Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
michael-jackson-billie-jean-234986.jpg

Broj ljudi koji je mrzio MJ-a pre i posle ... je obrnuto srazmeran u svetu u odnosu na Srbiju. ;)
Al' sam se odrazio u p.m. :confused:
Ovo se neko zeza.
Pa ne znam koliko je istinito, al' isto znam da ljudi postanu popularniji posle smrti, znate i sami da su njegovi CD-ovi u Srbiji počeli naglo da se prodaju posle smrti.
Tada ga se svi sete.:(
Jesi li kad cuo Michaela da je to rekao?Ne:mrgreen:Znaci snajderi ne lazu:mrgreen:
Ti se baš držiš svoje teorije...:lol:
U mom slucaju nije. :) Isto tako mogu i da potvrdim za pojedine sa foruma. Za ostale me bas briga. :manikir: Ljudi u mom okruzenju koji su ga mrzeli pre, mrze ga i sad.
Ja mislim da je bilo onih koji su promenili mišljenje.

Sad najozbiljnije, MJ ima MNOOOGOOO više predobrih pesama od samo Beat It. :ok:
Ozbiljno ti preporučujem da poslušaš cele albume, pošto često gostuješ kod nas... :lol:

PS Ne mogu da verujem da se ti Moowalker još uvek niste pohebali danas. :per::hahaha:
Ja nisam neki njegov veliki fan, verovatno je najbolji pevač u istoriji muzike.
Ali ponavljam, nisam veliki fan njega pa da slušam sve pesme, ja znam ove poznatije, njih volim da poslušam i pritom uživam.:ok:

Ne znam o čemu pričaš za to pohebavanje.:mrgreen:
ma svakako da je malo upravu ali naravno ne toliko :roll:
Neki su otišli predalekoooo...:lol:

:zcepanje::zcepanje::rotf::zcepanje: Nisi normalan, majke mi, opet sam pocela da placem od smeha. Hvala u svakom slucaju. :cmok2:

E, da, da pojasnim za to MJ ludilo - s obzirom na to da vrlo cesto ne mogu da spavam po noci, onda mi padne na pamet da pustim muziku i koncerte, nakacim se na forum i tako ostanem do zore. Pogotovo posle 25. Nikad mi se pre toga nije desilo da sedim do 5 ujutru. :(

:cmok:

Ne znam, zavisi sve od okruzenja i od osobe. Kod mene nije niko, osim jedne poznanice koja ga nije gotivila, a sad kaze kako je bio legenda jer je tako cula na TV-u.

Ja mislim tako zbog toga što ljudi često posle smrti postanu poznatiji.
I tek kada ga više nema sete ga se...ja znam dosta ljudi koji su Tošeta Proeskog počeli slušati tek nakon pogibije...

Ja nisam neki njegov veliki fan, verovatno je najbolji pevač u istoriji muzike.
Ali ponavljam, nisam veliki fan njega pa da slušam sve pesme, ja znam ove poznatije, njih volim da poslušam i pritom uživam.:ok:

Ne znam o čemu pričaš za to pohebavanje.:mrgreen:

Da čuješ Wanna Be Startin' Somethin', Human Nature, Liberian Girl, Man In The Mirror, Another Part Of Me, The Way You Make Me Feel, za početak.
Verovatno ih nikada nisi čuo na TV-u a dobre su kao i najpoznatije... :ok:

PS More... :per:

Neki su otišli predalekoooo...:lol:

A ja sam sa svakim otišla predalekooo... :manikir:
:hahaha:

Ja mislim tako zbog toga što ljudi često posle smrti postanu poznatiji.
I tek kada ga više nema sete ga se...ja znam dosta ljudi koji su Tošeta Proeskog počeli slušati tek nakon pogibije...

Ogroman problem koji zatucane osobe imaju sa Majklom je taj što on nije bio pedofil, već upravo suprotno tome, sam je rekao da bi pre sebi presekao vene nego što bi silovao neko dete. Ima video gde to kaže.
Stotine miliona dolara je dao u dobrotvorne svrhe za bolesnu decu i to pre optužbe naravno.
I drugo, manje bitno, pre nego što je preterao sa operacijama bio je vrlo lep čovek, a to mnogi ne znaju, kao i što ne znaju za to da nije sam izbeleo kožu nego je imao vitiligo.
Ogromna nepravda prema njemu.

Ogroman problem koji zatucane osobe imaju sa Majklom je taj što on nije bio pedofil, već upravo suprotno tome, sam je rekao da bi pre sebi presekao vene nego što bi silovao neko dete. Ima video gde to kaže.
Stotine miliona dolara je dao u dobrotvorne svrhe za bolesnu decu i to pre optužbe naravno.
I drugo, manje bitno, pre nego što je preterao sa operacijama bio je vrlo lep čovek, a to mnogi ne znaju, kao i što ne znaju za to da nije sam izbeleo kožu nego je imao vitiligo.
Ogromna nepravda prema njemu.

Čuo sam to za belu kožu...
Meni je najbolji bio kao crnac, ono u pesmi Thriller...:D

Back