Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
32510_135405996474878_100000164342183_418800_6226607_n.jpg

ubi me sad...načisto...

jel mrdaš:eek::eek::eek:?
BJ zove Zatvorenicu...halo...:p

čekaj, ni meni nije jasno....ugovor je samo na 250 miliona a sam katalog vredi milijardu....kako nije na štetu porodice? ništa mi nije jasno....aj ti nama lepo nacrtaj objašnjenje.......:lol:

zamisli, ugovor na 250 miliona... da li bi vredeo toliko da je mj ziv? :think: + pravo na katalog, malo li je?
mj je prodao sony-u 50% kataloga...a oni j.e.b.e.m li ga kako su uspeli da sad izmuvaju potpuni pristup katalogu... to im branca sredio... obzirom da zastupa obe strane..

sto se kataloga tice, kada ga je mj kupio, sadrzao je 4000 pesama, to je ATV katalog, nalazi se:
kolekcija beatles pesama,sly stone itd.
smatra se da je to najveca (najskuplja) kupovina izdavashtva od strane pojedinca ikada.

Na koji nachin imaju pravo na to,kad je Majkl umro? :/

Pa nisu oni vlasnici tog kataloga nego samo imaju pristupo tom katalogu jer su Junior Majklovci tj. Ketrin potpisala valjda taj ugovor

E sad kakave oni vajde imaju od tog pristupa katalogu ja blage nemam ... da su vlasnici pa ok ...zarada je to ... ali samo pristup ... verovatno da pristupom imaju deo zarade od 50% ako sam dobro shvatio :think:

Aha :)

A "You rock my world" me podseca na Baby Jane ... ne znam zasto je promenila avatar :sad2:

:cmok2:

i mene You rock my world podseca na Baby...ali i ovaj avatar joj je extra...:heart:
a na Dejanu me uvek podsecala ona slika koju ima na avataru. uvek kad naletim na tu sliku uvek mi je ona u glavi.
na tebe me podseca izvedba dangerousa 2002 posto ti je na avataru.:mrgreen:
na Annie to je spot za SC
a na Prisoner ona osoba iza resetaka...:lol:

napisacu jos sad da ne smaram...

Meni je bas bio sladak u This is it-u iako je bio malo mrsav. :( Pa jos kako se ponasao, kad je rekao onome (ne znam kako se zove): God bless you rasplakao me je, dusaaa. :sad2:

Pa ja uvek kazem da je u TII bolje izgledao nego za vreme Invincible... Zamisli, na toj slici uslikali coveka sa flasterom i kao raspada se , ruzan je... E bas nije, mogu da mu zavide!

Poslednja izmena:
Za one koji nemaju fb

Grupa se zove "8 najruznijih ljudi na svetu"

Michael Jackson
NAJRUŽNIJIM čovjekom na svijetu proglašen je pjevač Michael Jackson. Razlog tomu su, očekivano, brojne operacije. Iskompleksiran, kako navode mnogi stručnjaci i psiholozi, njegov primjer može poslužiti onima koji o sebi i svojem izgledu imaju vrlo loše mišljenje

O ukusima nećemo da raspravljamo...
Izvukli su njegovu najgoru sliku i napravili anketu, al im je fora...

Back