Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Koliko znam,na fbu ima kod odredjinis strana opcija diskuss :think: .A za my space sam cuo da ima jos vise opcija...Samo,problemcic kod ovog drugog jeste to sto ne primaju mladje od 18 leta :sad2: .Osim ako necemo neki sajt sa 50 mb max uploada,ili to,ili placamo veliki server za forum,ili neka od drustvenih mreza :whistling:

Pa dobro ejste, postoji i ta opcija za diskusiju ali ipak mislim da nije to to ...

to je zbog yokohame i tvog posta
a bash sam bila bzv

hvala dobrim ljudima

btw, jel zna neko ime coveka koji je svirao bass gitaru u Yokohami??

don%20boyette%20pic_small.jpg

Don Boyette

Taj lik... I BAD i DANGEROUS

Da li je neko od vas cuo za kompilaciju koju je Majkl izdao a zove se

MICHAEL JACKSON-DANCE COLLECTION

:think:

Ja licno nisam nikada cuo ... a lista je sledeca

1 Bad 4:08
2 Billie Jean 4:54
3 The Way You Make Me Feel 4:57
4 Black Or White 4:16
5 They Don't Care About Us (LP Edit) 4:46
6 Wanna Be Startin' Somethin' 6:04
7 Thriller 5:58
8 Jam 5:39
9 Smooth Criminal 4:19
10 Remember The Time 4:00
11 Don't Stop 'Til You Get Enough 6:05
12 Beat It 4:19
13 Earth Song (Hani's Radio Experience) 3:34
Remix - Hani
Bonus Track
14 M.J. Club Megamix 10:33
Notes
Track 14 includes :
- Rock With You
- Remember The Time
- Don't Stop 'Til You Get Enough
- Billy Jean
- Wanna Be Startin' Somethin'
- Black Or White
- Thriller

22.12.2012
Mislim , koje su to budale - ne mogu da verijem!

Imam jedno pitanje za one koje se razumeju u internet tehnologiju: Zasto se npr. sajt MJJ fancubserbia uopste trebao vezivati za bilo koju drustvenu mrezu, kako god se ona zvala, u ovom slucaju taj Ning - koji mene od pocetka izludjuje. Ja NIKAD u svom zivotu nisam videla da poseta bilo kom sajtu ide preko bilo kakve drustvene mreze, vec normalno se registrujes na sajt a ne na drust. mrezu preko koje upadas na sajt.
Mene je taj Ning toliko izludjivao ne mogu da vam se napricam. Kad god sam htela da odem na srpski fan club ja sam pokidala zivce.
On me je izbacivao , nije me prepoznavao, gnjavio me da opet i opet pri svakom logovanju na sajt, zatrazim novu i menjam lozinku. Znaci uzas! Na kraju nisam ni odlazila tamo!
A sad jos ce biti i jedina drustvena mreza na svetu kaji naplacuju takvo jedno maltretiranje korisnika.

Zasto se taj sajt fanclub ne moze otvoriti jednostavno kao i svaki normalan sajt? Da li neko zna odgovor?

22.12.2012
Mislim , koje su to budale - ne mogu da verijem!

Imam jedno pitanje za one koje se razumeju u internet tehnologiju: Zasto se npr. sajt MJJ fancubserbia uopste trebao vezivati za bilo koju drustvenu mrezu, kako god se ona zvala, u ovom slucaju taj Ning - koji mene od pocetka izludjuje. Ja NIKAD u svom zivotu nisam videla da poseta bilo kom sajtu ide preko bilo kakve drustvene mreze, vec normalno se registrujes na sajt a ne na drust. mrezu preko koje upadas na sajt.
Mene je taj Ning toliko izludjivao ne mogu da vam se napricam. Kad god sam htela da odem na srpski fan club ja sam pokidala zivce.
On me je izbacivao , nije me prepoznavao, gnjavio me da opet i opet pri svakom logovanju na sajt, zatrazim novu i menjam lozinku. Znaci uzas! Na kraju nisam ni odlazila tamo!
A sad jos ce biti i jedina drustvena mreza na svetu kaji naplacuju takvo jedno maltretiranje korisnika.

