Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
michael-jackson-foto1.jpg

617679692_246682.gif

Nije, vec za, necete verovati - ubistvo. :eek: Optuzila ga Arvizova ( :roll::roll:) za ubistvo njene majke, a desilo se sledece: Majka joj bila u bolnici i umrla od srcanog udara dok je u isto vreme i Michael bio tu, imao nekih stomacnih problema. I sad, on pobogu kriv sto njenoj majci nisu posvetili vise paznje. :roll:

Ne znam ko ono rece : Why work when you can sue Michael Jackson."
Napravila si tri lapsusa::mrgreen:
-Ta Bakica nema nikakve rodbinske(ili uopste) veze sa Arvizovima
-Mj je imao problema sa kicmom,a ne stomakom.
-To je bilo u toku sudjenja(mja 2005-cuveni "pajama day)
Mj je tog majskog dana odveden u bolnicu zbog bolova u ledjima,i kada je stigao dali su mu smjestaj doticne koja je skoro bila na izdisaju.Trebao je taj dan biti u sudnici,i dobio je naredjenje od sudije da u roku od 1 sat dodje,ili ce u suprotnom morati izdati nalog za pritvor..On se naravno pojavio,ali u pidzami,bolestan,dok su ga bodygardi nosili pod ruku.Kasnije je porodica te babe tuzila MJ-a,ali je optuzba odbacena jer se smatala neosnovanom,jer je zato navodno "krivo" medicinsko osoblje,a ne Michael Jackson;)

Mj je tog majskog dana odveden u bolnicu zbog bolova u ledjima,i kada je stigao dali su mu smjestaj doticne koja je skoro bila na izdisaju.Trebao je taj dan biti u sudnici,i dobio je naredjenje od sudije da u roku od 1 sat dodje,ili ce u suprotnom morati izdati nalog za pritvor..On se naravno pojavio,ali u pidzami,bolestan,dok su ga bodygardi nosili pod ruku.Kasnije je porodica te babe tuzila MJ-a,ali je optuzba odbacena jer se smatala neosnovanom,jer je zato navodno "krivo" medicinsko osoblje,a ne Michael Jackson;)

Pa i rekla sam da je 2005. :confused: A ostale podatke sam procitala na MJ blogu koji pise strucnjak. :confused:

Pa i rekla sam da je 2005. :confused: A ostale podatke sam procitala na MJ blogu koji pise strucnjak. :confused:

Za sta strucnjak?:confused:

Pa MJ strucnjak. :D

Taj onda nije ni S od strucnjaka:cool:
Moram li da prokopan po arhivi sa sudnjenja?:p

Mozda ne mislimo na istu optuzbu, on je milion puta bio optuzen u zivitu za ko zna sve sta, a i ova krmaca Arvizova je okoreli kriminalac.

Fajt!
Fajt!
Fajt!
:mafijas:

Navijam za Alysse. Žensko je i voli MJ ludilo do kasno u noć. :cmok:
:mrgreen:

Back