Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da, i to sa Thrillerom "u paketu" jer nam svima popravite vece vasim lascivnim prepucavanjima :zper:

Jeste.. Meni i dalje nije jasno odakle Thrilleru tolika inspiracija.:lol:
Ja padam sa stolice kad on nesto lupi.:rotf: To nije normalno. Jednom na Pubu plakala sam od smeha.:rotf:
I Man naravno,njih dvojica nas bas nasmeju.:mrgreen:
Sta bismo mi bez njih?:heart:

I ja zelim da se moja seka vrati!:heart:

Jeste.. Meni i dalje nije jasno odakle Thrilleru tolika inspiracija.:lol:
Ja padam sa stolice kad on nesto lupi.:rotf: To nije normalno. Jednom na Pubu plakala sam od smeha.:rotf:
I Man naravno,njih dvojica nas bas nasmeju.:mrgreen:
Sta bismo mi bez njih?:heart:

I ja zelim da se moja seka vrati!:heart:

Ma sam ih je Majkl spojio :lol: Pusti ga,nek' o'ladi malo glavu i doci ce;)

2r25apg.jpg

Moram nesto da vam kazem...
Mozda zvuci veoma glupo, ali ja nikad ne legnem da spavam, dok Majklu nisam rekla da ga volim i da mi mnogo, mnogo nedostaje... Cesto se i rasplacem... Na kraju mu kazem "Laku noc", poljubim poster i zaspem u suzama...

Jao idi bre Nevo sta mi radis sad... Taman sam nesto raspolozena buduci da ce da me olese sura u skoli.:(
Ja u poslednje vreme ne placem...
Secam se da sam jedan dan imala ceo dan u skoli gde su svi trebali da me pitaju i da radimo kontrolne i secam se da sam se molila Majklu.:eek:

Moram nesto da vam kazem...
Mozda zvuci veoma glupo, ali ja nikad ne legnem da spavam, dok Majklu nisam rekla da ga volim i da mi mnogo, mnogo nedostaje... Cesto se i rasplacem... Na kraju mu kazem "Laku noc", poljubim poster i zaspem u suzama...

Jao idi bre Nevo sta mi radis sad... Taman sam nesto raspolozena buduci da ce da me olese sura u skoli.:(
Ja u poslednje vreme ne placem...
Secam se da sam jedan dan imala ceo dan u skoli gde su svi trebali da me pitaju i da radimo kontrolne i secam se da sam se molila Majklu.:eek:

Koji ste vi andjeli ....volim vas :zag::cmok2: :heart:

32-michael_jackson_pamela_anderson_dating_main_4593_0_0_0x0_340x425.jpg

Back