Zasto se taj sajt fanclub ne moze otvoriti jednostavno kao i svaki normalan sajt? Da li neko zna odgovor?

Ja imam jedan logican odgovor na tvoje zadnje pitanje, zato sto se otvaranje sajta placa :)

P.S. ali ne samo otvaranje nego kasnije i odrzavanje sajta ... cak mislim da se svake godine placa ako se otvara pod rs. internet domenom

mada onaj ko se razume u html programski jezik moze sam sebi da napravi stranicu
poznajem jednog lika iz skole koji poznaje html jezik i koji je sebi napravio sajt ali ne znam da li to naplacuje (ja verujem da naplacuje)

i da ... potrebno je da nadje slobodnu web starnicu na kojoj moze otvoriti

a kao gratis ne bi bila pod .rs domenom jer se taj placa :)

Poslednja izmena:
Ja imam jedan logican odgovor na tvoje zadnje pitanje, zato sto se otvaranje sajta placa :)

P.S. ali ne samo otvaranje nego kasnije i odrzavanje sajta ... cak mislim da se svake godine placa ako se otvara pod rs. internet domenom

mada onaj ko se razume u html programski jezik moze sam sebi da napravi stranicu
poznajem jednog lika iz skole koji poznaje html jezik i koji je sebi napravio sajt ali ne znam da li to naplacuje (ja verujem da naplacuje)

i da ... potrebno je da nadje slobodnu web starnicu na kojoj moze otvoriti

a kao gratis ne bi bila pod .rs domenom jer se taj placa :)

Pa znam da se placa svaki se domen placa ne samo rs. - da to je niko ne bi davao pare kad bi se pare skupljale to je istina. Od toga bi svi bezali. Uf! Zalosti li!
A moze li da egzistira u vidu bloga oni se ne placaju, a mnogi hrvatski fanovi imaju blogove na kojima se druze i oni su napravljeni da egzistiraju kao sajtovi. Samo ne znam i tu ja mislim ima granica do koliko se MB dozvoljeno za DZ. a iznad se valjda kad se prekoraci opet placa.... nema fan clubu pomoci..
A sto bih ja volela da imamo pravi fan club sa svojim prostorom kao svuda u svetu sto fanovi imaju i tamo uzivaju svako vece na MJ zurci.
E kako kod njih ni placanje prostora nije tako skupo, cim fanovi to mogu da izguraju.
Joj Srbijo prokletinjo! :dash:

Poslednja izmena:
Pa znam da se placa svaki se domen placa ne samo rs. - da to je niko ne bi davao pare kad bi se pare skupljale to je istina. Od toga bi svi bezali. Uf! Zalosti li!
A moze li da egzistira u vidu bloga oni se ne placaju, a mnogi hrvatski fanovi imaju blogove na kojima se druze i oni su napravljeni da egzistiraju kao sajtovi. Samo ne znam i tu ja mislim ima granica do koliko se MB dozvoljeno za DZ. a iznad se valjda kad se prekoraci opet placa.... nema fan clubu pomoci..
A sto bih ja volela da imamo pravi fan club sa svojim prostorom kao svuda u svetu sto fanovi imaju i tamo uzivaju svako vece na MJ zurci.
E kako kod njih ni placanje prostora nije tako skupo, cim fanovi to mogu da izguraju.
Joj Srbijo prokletinjo! :dash:

Ne palcaju se svi domeni.
Postoje sajtovi koji pruzaju besplatne hostinge pa mozes na racun njihovog domena da izradis svoj sajt samo sto je kao sto ti rece prostor ogranicen.
Obicno se krece do 100mb mada sam ja sada prasao jedan sajt koji pruza besplatan hosting i memoriju od 1.500mb ali opet me je*e to sto ne znam html jezik :)

Poslao sam poruku preko fejsa tom poznaniku sto radi sa sajtovima pa ako bude dobre volje mozda nam i napravi sajt ali sa ogranicenim prostorom :confused:

Back