moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
interesuje meMuzika, ritam je mnogo dobar!
Što pitaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
interesuje meMuzika, ritam je mnogo dobar!
Što pitaš?

Broj ljudi koji je mrzio MJ-a pre i posle ... je obrnuto srazmeran u svetu u odnosu na Srbiju.
Al' sam se odrazio u p.m.
Ovo se neko zeza.

Moguce..Mada u mojoj sredini to je nemoguce..
Nađoh ovo sada...istina li je?
![]()
Pa ne znam koliko je istinito, al' isto znam da ljudi postanu popularniji posle smrti, znate i sami da su njegovi CD-ovi u Srbiji počeli naglo da se prodaju posle smrti.Broj ljudi koji je mrzio MJ-a pre i posle ... je obrnuto srazmeran u svetu u odnosu na Srbiju.
Al' sam se odrazio u p.m.
Ovo se neko zeza.

Ti se baš držiš svoje teorije...Jesi li kad cuo Michaela da je to rekao?NeZnaci snajderi ne lazu
![]()

Ja mislim da je bilo onih koji su promenili mišljenje.U mom slucaju nije.Isto tako mogu i da potvrdim za pojedine sa foruma. Za ostale me bas briga.
Ljudi u mom okruzenju koji su ga mrzeli pre, mrze ga i sad.
Pa snajderi valjda znaju![]()

@Thriller
Treba mi tvoje strucno misljenje za "mind is the magic",posto imas prefinjen ukus![]()

Ja mislim da je bilo onih koji su promenili mišljenje.
Ja nisam neki njegov veliki fan, verovatno je najbolji pevač u istoriji muzike.Sad najozbiljnije, MJ ima MNOOOGOOO više predobrih pesama od samo Beat It.
Ozbiljno ti preporučujem da poslušaš cele albume, pošto često gostuješ kod nas...
PS Ne mogu da verujem da se ti Moowalker još uvek niste pohebali danas.![]()

Neki su otišli predalekoooo...ma svakako da je malo upravu ali naravno ne toliko![]()

Nisi normalan, majke mi, opet sam pocela da placem od smeha. Hvala u svakom slucaju.
E, da, da pojasnim za to MJ ludilo - s obzirom na to da vrlo cesto ne mogu da spavam po noci, onda mi padne na pamet da pustim muziku i koncerte, nakacim se na forum i tako ostanem do zore. Pogotovo posle 25. Nikad mi se pre toga nije desilo da sedim do 5 ujutru.![]()

Ne znam, zavisi sve od okruzenja i od osobe. Kod mene nije niko, osim jedne poznanice koja ga nije gotivila, a sad kaze kako je bio legenda jer je tako cula na TV-u.
To su ljudi koji su sa njim radili preko 25 god.,i bili jedni od najvjernijih prijatelja(Michael Lee Bush,Karen Faye..)Ti se baš držiš svoje teorije...![]()
To su ljudi koji su sa njim radili preko 25 god.,i bili jedni od najvjernijih prijatelja(Michael Lee Bush,Karen Faye..)
@Thriller
Isto
Onda tvoja teorija ima više smisla...Ja nisam neki njegov veliki fan, verovatno je najbolji pevač u istoriji muzike.
Ali ponavljam, nisam veliki fan njega pa da slušam sve pesme, ja znam ove poznatije, njih volim da poslušam i pritom uživam.
Ne znam o čemu pričaš za to pohebavanje.![]()

Neki su otišli predalekoooo...![]()

You can call me honey but you're not damn good for me !

Poslušaću.Da čuješ Wanna Be Startin' Somethin', Human Nature, Liberian Girl, Man In The Mirror, Another Part Of Me, The Way You Make Me Feel, za početak.
Verovatno ih nikada nisi čuo na TV-u a dobre su kao i najpoznatije...
PS More...![]()

A ja sam sa svakim otišla predalekooo...
![]()

Manu, kome je ovo upuceno?![]()
Ja mislim tako zbog toga što ljudi često posle smrti postanu poznatiji.
I tek kada ga više nema sete ga se...ja znam dosta ljudi koji su Tošeta Proeskog počeli slušati tek nakon pogibije...

Ogroman problem koji zatucane osobe imaju sa Majklom je taj što on nije bio pedofil, već upravo suprotno tome, sam je rekao da bi pre sebi presekao vene nego što bi silovao neko dete. Ima video gde to kaže.
Stotine miliona dolara je dao u dobrotvorne svrhe za bolesnu decu i to pre optužbe naravno.
I drugo, manje bitno, pre nego što je preterao sa operacijama bio je vrlo lep čovek, a to mnogi ne znaju, kao i što ne znaju za to da nije sam izbeleo kožu nego je imao vitiligo.
Ogromna nepravda prema njemu.
Zato jer je MJ napisao za sou njegova dobra dva prijatelja Roya i ne znam kako se zove ovaj drugi..Pjesma se pusta na njihovom sou,a izdata je i kao singl
I kako da znamo da je Majklova a ne od onog malo Indijca ?
Nista posebna pesma![]()