Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jao, Man opasan si nam. :lol:

Nego znate li da je Michael odbio onu Madonninu pesmu "La Isla Bonita" (valjda se tako zove).

I ovaj duet sa Whitney, samo ne znam da li je odbio ili nisu mogli da usklade rasporede. :confused:

kao i pola albuma "Justified" od Justina T.-a, ali to mi je drago sto nije prihvatio. :lol::lol:

Jao, Man opasan si nam. :lol:

Nego znate li da je Michael odbio onu Madonninu pesmu "La Isla Bonita" (valjda se tako zove).

I ovaj duet sa Whitney, samo ne znam da li je odbio ili nisu mogli da usklade rasporede. :confused:

kao i pola albuma "Justified" od Justina T.-a, ali to mi je drago sto nije prihvatio. :lol::lol:

Ako kralj kaze da ne valja, ne valja

msm da su se moje macke poprimile na Majklovu muziku.:eek:
sedim ja sad na terasi,pustila sam ni manje ni vise nego Dirty Dianu samo dolece njih 6 i stanu ispred mene i gledaju me sokirano... msm ne kapiram. valjda je do Majkla...:lol:

36901_122172284492666_100000996849055_110558_6722398_n.jpg

:cao:

Ma tamyca je zakon :mrgreen:
nego tamyce vrati li ti ona sestra od tetke one mj stavrcice da nam ih konacnoooo pokazes :mrgreen: :cmok:

hvala :mrgreen:
nije,a i ja sam u selu pa svakako ne bih mogla da vam uslikam. trebalo bi ujak da ode do Krusevca po to posto sam trazila ali ne moze zbog posla. a svi smo inace ovde u selu. svakako videcete to bez brige. ja ne lazem kad kazem kazem istinu. ;) :cmok2:

Opa Baby gde si ti? :heart:

hvala :mrgreen:
nije,a i ja sam u selu pa svakako ne bih mogla da vam uslikam. trebalo bi ujak da ode do Krusevca po to posto sam trazila ali ne moze zbog posla. a svi smo inace ovde u selu. svakako videcete to bez brige. ja ne lazem kad kazem kazem istinu. ;) :cmok2:

Opa Baby gde si ti? :heart:

:eek: ybt, Tamy u kom' si to selu kad imaš adsl? ja u mom jedva dial-up, i to puca svaki čas...a tu je, da pljuneš od Bgd.

Back