Tip: Sportski događaj (sa Majklom)... 
(Sve sam vam reko.
)
(Sve sam vam reko.
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Koliko puta je MJ operisao nos?
Ko ovo zna dobija lizalicu od mene...
A pošto ne znam ni ja odgovor na ovo pitanje (ne zna ni Isus), pravo pitanje je:
Najgledaniji TV događaj u istoriji USA je?

mada mislim da je gledaniji intervju sa Oprom ali ako ti tako kazes![]()

Napravila si tri lapsusa:Nije, vec za, necete verovati - ubistvo.Optuzila ga Arvizova (
) za ubistvo njene majke, a desilo se sledece: Majka joj bila u bolnici i umrla od srcanog udara dok je u isto vreme i Michael bio tu, imao nekih stomacnih problema. I sad, on pobogu kriv sto njenoj majci nisu posvetili vise paznje.
Ne znam ko ono rece : Why work when you can sue Michael Jackson."

Ofkorz.To je najgledaniji događaj u istoriji američke televizije.
Pitaj...

Napravila si tri lapsusa:
-Ta Bakica nema nikakve rodbinske(ili uopste) veze sa Arvizovima
-Mj je imao problema sa kicmom,a ne stomakom.
-To je bilo u toku sudjenja(mja 2005-cuveni "pajama day)
Mj je tog majskog dana odveden u bolnicu zbog bolova u ledjima,i kada je stigao dali su mu smjestaj doticne koja je skoro bila na izdisaju.Trebao je taj dan biti u sudnici,i dobio je naredjenje od sudije da u roku od 1 sat dodje,ili ce u suprotnom morati izdati nalog za pritvor..On se naravno pojavio,ali u pidzami,bolestan,dok su ga bodygardi nosili pod ruku.Kasnije je porodica te babe tuzila MJ-a,ali je optuzba odbacena jer se smatala neosnovanom,jer je zato navodno "krivo" medicinsko osoblje,a ne Michael Jackson![]()
Za sta strucnjak?Pa i rekla sam da je 2005.A ostale podatke sam procitala na MJ blogu koji pise strucnjak.
![]()
Taj onda nije ni S od strucnjakaPa MJ strucnjak.![]()

Taj onda nije ni S od strucnjaka
Moram li da prokopan po arhivi sa sudnjenja?![]()
Prvo Majklovo pojavljivanje u nekom filmu ?
Prvo Majklovo pojavljivanje u nekom filmu ?

The Wiz? Ako ne racunamo one animirane filmove sa bracom.

Mila,ne postoji optuzba za koju ja nijesam cuoMozda ne mislimo na istu optuzbu, on je milion puta bio optuzen u zivitu za ko zna sve sta, a i ova krmaca Arvizova je okoreli kriminalac.

Pozdrav fanovima MJ.
Jel može jedno pitanje?

Ja moram da ucim.Svraticu opet posle.

Može SQUIDe, pitaj...![]()
Napravila si tri lapsusa:
-Ta Bakica nema nikakve rodbinske(ili uopste) veze sa Arvizovima
-Mj je imao problema sa kicmom,a ne stomakom.
-To je bilo u toku sudjenja(mja 2005-cuveni "pajama day)
Mj je tog majskog dana odveden u bolnicu zbog bolova u ledjima,i kada je stigao dali su mu smjestaj doticne koja je skoro bila na izdisaju.Trebao je taj dan biti u sudnici,i dobio je naredjenje od sudije da u roku od 1 sat dodje,ili ce u suprotnom morati izdati nalog za pritvor..On se naravno pojavio,ali u pidzami,bolestan,dok su ga bodygardi nosili pod ruku.Kasnije je porodica te babe tuzila MJ-a,ali je optuzba odbacena jer se smatala neosnovanom,jer je zato navodno "krivo" medicinsko osoblje,a ne Michael Jackson![]()
Pa i rekla sam da je 2005.A ostale podatke sam procitala na MJ blogu koji pise strucnjak.
![]()
Za sta strucnjak?![]()
Pa MJ strucnjak.![]()
Taj onda nije ni S od strucnjaka
Moram li da prokopan po arhivi sa sudnjenja?![]()
Mozda ne mislimo na istu optuzbu, on je milion puta bio optuzen u zivitu za ko zna sve sta, a i ova krmaca Arvizova je okoreli kriminalac.