Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Ovo nije moja soba ali je veoma na danasnji dan slicna mojoj.... a svece su identicne ....

Ne znam sta danas da vam kazem a da vas jos vise ne pogodim....a da ne odam sebe jer ono sto sam isplanirala za veceras i ritual koji sam obavila jutros je veoma intiman da bih o njemu pricala ali nije to problem da kazem vec se bojim da to ne radi niko i da posle toga vise necu morati da se krijem iza nika ove devojke jer ce svi znati ko sam ....

Reci cu vam danas da ima xy stvari specificnih kada sam u pitanju ja i moj prvi virtuelni susret sa mojim zvezdama, pa tako i kada je Majkl u pitanju uvek sam izbegavala da odgovorim na pitanje kako je izgledao dozivljaj kada sam ga prvi put videla ....
Pali biste na dupe od smeha kada bih vam rekla , a isto tako pitanje je da li biste mi poverovali.....
A zasto ja sve obo pisem danas ....pa zato jer se mozda prisecam i gledam unazad vise nego inace ....zato jer ne treba da vas podsecam na pre godinu dana sta je bilo i koliko nam nedostaje ,.... zato jer ne treba da ovaj dan osetite da vise nije tu sa nama i ne udisemo vise isti vazduh .....

promo%20smile.jpg

Boze, cuvaj ga...

Kako je lep ovaj post...

• Podržavam
Reactions: DD
Katherine Jackson: 'Michael mi je rekao da ga zele mrtvog'

Katherine Jackson, koja je navela novac kao motiv za neprijatelje njenog sina, rekla je za Dateline NBC: “Nekoliko puta mi je rekao da oseca da su hteli da nestane, da ga ubiju. Uvek bi to govorio a da bi rekao tako nesto, mora da je znao nesto sa sigurnoscu. To su neki zli ljudi koji ga nisu zeleli okolo iz nekog razloga. Oni su pohlepni."

Katherine se takodje seca dana kada je zadnji put videla svog sina.

“Zadnji put kada sam ga videla to je bilo negde oko nedelju i po dana pre 25og juna. Razgovarali smo i igrali igrice. Mnogo smo se zabavljali. Nisam ga videla posle 25og juna. Hocu da ga zapamtim srecnog, sa osmehom na licu."

Izvor: http://www.musicrooms.net/rock-and-...kson-Michael-Told-People-Wanted-Him-Dead.html

Sta kaze?

Ovaj 25.06. mi je prošao kao bilo koji drugi dan.
Slušao sam desetak Majklovih pesama, gledao malo Yokohamu...
Žao mi je što su mi ukinuli MTV i VH1, inače bih gledao sve što će biti na programu.
Nisam plakao, tugovao... Ne osećam potrebu za tim.
Umro je jedan čovek koga nisam poznavao, zašto da plačem?
Njegova muzika, spotovi, filmovi, sve što je ikada stvorio je živo, živeće večno...
Njegovo ime ostaće ispisano u zvezdama i živeće zauvek...

Michael Jackson brend, pojam, industrija je danas življa nego ikad.
Ali Michael Jackson, čovek je ubijen. Otišao je prerano.
To sam već istakao i ističem opet - 50 godina je prerano.
Deca su ostala bez oca, a on nije doživeo da vidi svoje unuke.

MJ i smrt, tuga, za mene ne mogu da stoje u istoj rečenici!
Kako ovaj nasmejani, razigrani čovek koji puca od energije više ne postoji?
Ne dopire mi do mozga. Ne mogu da verujem ni da je prošla čitava godina.
MJ je za mene sinonim za osmeh, sreću i najveći zabavljač koji je ikada hodao ovom planetom...
Drago mi je što je deo mog života.

Vi koji ste bili na tribjutu, kažite nam kako je bilo, okačite slike i ostalo...
Za mene je svaki dan MJ tribjut. Ne prođe dan da ne čujem bar neku njegovu pesmu.

Sročio bih sve ovo bolje da mi se ne spava. Mislio sam da ne pišem ništa.
Ali morao sam, osećao sam potrebu da kažem nešto...

