Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
u potpunosti se slazem,covjek poludi od tolike popularnosti...........kad imas tolike pare ne znas sta da radis sa njima.........

Ili i jedno i drugo ;) Andjeo i vrag,pa nek' se pitaju....

pajz stvarno :think:

pa,jeste...zamisli toliku lovu, slavu...jure te ljudi da ti noge ljube na svakom ćošku..svi bi bili presretni da te uhvate samo za mali prstić, kamarila telohranitelja mora da te prati i čuči ispred wc dok si ti u njemu...ili ispred vrata tvoje spavaće sobe i broje ti uzdahe... aj budimo realni, kako čovek da ne poludi.... teškoooo....:D

On ga je usavršio...a,pazi, ko zna kakvi bismo mi bili sa tolikom lovom i popularnošću...Ja stalno govorim da sam bila na njegovom mestu možda bih natakarila rogove na glavu...ili ugradila krila na ledja...:lol:...

slazem se...
bez obzira koliko veliki umetnik bio, koliko sjajan, genijalan... slava je skoro svakog manje-vishe upropastila...
grozna stvar

ma jel ima poster?
u sobi imam samo Beyonce i C.Ronalda... :rumenko:

Ja imam 3 Majklova postera zalepljena u sobi. Imam još 2, njih nisam zalepio.
Da me se ne bi odrekao otac.
Ovaj mi je omiljeni (iz Brava je):

Michael+Jackson+24oud01.jpg

[/B]

Posteno,prema kome?To je tvoj subjektivni dozivljaj Majkl Dzeksona,po meni je to najveca neistina posle one u vezi pedofilije.....Moje najiskrenije misljenje je da je Majkl bio savrseno normalna osoba,sa shvatanjima koja su odstupala od shvatanja vecine obicnih smrtnika,genije i kao takav neshvacen i nepravedno etiketiran ludakom,cudakom i kojekakvim slicnim pridjevima...Istina,krajnje neobican i natprosjecan ali sa tim da nije bio "cist u glavi" se nikako ne bih slozila...Tipicne izjave povrsnih ljudi....cim je neko drugaciji,odma' nije normalan...:roll:

Ako je bio savrseno normalna osoba, zasto je vrsio sve one operacije na licu? Ako mi navedes jedan jedini logican razlog, mozda promenim misljenje o njemu, kao osobi, jer rekoh, sto se muzike tice, jedna od najvecih licnosti uopste. Kako se "zenio", ili kako je dobijao decu? Kad je izasao sa zenskom da bi je poveo u krevet sto je uobicajeno? Neki skandal sa njegove strane gde je umesana normalna zenska? Mislim da sve to ukazuje na... zao mi je, ali to je istina.

Ako je bio savrseno normalna osoba, zasto je vrsio sve one operacije na licu? Ako mi navedes jedan jedini logican razlog, mozda promenim misljenje o njemu, kao osobi, jer rekoh, sto se muzike tice, jedna od najvecih licnosti uopste. Kako se "zenio", ili kako je dobijao decu? Kad je izasao sa zenskom da bi je poveo u krevet sto je uobicajeno? Neki skandal sa njegove strane gde je umesana normalna zenska? Mislim da sve to ukazuje na... zao mi je, ali to je istina.

Možda je delovao stidljivo, ali bio je yebač. :per:
Pedofil nije bio, dokazano na sudu, a i dečko priznao da je lagao...

[/B]

Od genija do ludaka samo -dlaka :mrgreen:

Čovek koji je pomerao granice mogućeg nije svakako običan, prosečan čovek....Svaki umetnik je udaren u glavu, malo luckast, nekad malo više,nekad malo manje......To je činjenica, zašto bi se iko ljutio, to je tako od sveta i veka...S druge strane, svi ističu u prvi plan njegovu ljubaznost, što opet znači da je bio i te kako normalan u svoj svojoj ludosti bez koje ne bi nikako bio ono što jeste.

Samo da kazem da se u potpunosti slazem sa ovim postom i da sam se duboko razocarao u neke osobe sa ove teme ... vidimo se u paklu !

Ja imam 3 Majklova postera zalepljena u sobi. Imam još 2, njih nisam zalepio.
Da me se ne bi odrekao otac.
Ovaj mi je omiljeni (iz Brava je):

koliko sam se ja samo primao kad sam bio tinejdzer... :lol:
al prodje i ta popala vremenom. poskidao sam postere, ali imam originalne diskove, otw, thriller i bad plocu za ukras i dvd-jeve sa koncertima i spotovima.

i ne nosim prekratke pantalone i bele carape vise. :p

Back