Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
koliko ja znam, uglavnom je nosio na levoj, bilo je momenata kada je i nosio i na desnoj...
neko tvrdi da je obrnuto... uglavnom, na obe :-)

ova je kao shto vidish desna, prodata za 190.000 dolara

michael-jackson-glove-auition-475.jpg

u pravu si...;)
rukavicu na desnoj, a one flasterčiće na prstićima desne ruke......zeznu me slika...:rumenko:

da imam te novce kupila bih i desnu rukavicu i ovu sliku....pa, nek ide život..:D

ma majice gde imaju ?????????????

nigde nisam videla da mogu da se kupe gotove, ja ih stampam - u Copy centru, Brace Nedica, vajlda 19... Mogu i solje, kacketi i nznm sta jos da se istampaju... :D
a moze i preko neta, ima Vizio shop...

Jao, jao, jaooo... :cistinaocare::zaljubljena::kolac::aha::aha::aha:

Majklove ‘This Is It’ pantalone na aukciji

120063_michael-jackson-in-2009s-this-is-it-his-orange-pants-are-up-for-auction-on-may-20-2010.jpg

http://www.accesshollywood.com/_article_32404

e, sta jos nije na aukciji??? samo sto mu delove tela ne prodaju! :roll: :(

Nijeee, ja svega moram da se odricem. :evil:

Nego, danas mi rodjaka rece: "Ne razumem kako mozes Majkla da volis, ja znam samo onu pesmu I'll be there for you :eek:(i poce da peva melodiju iz "You are not alone"), gledala sam spot, super je, pesma ima fenomenalan tekst, a ostale su mu sve bezveze." :pop::pop:

i ja svega....:(

Nisu ljudi krivi...U pravu je Man kad pita kad smo na domaćim kanalima videli bilo koji njegov spot??? Kad????

i ja svega....:(

Nisu ljudi krivi...U pravu je Man kad pita kad smo na domaćim kanalima videli bilo koji njegov spot??? Kad????

To stoji, ali mislim da ljudi generalno osecaju potrebu da postavljaju pitanja tipa: "Kako njega mozes da slusas, kako ti nije odvratan, sta vidis na njemu itd." :roll: Kako god, digla sam ruke, oni su na gubitku, ne ja. :mrgreen::heart: Samo neka me ostave na miru, zasto moraju u sve da se mesaju.:besna:

Poslednja izmena:

nije bash da nisu... aj' oni koji nemaju kablovsku... nazalost, znam likove koji imaju milion kanala ali ih vh, mtv i ostali strani muzicki kanali prosto ne zanimaju... ne slushaju tu muziku... provereno znam da im se BN kanal nalazi u prvih 10 kanala ...
kod mene na nishkoj televiziji (NTV) redovno emituju spotove, svaki noci bar 3-4 njegova spota, this is it obavezno

Poslednja izmena:
Pretražujte net, trebalo bi da se konačno pojavi koncert Dangerous Buenos Aires! :vatromet:
Moguće je da na njemu izvodi Bad i/ili TWYMMF i/ili Dangerous!
Potražite, možda se već pojavio, ili će nadam se uskoro da se pojavi.
Postavite link kad nađete pa da tražim žrtvu sa ADSL-om. :mrgreen:
Sanjita, uzdam se u tebe. :flert:

PS Novi Bravo ima one slike MJ - Before He Was King. Privatne slike od pre-OTW do Thrillera.
Super su, postavljao sam ih nekada davno. ;)

ma gde ja taj BRAVO mogu da nadjem??
ili ga nigde ne nalazim ili ne obracam paznju, valjda sam matora za taj chasopis...
gde ga vi kupujete, gde ga sigurno ima?

