Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kuku ljudi dolazim na temu POSLE 4 MESECA.....auuuu....Nego kako je kod vas.....????....Ja sam danima opterecena demo snimcima svih pesama.....Fall again mi ne izlazi iz glave nzm sto....Sta vi mislite o demo snimcima....???....Koji su vam omiljeni...koji ne....:heart::heart::heart:

kUKU TAMI JOOOOOJ IZVINI.....oTISLA SAM ODMA IMAM 1 SAT DNEVNO ZA INTERNET.....iZVIN NEMOJ DA MI SE LJUTRIS.....Ovde svi pukli.....xaxaxaxax.....:hahaha:....xaxaxaxa.....

Ne ljutim se bre..:zag: Znas sta,opet kad se vidimo kod SIMPATICNIH KUCICA :rotf: pa cemo da pricamo... Jao vecno cu te zezati za to sto si rekla majke mi...:rotf:
I jos kad je meni i Neveni srce stalo kad si sela na onaj gelender a dole neki narkomani... Debilu...:lol:

E provalite sliku...
2h8cruw-1.jpg

Da nije sop ?

Ne ljutim se bre..:zag: Znas sta,opet kad se vidimo kod SIMPATICNIH KUCICA :rotf: pa cemo da pricamo... Jao vecno cu te zezati za to sto si rekla majke mi...:rotf:
I jos kad je meni i Neveni srce stalo kad si sela na onaj gelender a dole neki narkomani... Debilu...:lol:

Pa jao tamy....PA TO JESU SIMPATICNE KUCICE,sa malim simpaticnim krovovima.....xaxaxaxa:zcepanje:....a sta si ti mislila....:zcepanje:....Ti ces mene da zjb....???....Mali Princ jooooj cuti molim te xaxaxax....Ljubim te....:heart:

E znas ono bila je pijaca :rotf: Msm ne veruej da si slikala ono...:zcepanje:
Dobro,Mali Princ moja greska...:lol: (4 knjige) :rotf:
:cmok:

MichaelJackson-1.jpg

Da ne bude off...:mrgreen:

Tamy znam da je bila pijaca seljaku jedan....xaxaxax....Ne to je pijaca sa SIMPATICNIM KUCICAMA.....Upamti razliku vise....CcccCcCCc....nikako da naucis....:rtfm::zcepanje:....Famozni bajic izgleda famozno(kako da ne:whistling:)...e a stavila si onu sliku kao da mi se Majkl smeje....:sad2:

Tamy znam da je bila pijaca seljaku jedan....xaxaxax....Ne to je pijaca sa SIMPATICNIM KUCICAMA.....Upamti razliku vise....CcccCcCCc....nikako da naucis....:rtfm::zcepanje:....Famozni bajic izgleda famozno(kako da ne:whistling:)...e a stavila si onu sliku kao da mi se Majkl smeje....:sad2:

:zcepanje::zcepanje: sta mu fali..:rtfm:
Pijaca jeste bila trebalo je da ti objasnim...:zcepanje:
Stavljam namejane Majklove slike... Ne zelim one tuzne... Jun mesec jeste tezak i ruzan mesec (iako mi je rodjendan) ali opet sto vise nasmejanih Majklovih slika...:heart:

Back