Billie Jean 94
Obećava
- Poruka
- 58
hehehehehehehehehe........![]()
u potpunosti se slazem,covjek poludi od tolike popularnosti...........kad imas tolike pare ne znas sta da radis sa njima.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehehehehehehehehe........![]()
u potpunosti se slazem,covjek poludi od tolike popularnosti...........kad imas tolike pare ne znas sta da radis sa njima.........

On ga je usavršio...a,pazi, ko zna kakvi bismo mi bili sa tolikom lovom i popularnošću...Ja stalno govorim da sam bila na njegovom mestu možda bih natakarila rogove na glavu...ili ugradila krila na ledja......
Da li ste kupili Bravo????
Opet Majkl,stavili ga povodom 15 godina od snimanja Screama...![]()

ma jel ima poster?
u sobi imam samo Beyonce i C.Ronalda...![]()
ma jel ima poster?
u sobi imam samo Beyonce i C.Ronalda...![]()
Ima glupa Miley i Jonas Brothers i jos neki...

slazem se...
bez obzira koliko veliki umetnik bio, koliko sjajan, genijalan... slava je skoro svakog manje-vishe upropastila...
grozna stvar

[/B]
Posteno,prema kome?To je tvoj subjektivni dozivljaj Majkl Dzeksona,po meni je to najveca neistina posle one u vezi pedofilije.....Moje najiskrenije misljenje je da je Majkl bio savrseno normalna osoba,sa shvatanjima koja su odstupala od shvatanja vecine obicnih smrtnika,genije i kao takav neshvacen i nepravedno etiketiran ludakom,cudakom i kojekakvim slicnim pridjevima...Istina,krajnje neobican i natprosjecan ali sa tim da nije bio "cist u glavi" se nikako ne bih slozila...Tipicne izjave povrsnih ljudi....cim je neko drugaciji,odma' nije normalan...![]()
Ako je bio savrseno normalna osoba, zasto je vrsio sve one operacije na licu? Ako mi navedes jedan jedini logican razlog, mozda promenim misljenje o njemu, kao osobi, jer rekoh, sto se muzike tice, jedna od najvecih licnosti uopste. Kako se "zenio", ili kako je dobijao decu? Kad je izasao sa zenskom da bi je poveo u krevet sto je uobicajeno? Neki skandal sa njegove strane gde je umesana normalna zenska? Mislim da sve to ukazuje na... zao mi je, ali to je istina.

Joj ljudi morate da vidite sta sam nasla na jednom forumu........mnogo smesno
![]()
pipka se![]()

[/B]
Od genija do ludaka samo -dlaka
Čovek koji je pomerao granice mogućeg nije svakako običan, prosečan čovek....Svaki umetnik je udaren u glavu, malo luckast, nekad malo više,nekad malo manje......To je činjenica, zašto bi se iko ljutio, to je tako od sveta i veka...S druge strane, svi ističu u prvi plan njegovu ljubaznost, što opet znači da je bio i te kako normalan u svoj svojoj ludosti bez koje ne bi nikako bio ono što jeste.
Samo da kazem da se u potpunosti slazem sa ovim postom i da sam se duboko razocarao u neke osobe sa ove teme ... vidimo se u paklu !
Možda je delovao stidljivo, ali bio je *****.

Tako je, Thriller, nema okolisanja, reci direktno. 
Samo da kazem da se u potpunosti slazem sa ovim postom i da sam se duboko razocarao u neke osobe sa ove teme ... vidimo se u paklu !

[/B]
Dobro da se neko setio da pita šta je s devojkom.....
Jeste

Ja imam 3 Majklova postera zalepljena u sobi. Imam još 2, njih nisam zalepio.
Ovaj mi je omiljeni (iz Brava je):

Blizi sa ovaj 25.
Da nije ovog foruma bi bih 100 puta ubedaceniji.
Vi me oraspolozite samo tako.![]()