Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hvala Gaga i Alysse :D Bitno je da bar neko razume i postuje dobro u ovoj jadnoj Srbiji! Meni je drago sto nas posecuju veliki umetnici.. Eto ove godine imamo privilegiju i cast ugostiti Eltona Johna, Erica Claptona, Boba Dylana, Billy-ja Idol-a, Axl-a Rose-a i sledece godine nadam se Tinu Turner :D Treba da budemo srecni.. A ovde se takvi ljudi pljuju zbog njihovih privatnih zivota, skandala ili sta vec.. To je nebitno.. Nadam se da ce vremenom to svi shvatiti.. Ja na skup 25 ne idem.. Ali nadam se da cu neke fanove videti na skupu za Majklov rodjendan, avgusta.. To po meni i treba da bude dan kada ce se fanovi okupiti.. Rodjenje Kralja muzike :)

Chisto inforamativno,sve koje si nabrojila,izuzev Axla,su vec bili u Srbiji.Elton 80ih,kad je bio jako popularan.Klepton i Dilan pochetkom 90ih.Bili,pre neku godinu na Exitu,za koji je on,valjda,izjavio da je mu je jedan od drazijih nastupa,ili tako neshto.Zaboravila si da pomenesh Masiv Atak,mada i oni su vec bili na Exitu...:)

:worth:

Ne znam koliko vas zna za Amy MacDonald.
Pevachica iz škotske.. mlada je, '87 a vec je izdala album, prodat u 3 miliona primeraka, svira gitaru, nastupala je na mnogo festivala..
njena najpoznatija je This Is The Life...
e sad, napisala je i izdala pesmu u chast MJ-a, zove se "My Only One"
Izjavila je da je veliki njegov fan..
"I absolutely loved him and I thought it was a massive loss when he died. No-one will ever come close to what he achieved. He was one in a million. When I get emotional I get out my guitar, and when he died that song just came pouring out."

E' je i pesmica

Tekst:

After all the mistakes have been and gone
You're still standing here, standing strong
And I forgive all the wrongs that you have ever done
Cos' you're still the only one

The apple of your mother's eye
Your life it passed your father by
I bet he whish he was there too
So much grace and poise yeah you're always right on cue

And there were times
You know it's true
When the whole world
Was looking at you
They changed their mind from day to night
One minute you're wrong then the next thing you're right
God rest your soul
Keep standing tall my only one

There's still a twinkle in your eye
Even after we say goodbye
You're always there in spirit and in mind
I'll be with you until the end of time

And there were times
You know it's true
When the whole world
Was looking at you
God rest your soul

Chisto inforamativno,sve koje si nabrojila,izuzev Axla,su vec bili u Srbiji.Elton 80ih,kad je bio jako popularan.Klepton i Dilan pochetkom 90ih.Bili,pre neku godinu na Exitu,za koji je on,valjda,izjavio da je mu je jedan od drazijih nastupa,ili tako neshto.Zaboravila si da pomenesh Masiv Atak,mada i oni su vec bili na Exitu...:)

:worth:

Naravno da su bili.. Ali ovo je upuceno onima koji tada nisu bili ni rodjeni, pa cisto informativno da znaju da su svi oni veliki umetnici i da nema razloga da se govori ruzno o njima.. Vec strogo postovanje.. Elton je bio 85 godine.. I cak postoji spekulacija, vec sada da za 3-4 godine ide na zadnju oprostajnu turneju i da i tada planira jos jednom doci u Beograd...
Odusevio me je na kraju koncerta "God Bless you Serbia" :klap:

:

i billy idol je bio.. :heart:

svuda gde se pisalo o Blood On The Dance Floor: History In The Mix pishe i da ga je posvetio njemu zato shto mu je ovaj pomogao da prevazidje probleme sa painkillerima..
u omotu albuma pishe i da mu se zahvaljuje..
negde sam procitala da je MJ neko vreme i ziveo kod Eltona, ustupio mu kucu da se sakrije od paparazza.

btw... elton je, u trenutku kad je saznao da je MJ ... , bio u sred nastupa i otpevao je tada "Don't Let the Sun Go Down on Me" posvecenu MJ-u

sta ovo znaci ? :)

Moonwalkeru! Prvo, to sto sam ja napisala Danji da je odao Frediju pocast, napisala sam iz zajebancije, ocigledno je samo ona to i razumela.. Da razjasnim, Elton na koncertu stalno peva pesmu I'm still standing, prvo zato sto je pesma hit i ljudi je traze.. A pesma je napisana kada je Fredi jednom prilikom slomio nogu i dosao na Eltonov koncert i Elton se nasmejao, seo za klavir i napisao pesmu. Nije pominjao ni Fredija, ni Majkla! Drugo, posle Majklove smrti, Elton je bio na Americkoj turneji, i nekoliko koncerata za redom je posvecivao po jednu pesmu Majklu.. Majkla je nazivo prijateljem i dobrim kolegom.. Tacno je da se Majkl kod Eltona krio tokom 90-tih, obojica su to potvrdili! E sad, da li Elton spava sa muskarcem ili sa zenom ili oba pola u isto vreme ili sa vanzemaljcem je totalno NEBITNO.. On je fenomenalan umetnik, a to potvrdjuje svojom karijerom, time kako ima fenomenalne hitove koji ce ziveti vecno, kako puni koncerte gde god ode. Sto se njegove tezine tice, ruzno je sa tvoje strane. E sad, Elton ima 63 godine.. U toku svoje mladosti je imao normalnu tezinu, a sada su ga ipak sustigle godine! I on tebi moze da bude deda, dosta je stariji od tebe i zasluzuje da ga makar zbog toga postujes.. I da se uzdrzis od komentara poput ovog.. Nebitan je fizicki izgled, bitano je kakav si covek! Ponekad mi stvarno dodje mucno citati neke komentare ovde! O.o

nemam sta da dodam !

