Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo vam nekoliko (bar za mene) retkih fotografija :)

40344_1587514885981_1179088100_31664459_7637510_n.jpg

Eh, sta bih dala da sedim ovde pored njega. :aha:

Jeste li vi primetili da nema pojedinih Majklovih zvanicnih spotova na YT-u? :confused: Eh, ali to, svakako, nije ni bitno, bitno je da Lady Gaga i JB imaju po 200 000 000 gledalaca.

Pa zato sto malo-malo obrisu neki njegov spot, pa ga ubace opet, pa sve od nule se broji. Tako je Beat It pre par meseci imao preko 50 miliona, a sada samo 200.000!!! Slicno i sa Dirty Dianom.

Ning mreza na kojoj se nalazi Michael Jackson Serbia Fan Club uvodi naplatu koriscenja mreze.
Clanovi ce morati da se odluce za jedan od tri paketa ili nam gase klub :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:
Vise o ovome na klubu

blago receno ... S*RANJE :rtfm:

I i ja mislim da je nesto poput foruma najbolja opcija, obzirom da je ne moguce organizovati onakav klub na nekoj drustvenoj mrezi jer je forum kao forum komplikovaniji a i daje vise mogucnosti

ja sad ne znam kako bi bilo da dobijemo kao neki mali pdf na krstarici pa da se u okviru MJ pdf-a otvaraju sve teme o njemu kao sto je bilo na ningu ? :think:

blago receno ... S*RANJE :rtfm:

I i ja mislim da je nesto poput foruma najbolja opcija, obzirom da je ne moguce organizovati onakav klub na nekoj drustvenoj mrezi jer je forum kao forum komplikovaniji a i daje vise mogucnosti

ja sad ne znam kako bi bilo da dobijemo kao neki mali pdf na krstarici pa da se u okviru MJ pdf-a otvaraju sve teme o njemu kao sto je bilo na ningu ? :think:

Koliko znam,na fbu ima kod odredjinis strana opcija diskuss :think: .A za my space sam cuo da ima jos vise opcija...Samo,problemcic kod ovog drugog jeste to sto ne primaju mladje od 18 leta :sad2: .Osim ako necemo neki sajt sa 50 mb max uploada,ili to,ili placamo veliki server za forum,ili neka od drustvenih mreza :whistling:

Back