Nijeee, ja svega moram da se odricem. :evil:

Nego, danas mi rodjaka rece: "Ne razumem kako mozes Majkla da volis, ja znam samo onu pesmu I'll be there for you :eek:(i poce da peva melodiju iz "You are not alone"), gledala sam spot, super je, pesma ima fenomenalan tekst, a ostale su mu sve bezveze." :pop::pop:

ja bash ne moram...
icepim, shto bi ovde rekli, celu tobleronu
...lagano...
... posle chega otpedalam jedno 12km, ako necu da izgledam kao trokrilni shifonjer :dash: :dash:

xa-xaaaa! uuuziiiiivaaaaaam dok slusham takve komentare :-)

To stoji, ali mislim da ljudi generalno osecaju potrebu da postavljaju pitanja tipa: "Kako njega mozes da slusas, kako ti nije odvratan, sta vidis na njemu itd." :roll: Kako god, digla sam ruke, oni su na gubitku, ne ja. :mrgreen::heart: Samo neka me ostave na miru, zasto moraju u sve da se mesaju.:besna:

tolerancija draga ...
to valjda ide sa godinama...
neki previshe guraju nos gde ne bi trebalo, neki su pa toliko tolerantni da ti dodje da ih tresnesh :-)
na moju toleranciju je najvishe uticao MJ ...

nije bash da nisu... aj' oni koji nemaju kablovsku... nazalost, znam likove koji imaju milion kanala ali ih vh, mtv i ostali strani muzicki kanali prosto ne zanimaju... ne slushaju tu muziku... provereno znam da im se BN kanal nalazi u prvih 10 kanala ...
kod mene na nishkoj televiziji (NTV) redovno emituju spotove, svaki noci bar 3-4 njegova spota, this is it obavezno

Isti slucaj kod moja dva druga iz komsiluka :roll:

Zbog ovog se kanala stidim sto sam iz Bijeljine...:thumbdown:
Ako neko nadje seljackiju televiziju - glavu dajem ! :rtfm:
Sjecam se samo da su na dan komemoracije
pustili Stranger in Moscow i Liberian girl sto je bio svojevrsni sok za mene! :eek:
Mo's mislit'...imaju ,a ne bi im palo na pamet u drugim "nevanrednim" situacijama da puste
bilo sta od MJ-a...:roll:

pustili Stranger in Moscow i Liberian girl
sto je bio svojevrsni sok za mene! :eek:
Mo's mislit'...imaju ,a ne bi im palo na pamet u drugim "nevanrednim" situacijama da puste

:eek::eek::eek:
wooohooooo
shok
pozitivni

pustili Stranger in Moscow i Liberian girl sto je bio svojevrsni sok za mene! :eek:

Ooo pa ti iz Beljine ?
Komsinice, pa sto pre nisi rekla ? :)

Ja ne mogu da verujem da su to pustali na BNu ? :eek:
Znaci ludiloo :D

:eek::eek::eek:
wooohooooo
shok
pozitivni

Ooo pa ti iz Beljine ?
Komsinice, pa sto pre nisi rekla ? :)

Ja ne mogu da verujem da su to pustali na BNu ? :eek:
Znaci ludiloo :D

Pa komsija ,nisi ni pit'o...:lol:
Da,da...i ja sam se sokirala,jos se ja onako sva usplahirena namjestila da gledam,
reko' sad kad zaredaju sa spotovima, kad ono dva ( samo dva !!! ) za taj jedan dan
i nikad vise .....:ljutko:

2 July 2010, 4:20 am
Zvanicno pusten single "Shout"
Zahuktava se reklama novog albuma
:zurka:

Written by Michael with Edward Riley, Claues Forbes, Roy Hamilton, Samuel Hoskins and Carmen Lampson, song originally scheduled to feature on Michael's Invincible album in 2001, before it was replaced by You Are My Life.

It was included on the B-side of Cry, released in December 2001 in the UK (no USA release), and listed ahead of Cry and Streetwalker on the 12" single.

Izvor: http://www.mjtunes.com/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=190&com_id=8654&com_rootid=1839&cid=1&##ixzz0sYiq3E5v

Ako sam dobro protumacio eng. pusten je kao sing jer pise "relesed"

Written by Michael with Edward Riley, Claues Forbes, Roy Hamilton, Samuel Hoskins and Carmen Lampson, song originally scheduled to feature on Michael's Invincible album in 2001, before it was replaced by You Are My Life.

It was included on the B-side of Cry, released in December 2001 in the UK (no USA release), and listed ahead of Cry and Streetwalker on the 12" single.

Izvor: http://www.mjtunes.com/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=190&com_id=8654&com_rootid=1839&cid=1&##ixzz0sYiq3E5v

Ako sam dobro protumacio eng. pusten je kao sing jer pise "relesed"

ja imam Shout, neobjavljenu...
zvuchi kao da je sa invincible-a... tipa unbreakable..

Back