Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Naravno da nije bio ruzan....Majkl ,sinonim za ljepotu ! Tacno tako,imao je i on svojih nereprezentativnih izdanja i losih faza ,jeste da su pretjerani odlasci pod noz ,bolest ,pa i godine ostavile trag ,ali vecinu zivota Majkl je izgledao savrseno , tako da on nikako ne spada u kategoriju ruznih ljudi...
Znaci,cak ni na ovoj slici koja nije bas pohvalna prosto odudara od svih onih likova koje su postavili uz njega...
i koji ,ruku na srce,stvarno nisu prijatni za oko...:mrgreen:

Ako je ovo ruzno, ja sam traktor.

traktor...?! ahahahahahaha!!!

jooooooooooj kako je predivan!!!!!!!!!!!!!!! I ako mi neko kaze da je ovo ruzno polomicu mu zube!!!! Predivan je BRE!!! Imbecili!!!
picture.php

Dajte neku ideju ili temu za pisanje... Dosta o ovome ... Nije ruzan i kraj! :D

Budite mastoviti i pisite kako zamisljate spotove za pesme koje nemaju spot... Pisite i ako vas neki spot nije odusevio, pa imate bolju viziju... :D

to valjda ono kad se folirao da je povredio nogu...

možda je folirao da je slomio jednu nogu, al da sam ja bila tu negde kod vrata, garant bi mu slomila i onu drugu...od skoka na njega, naravno..:lol:

pogledaj ti samo, čovek u gipsu, pantalonice, pogle'j prsluk...:rumenko:..beli prsluk, bela košulja i bela kravata....:eek: koja yebozovna kombinacija....:eek:
a tek kako mu stoji....:worth:

13452_130211880333161_100000330493061_228677_7694560_n.jpg

i baš me briga za njegovo lice, da li je lepo ili ružno...on je imao ONO nešto što ne može da se slika i u'vati fotoaparatom...- šarm mužjaka u telu elegantnog gospodina....ubitačna kombinacija za ženski rod.....ubitačna :D

Back