:ok:

Hvala Gaga i Alysse :D Bitno je da bar neko razume i postuje dobro u ovoj jadnoj Srbiji! Meni je drago sto nas posecuju veliki umetnici.. Eto ove godine imamo privilegiju i cast ugostiti Eltona Johna, Erica Claptona, Boba Dylana, Billy-ja Idol-a, Axl-a Rose-a i sledece godine nadam se Tinu Turner :D Treba da budemo srecni.. A ovde se takvi ljudi pljuju zbog njihovih privatnih zivota, skandala ili sta vec.. To je nebitno.. Nadam se da ce vremenom to svi shvatiti.. Ja na skup 25 ne idem.. Ali nadam se da cu neke fanove videti na skupu za Majklov rodjendan, avgusta.. To po meni i treba da bude dan kada ce se fanovi okupiti.. Rodjenje Kralja muzike :)

e bravo ... kad neko pomene Majklov privatni zivot svi se pobunimo a kada mi prozivamo privatni zivot nekog drugog umetnka onda nikome nista ...pa zar nismo dvolicni ???

e bravo ... kad neko pomene Majklov privatni zivot svi se pobunimo a kada mi prozivamo privatni zivot nekog drugog umetnka onda nikome nista ...pa zar nismo dvolicni ???

koliko sam ja primetila, uglavnom je sve shala, kada diskutujemo o njegovom ili tudjim privatnim zivotima...
ali ukoliko to utiche na nechiji izbor ili se to stavlja u prvi plan onda je bzv..
pogotovo kada se radi o velikim umetnicima..
malogradjanshtina
...

Ne znam koliko vas zna za Amy MacDonald.
Pevachica iz škotske.. mlada je, '87 a vec je izdala album, prodat u 3 miliona primeraka, svira gitaru, nastupala je na mnogo festivala..
njena najpoznatija je This Is The Life...
e sad, napisala je i izdala pesmu u chast MJ-a, zove se "My Only One"
Izjavila je da je veliki njegov fan..
"I absolutely loved him and I thought it was a massive loss when he died. No-one will ever come close to what he achieved. He was one in a million. When I get emotional I get out my guitar, and when he died that song just came pouring out."

E' je i pesmica

Tekst:

After all the mistakes have been and gone
You're still standing here, standing strong
And I forgive all the wrongs that you have ever done
Cos' you're still the only one

The apple of your mother's eye
Your life it passed your father by
I bet he whish he was there too
So much grace and poise yeah you're always right on cue

And there were times
You know it's true
When the whole world
Was looking at you
God rest your soul

There's still a twinkle in your eye
Even after we say goodbye
You're always there in spirit and in mind
I'll be with you until the end of time

And there were times
You know it's true
When the whole world
Was looking at you
God rest your soul

Simpaticna je, svidjaju mi se njene pesmice, najvise ova nova "Don't tell me that it's over". Nisam znala da je Majklov fan, svaka joj cast za ovo sad je jos vise volim. :super:

Poslednja izmena:
Jel zna neko shta se deshava sa onim TV tribute-om, koji organizuje David Gest?

Radi se o nekom specijalu, "The Real Michael Jackson"... bice intervju sa Majklovom sestrom Rebbie, koja ce govoriti o njegovoj zavisnosti od lekova.

Trebalo bi da ucestvuju Smokey Robinson, Dionne Warwick, Whitney Houston izmedju ostalih...

Pisalo je da ce se emitovati kada bude godishnjica ... a nishta ne javljaju...

Jel zna neko shta se deshava sa onim TV tribute-om, koji organizuje David Gest?

Radi se o nekom specijalu, "The Real Michael Jackson"... bice intervju sa Majklovom sestrom Rebbie, koja ce govoriti o njegovoj zavisnosti od lekova.

Trebalo bi da ucestvuju Smokey Robinson, Dionne Warwick, Whitney Houston izmedju ostalih...

Pisalo je da ce se emitovati kada bude godishnjica ... a nishta ne javljaju...

Ja nisam nista cula, na kom programu bi to trebalo da bude?

msbnuu.jpg

koliko je slatko ovo malecko...
namestilo obrashche :lol:

Ja bih isla sa tobom znas vec ja i ti se znamo :mrgreen: Da se narod prepadne ako nesto padne ili pukne a ja i ti krenemo da se cepamo :rotf: Ili situacija DC,ja objasnjavam mami,beba place :rotf:
Ali eto sad imas sa kim da ides a ja vas necu upoznati :besna:
Zasto se ovo uvek meni desava? Maler :sad2:

Zasto onda ne organizujemo (oni koji mogu) i 29. da se vidimo? Ja sam za. :D
Nema veze iako je malo ljudi... Ali mislim da je glupo, ako ne bude nesto za avgust, ipak je to dan rodjenja.
Neki drugi put cemo moci valjda svi zajedno da se upoznamo...

Back