Jel ovo niko odavde nije bio na skupu ili on jos traje? :think:
Hocemo da znamo kako je bilo... ;)

bilo je par nas... UnknownMJfan, Man, Ginger, Jacksonka i moja malenkost... mozda je bio jos neko al ja ne znam :rumenko: nisam mogla da popamtim sve ljude... verovatno su svi bili premoreni pa nisu mogli da pisu... meni bilo extra... isli prvo u 'setnju' pa na kraju zavrsili u delti... smejali smo se ko ludi... onaj lik je neverovatno smesan... prvi srpski MJ, na daj nema pojma da igra... al bitno da je ispromovisao sebe cak je i u novinama objavio svoj nastup :roll: ... ljudi su nas prozivali dok smo setali i bili su stvarno odvratni... cak nam je prisao i neki stranac i poceo nesto da mumla.. nismo ga dobro razumeli al mislimo da je rekao dead pervert... :rida: bas smo se svadjali sa njima :sad2:

bilo je par nas... UnknownMJfan, Man, Ginger, Jacksonka i moja malenkost... mozda je bio jos neko al ja ne znam :rumenko: nisam mogla da popamtim sve ljude... verovatno su svi bili premoreni pa nisu mogli da pisu... meni bilo extra... isli prvo u 'setnju' pa na kraju zavrsili u delti... smejali smo se ko ludi... onaj lik je neverovatno smesan... prvi srpski MJ, na daj nema pojma da igra... al bitno da je ispromovisao sebe cak je i u novinama objavio svoj nastup :roll: ... ljudi su nas prozivali dok smo setali i bili su stvarno odvratni... cak nam je prisao i neki stranac i poceo nesto da mumla.. nismo ga dobro razumeli al mislimo da je rekao dead pervert... :rida: bas smo se svadjali sa njima :sad2:

bila sam i ja, bio je Man in the mirror...

taj kreten je rekao dead pervert is good pervert! da sam ranije ukapirala, svasta bih mu rekla...

steta sto nismo imali baterije za kasetofon, inace bi bilo strava uz one plakate i onaj veliki pano, koji smo nosili na celu kolone, da se cuje i Majkl, pa da izgledamo kao prava banda... :lol: :heart:

kada se zavrsilo to u Delti, Jacksonka i ja smo pitale onu zenu, koja je organizovala to, da li ce biti nesto i za avgust... Rekla je da ce najverovatnije biti. A bice i nesto u novinama danas od juce, mislim da je rekla Blic, ili Pres... ne znam ... :mrgreen:

Danas je MJ vikend, jedva cekam! :heart::heart::heart:
Kada sam pitala neku drugaricu da li ce gledati, rekla je da ima pametnija posla... :evil:

bila sam i ja, bio je Man in the mirror...

taj kreten je rekao dead pervert is good pervert! da sam ranije ukapirala, svasta bih mu rekla...

steta sto nismo imali baterije za kasetofon, inace bi bilo strava uz one plakate i onaj veliki pano, koji smo nosili na celu kolone, da se cuje i Majkl, pa da izgledamo kao prava banda... :lol: :heart:

kada se zavrsilo to u Delti, Jacksonka i ja smo pitale onu zenu, koja je organizovala to, da li ce biti nesto i za avgust... Rekla je da ce najverovatnije biti. A bice i nesto u novinama danas od juce, mislim da je rekla Blic, ili Pres... ne znam ... :mrgreen:

Danas je MJ vikend, jedva cekam! :heart::heart::heart:
Kada sam pitala neku drugaricu da li ce gledati, rekla je da ima pametnija posla... :evil:

valjda je vikend počeo, ako je danas subota....nemam pojma koji MTV imam al na njemu još uvek nema ništa....

Goran Filipović, je l' da?
Taj veze sa životom nema, treba mu zabraniti da diše -_________-
Pokvari sve.
Žao mi je što ja nisam bila, ubila bih tog stranca, ja lično, i ne bi mi bilo krivo, verujte mi.

Back