.ece?slideshowPopup=true&articleId=851029&nSlide=1&initialArticleId=851029
Objasnjenje za svaku sliku nalazi se ispod slike![]()
22.12.2012
Mislim , koje su to budale - ne mogu da verijem!
Imam jedno pitanje za one koje se razumeju u internet tehnologiju: Zasto se npr. sajt MJJ fancubserbia uopste trebao vezivati za bilo koju drustvenu mrezu, kako god se ona zvala, u ovom slucaju taj Ning - koji mene od pocetka izludjuje. Ja NIKAD u svom zivotu nisam videla da poseta bilo kom sajtu ide preko bilo kakve drustvene mreze, vec normalno se registrujes na sajt a ne na drust. mrezu preko koje upadas na sajt.
Mene je taj Ning toliko izludjivao ne mogu da vam se napricam. Kad god sam htela da odem na srpski fan club ja sam pokidala zivce.
On me je izbacivao , nije me prepoznavao, gnjavio me da opet i opet pri svakom logovanju na sajt, zatrazim novu i menjam lozinku. Znaci uzas! Na kraju nisam ni odlazila tamo!
A sad jos ce biti i jedina drustvena mreza na svetu kaji naplacuju takvo jedno maltretiranje korisnika.
Zasto se taj sajt fanclub ne moze otvoriti jednostavno kao i svaki normalan sajt? Da li neko zna odgovor?
Ja imam jedan logican odgovor na tvoje zadnje pitanje, zato sto se otvaranje sajta placa
P.S. ali ne samo otvaranje nego kasnije i odrzavanje sajta ... cak mislim da se svake godine placa ako se otvara pod rs. internet domenom
mada onaj ko se razume u html programski jezik moze sam sebi da napravi stranicu
poznajem jednog lika iz skole koji poznaje html jezik i koji je sebi napravio sajt ali ne znam da li to naplacuje (ja verujem da naplacuje)
i da ... potrebno je da nadje slobodnu web starnicu na kojoj moze otvoriti
a kao gratis ne bi bila pod .rs domenom jer se taj placa![]()
Sad da me cuje neki nacionalista, obesio bi me o klin.
Pa znam da se placa svaki se domen placa ne samo rs. - da to je niko ne bi davao pare kad bi se pare skupljale to je istina. Od toga bi svi bezali. Uf! Zalosti li!
A moze li da egzistira u vidu bloga oni se ne placaju, a mnogi hrvatski fanovi imaju blogove na kojima se druze i oni su napravljeni da egzistiraju kao sajtovi. Samo ne znam i tu ja mislim ima granica do koliko se MB dozvoljeno za DZ. a iznad se valjda kad se prekoraci opet placa.... nema fan clubu pomoci..
A sto bih ja volela da imamo pravi fan club sa svojim prostorom kao svuda u svetu sto fanovi imaju i tamo uzivaju svako vece na MJ zurci.
E kako kod njih ni placanje prostora nije tako skupo, cim fanovi to mogu da izguraju.
Joj Srbijo prokletinjo!![]()