tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
izbi mi oci Manu 
odakle ti ovo?
jaka optuzba...

odakle ti ovo?
jaka optuzba...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gde si ovo procitao?
don't belive in everything what you read![]()

na fejsu
razumem ja da neko kaze "e ona ga je ubila" i na tome se zavrsi...obicno klevetanje
ali ovde pise da je uhapsena![]()

hajde, traži još šta kaže govor Majklovog tela..... iako ja znam ..![]()

pa nema vise, samo to imaju. I ja znam hihih. volim to da analiziram kod ljudi. Citam o tome i jako je interesantno to sto telo ne moze da laze i ako ljudi mogu![]()
pa nema vise, samo to imaju. I ja znam hihih. volim to da analiziram kod ljudi. Citam o tome i jako je interesantno to sto telo ne moze da laze i ako ljudi mogu![]()

Ih bre,covjece,strecnu me,reko' sta je sad TOLIKO BITNO !!!
Procitala sam i ja, ali necija bujna masta ,nista drugo...
Ne postoji niti jedna vijest gdje se pominje ovako nesto....
Huh dobro je
Taman sam pomislio-sta je njoj skrivio ??
nije ga gotivila ona.
Zasto?

Zasto?
zato sto je smatrala da se mj vencao sa lisom samo da je iskoristi da "opere" svoje ime

zato sto je smatrala da se mj vencao sa lisom samo da je iskoristi da "opere" svoje ime
pa nije bila daleko od istine![]()
![]()
Nije on kriv što joj kćer nije bila pametnija i alava na lovu...![]()

...nagadjanja i opservacije koje nemaju svrhu i nista sa imenom M.J. i njegovom sudbinom koja mu je dala sve i provjeravala ga u svemu ...ostao je cist kao sto je njegov glas i nenadmasan osjecaj za ritam i pokret...njegovi pokreti su kao violina stimovana klavirski / sumnjivo poredjenje ali nijesam bolje mogao naci /...interesuje li sada nekog , ko je ubio M. Gandija ...ne, njega nema i ...nema ga ...ostajemo mi koji uzimamo za nas sto mozemo vise i disemo muzikom Jeksona , kao i njegovim plivajucim korakom...

Pise da dete ima 5 godina ali ja mislim da je ovo neki odrasli covek niskog rasta samo mu u snimak ubacili deciji glas
ne moguce je da se dete od 5 godina ovako pokrece![]()
xaxaxaxaxaxaxa
ljuuuuuubav
![]()
ne stavrno covek nije u koordinaciji sa mozgom
svi komentari su mu nepovezani i previse ih komplikuje
ono sto moze da stane u 2 recenice on napise u 20 komplikovanih
mislim da ljudi pisu komplikovane komentare da bi ispali pametniji ?![]()