Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne mogu sad, čekam ono proletanje kroz noge...:zper:

čini ti se, stigneš ti svuda s njim.....da viš' moj u selu kako je spor....izgubiš volju za životom

:zcepanje: ok ako je u pitanju proletanje necu da te diram...
msm da su slike na prvoj i drugoj strani na profilu...

moje selo je kod Grocke. i ovaj mene ponekad iznervira kad se izgubi signal ali vredi. iako nije bas podrzan ovde.

JKZ-000136.jpg

04/05/2003
Michael Jackson - Palm Beach International Film Festival Grand Gala Awards Ceremony

Jesu li se slucajno setili da stave neku drugu sliku, da nije sa omota albuma u onom crnom odelu? :D Idem sutra da vidim, nadam se da se nece prodati kao prosli put. :besna:

Roze rukavica da li su normalni :lol::lol:

Pa mozda je zenski salon! :think: :lol:

A ja sam pre nekih 20-tak dana u jednom danu cula dve zvonjave telefona na majklovu muziku. Ne, ne ovoj jednoj je zvonio a druga je stajala pored mene i cula sam da slusa Majkla. Htedoh da je pitam dal je fan il to slusa samo onako al mi je delovala nadrndano ( al tako i ja uvek izgledam kad me drugi gledaju sa stane) pa nisam htela nista da je pitam.
A klinka bila nekih 19 god. mozda tako . To mozda neka od vas ovde.

E ako neklo nadje cistu Yokahomu, ko suza nek mi javi. Znate onako ociscen, ispeglan snimak . Ne mogu da gledam u ono sto imam pa Bog! Narezao mi moonwalker80 a ja ga jos nisam pregledala celog cim ga ukljucim iznerviram se momentalno kad ugledam onaj snimak sa istegljene VHS trake...

Poslednja izmena:
Pa mozda je zenski salon! :think: :lol:

A ja sam pre nekih 20-tak dana u jednom danu cula dve zvonjave telefona na majklovu muziku. Ne, ne ovoj jednoj je zvonio a druga je stajala pored mene i cula sam da slusa Majkla. Htedoh da je pitam dal je fan il to slusa samo onako al mi je delovala nadrndano ( al tako i ja uvek izgledam kad me drugi gledaju sa stane) pa nisam htela nista da je pitam.
A klinka bila nekih 19 god. mozda tako . To mozda neka od vas ovde.

E ako neklo nadje cistu Yokahomu, ko suza nek mi javi. Znate onako ociscen, ispeglan snimak . Ne mogu da gledam u ono sto imam pa Bog! Narezao mi moonwalker80 a ja ga jos nisam pregledala celog cim ga ukljucim iznerviram se momentalno kad ugledam onaj snimak sa istegljene VHS trake...

Uh sumnjam da se moze naci kvalitetan snimak.
Ja imam skinut i as neta i original snimak i opet nije bas nesto "wow"

čoek je prosuo najnormalniju stvar, a to što ovde ima poremećenih, što se lepe za svako slovo pripisano uz njegovo ime, promišljaju misterije o mogućem ubistvu, i ostalo navedeno, tako u sitna crevca ... , nije način da omalovažite, ko da je nastran. fanatizam je nastran, a mj fenomen je prepun fanatičara. pobogu, poubijali se, čak ...
jeste li se ikad zapitali da li prelazite granicu obožavanja njegovog lika i dela?
brine vas šta će biti s rančom, koliko godina mu imaju deca ?
meni iskreno pripadne muka kad čitam šta sve man in the mirror postavlja na temi.
a svaki tekst ili pitanje su u vezi sa ovim nebulozama koje sam navela.
sve neka bezosnovna tumačenja, traganja, čeprkanja...

Ovo ljubicasto - ja se pitam cesto!

A za ovo sto je crno se pojede . Pojedeh se ja zbog Never, Never Lenda. To mi je najveca zal posle Majkla naravno. Da imam lovu za njega, momentalno bih ga kupila! Da ga sacuvam od budala, od zaborava, od toga da postane vlasnistvo neke bogate svinje koja Majkla nije mogla da vidi ocima , koja mu se smejala kao i svi uostalom i sad prodaje npr. karte za razgledanje nekadasnjeg doma uvrnutog MJJ...
Koga je iz svoje glave bukvalno sagradio. Ono je za mene najlepse mesto na svetu. Prelep mi je i strasno se brinem sta ce biti sa njim u buducnosti. Ja kad bih ga kupila, ja bih se preselila tamo i sve bi me podsecalo na Majkla zbog videa sa Neverlanda. Secala bih se gde je sedeo na podu skupljao slagalicu, gde je sa liz otvarao bozicne poklone, stepenice kolim je stlano prolazio... Jezero. U ono vestacko jezero sam zaljubljena, secate se onog gde ga je Mekoli gurnuo sa skakaonice, kako se na snimku dok Majk pliva nazad ka obali vidi celo jezero i njegova okolina kakvo je duboko , zeleno fantasticno. Ja se tog jezera setim kad mi je potrebno da privucem mir . :aha:

Iju ! Mamma mia ! :eek: :rumenka:
OH-SEXY-MOVES-animation-michael-jackson-10771870-290-300.gif

ZeMske...treba li komentar na ovo,uopste...? :zper:

Ijao .. Zivoteee... :zper:
Toplo mi je. Zasto to? E Majki, Majki nista ti nisi bio naivan sve si ih prevario :zcepanje:

A dupence :lol:

Kako me je rasplakalo ovo crno dete. Ko mali Majkl. Isti mali Majkl kad je i on imao 5.

A vidi ga ovde :D

Ko' je to spomenuo opsednutost. Jel neko pitao dal smo opsednuti. Ja se bojim da jesmo . A kuda to vodi i cemu to - ne znam.

Poslednja izmena:

Back