Serdecnij
Ističe se
- Poruka
- 2.902
Ovo nije moja soba ali je veoma na danasnji dan slicna mojoj.... a svece su identicne ....
Ne znam sta danas da vam kazem a da vas jos vise ne pogodim....a da ne odam sebe jer ono sto sam isplanirala za veceras i ritual koji sam obavila jutros je veoma intiman da bih o njemu pricala ali nije to problem da kazem vec se bojim da to ne radi niko i da posle toga vise necu morati da se krijem iza nika ove devojke jer ce svi znati ko sam ....
Reci cu vam danas da ima xy stvari specificnih kada sam u pitanju ja i moj prvi virtuelni susret sa mojim zvezdama, pa tako i kada je Majkl u pitanju uvek sam izbegavala da odgovorim na pitanje kako je izgledao dozivljaj kada sam ga prvi put videla ....
Pali biste na dupe od smeha kada bih vam rekla , a isto tako pitanje je da li biste mi poverovali.....
A zasto ja sve obo pisem danas ....pa zato jer se mozda prisecam i gledam unazad vise nego inace ....zato jer ne treba da vas podsecam na pre godinu dana sta je bilo i koliko nam nedostaje ,.... zato jer ne treba da ovaj dan osetite da vise nije tu sa nama i ne udisemo vise isti vazduh .....
Strasno sam se trudila da izbjegnem sve moguce vijesti u vezi danasnjeg dana ali....

nisam mogla da popamtim sve ljude... verovatno su svi bili premoreni pa nisu mogli da pisu... meni bilo extra... isli prvo u 'setnju' pa na kraju zavrsili u delti... smejali smo se ko ludi... onaj lik je neverovatno smesan... prvi srpski MJ, na daj nema pojma da igra... al bitno da je ispromovisao sebe cak je i u novinama objavio svoj nastup
bas smo se svadjali sa njima

hvala Bogu...evo, krenuo je...