Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A kako odrzavas vitku liniju :rumenko: ?

Evo jos nesto u skladu sa aktuelnim .... za sve devojke koje ne mogu da spavaju od letnje vreline - ovo je za laku noc :heart:

a9c00eb2-1.jpg

Diskriminises nas muskrace :sad2:
sala-mala :cmok:

za vitku liniju su zaduzeni mamini geni :mrgreen:
ja sam cist dokaz da cips/smoki/jaffa/manc/sladoledi - ne goje ! :rtfm:
:mrgreen:

Pregledao sam sve i slike i nema ni na jednoj tebe ali nema ni jos dosta njih koji su tu bili sa nama.
Zao mi je, jer smo se nabrzaka slikali i nisam se setio da bas sve pitam da se slikamo nego ko mi je bio pri ruci i ko me je pitao da ga slikam ili da se slikamo

Sorry jos jednom :heart:

Ma nishta...Ima me na jednoj kao shto rekoh,mada nisi ti slikao...:lol:

Ja lepo hteo ispred Delte da se svi slikamo,al' pogubismo se...:mrgreen:

nije, draga...:rtfm:

tebe da pitam, pošto si ti detaljista kad je MJ u pitanju, jel da da je nosio belu rukavicu na desnoj ruci?

koliko ja znam, uglavnom je nosio na levoj, bilo je momenata kada je i nosio i na desnoj...
neko tvrdi da je obrnuto... uglavnom, na obe :-)

ova je kao shto vidish desna, prodata za 190.000 dolara

michael-jackson-glove-auition-475.jpg

Poslednja izmena:
Uvatio sam sinoć na lokalnoj TV stanici koja uveče prenosi (verovatno krade) neki muzički kanal The Vault emisiju posvećenu MJ-u! :zskace:
Skroz je pozitivna bila, bez gluposti nevezanih za muziku, zvala se nešto kao Top 10 MJ Thrills valjda.
Pustili su 10 po njima najboljih MJ spotova, ja sam uhvatio samo prva 3, a to su:
3. Bad
2. Black Or White
1. Thriller
Oduševio sam se kad sam video, jer uopšte to nisam očekivao da vidim na toj televiziji! :D
Još su dole gde piše izvođač i pesma stavili Majklovu najbolju sliku (ovu iz mog profila, samo glava).

Pretražujte net, trebalo bi da se konačno pojavi koncert Dangerous Buenos Aires! :vatromet:
Moguće je da na njemu izvodi Bad i/ili TWYMMF i/ili Dangerous!
Potražite, možda se već pojavio, ili će nadam se uskoro da se pojavi.
Postavite link kad nađete pa da tražim žrtvu sa ADSL-om. :mrgreen:
Sanjita, uzdam se u tebe. :flert:

PS Novi Bravo ima one slike MJ - Before He Was King. Privatne slike od pre-OTW do Thrillera.
Super su, postavljao sam ih nekada davno. ;)

Back