Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
2iho100.jpg

@Antonina
I ja jedva čekam da zvanično objave BAD Yokohamu jer i ja mislim da će snimak biti čistiji. ;)
I slažem se za Neverland, prelepo mesto...

Zna moonwalker80 to on mi je i pricao ta ciscenja koncerata i starih snimaka cesto rade fanovi sami koji se razumeju u te pc programe za sredjivanje snimaka, jer svi su ti stari snimci takvi kakvi su zbog tadasnjih kamera, i HD verzije starih snimaka koje izbacuju rade sami fanovi najcesce on im zna nicove i prati ko sta momentalno cisti i sta ce uskoro koji kompijuteras izbaciti.
Imas tamo na 2000 wati ( najbolji download izbor ) na MJ Community gde oni izbacuju svoje najnovije radove. Odavno su trebali izbaciti peglanu Yokahomu al ne znam sta se desilo. Najavljivali su to pre. Al se svi bave drugim koncertima i snimcima izgleda - ne znam zasto.
Sto bar Sony ne sredi to oni imaju najveci interes u tome. Da izbace kvalitan dvd Yokahome. To je njegov najpopularniji koncert - i uopste Bad turneja.

...jel ovo pre Billy Jean-a? :think:

Ipak peva po svadbama i sahranama. :zcepanje:

A sto mu je mamica ponosna. Kaze onaj grozni Dzo "On je i ovako uvek bio mamin sin" - PA STA! Znali smo mi to i bez njega! Pa neka ga, ljubi ga majka - kako je ponosna dok on peva.
Jednom je Majkl ispricao kako mu je uvek bilo zanimljivo kad Ketrin sedi na njegovim koncertima u prvom redu i zna sve pesme napamet, pa pava iz prvog reda ne znam koju pesmu, rece Dirty Dianu ili tako neku sa prljavim ( seksi ) tekstom :lol: Znam da se smejao dok je to pricao, gde bese to bi u Private Home Movies cini mi se...:lol:

Back