Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...nagadjanja i opservacije koje nemaju svrhu i nista sa imenom M.J. i njegovom sudbinom koja mu je dala sve i provjeravala ga u svemu ...ostao je cist kao sto je njegov glas i nenadmasan osjecaj za ritam i pokret...njegovi pokreti su kao violina stimovana klavirski / sumnjivo poredjenje ali nijesam bolje mogao naci /...interesuje li sada nekog , ko je ubio M. Gandija ...ne, njega nema i ...nema ga ...ostajemo mi koji uzimamo za nas sto mozemo vise i disemo muzikom Jeksona , kao i njegovim plivajucim korakom...

...nagadjanja i opservacije koje nemaju svrhu i nista sa imenom M.J. i njegovom sudbinom koja mu je dala sve i provjeravala ga u svemu ...ostao je cist kao sto je njegov glas i nenadmasan osjecaj za ritam i pokret...njegovi pokreti su kao violina stimovana klavirski / sumnjivo poredjenje ali nijesam bolje mogao naci /...interesuje li sada nekog , ko je ubio M. Gandija ...ne, njega nema i ...nema ga ...ostajemo mi koji uzimamo za nas sto mozemo vise i disemo muzikom Jeksona , kao i njegovim plivajucim korakom...

Plase me tvoji komentari :confused:

ne stavrno covek nije u koordinaciji sa mozgom
svi komentari su mu nepovezani i previse ih komplikuje
ono sto moze da stane u 2 recenice on napise u 20 komplikovanih
mislim da ljudi pisu komplikovane komentare da bi ispali pametniji ? :roll:

Pa neka co'eka ,nek' se izrazava kako mu volja, voli da filozofira
pa ko skont'o-skont'o...;)
Kako god,nije rekao nista lose,nemojmo biti tako strogi....;)

Back