Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma kao sto rekoh u onom perverznom postu - opasan je on bio ....odakle mu inspiracija i smelost za sve "ono" ako nista od toga nije u stanju da praktikuje

Ta je trebala da mu kaze znas Majkl ja ne mogu da cekam sam si kriv sto si me izazvao :mrgreen: ...sigurno je on to imao u vidu pa valjda se ne bi igrao tek tako da nece ....ma pravi je

..laku noc svima :heart: :cao:

Ajde lepo recite Medi. :prstic:
Vidite da je čovek dobronameran ali neobavešten. (A i ulizujem se za reputaciju.) :per:

Obrati pažnju: http://en.wikipedia.org/wiki/Vitiligo#Notable_cases

Reputaciju ces dobiti. Ali ako verujes u to sto si napisao, onda si bas.... njegov veliki fan. Ja znam da je on to izjavljivao,
Michael Jackson was diagnosed with vitiligo and lupus in 1986. In a 90-minute interview with Oprah Winfrey in February 1993, Jackson claimed that he didn't bleach his skin, stating for the first time that he had vitiligo. The admission went on to promote awareness of vitiligo.[
ali da budem iskren, ja u to ne verujem ni 2%. Zasto?Pa ... ne bih o tome na ovoj temi gde su vecina njegovi vatreni obozavaoci.
ps.voleo bih da mi neko navede jos jednu osobu na svetu koja je imala istu bolest.

Da dodam jos nesto sto ce mozda uvrediti njegovoe fanove. Sto se muzike tice, bio je neprikosnoven,i ja volim njegovu muziku. Ali ako cemo posteno, u glavi nije bio "cist"

Posteno,prema kome?To je tvoj subjektivni dozivljaj Majkl Dzeksona,po meni je to najveca neistina posle one u vezi pedofilije.....Moje najiskrenije misljenje je da je Majkl bio savrseno normalna osoba,sa shvatanjima koja su odstupala od shvatanja vecine obicnih smrtnika,genije i kao takav neshvacen i nepravedno etiketiran ludakom,cudakom i kojekakvim slicnim pridjevima...Istina,krajnje neobican i natprosjecan ali sa tim da nije bio "cist u glavi" se nikako ne bih slozila...Tipicne izjave povrsnih ljudi....cim je neko drugaciji,odma' nije normalan...:roll:

Reputaciju ces dobiti. Ali ako verujes u to sto si napisao, onda si bas.... njegov veliki fan. Ja znam da je on to izjavljivao,
Michael Jackson was diagnosed with vitiligo and lupus in 1986. In a 90-minute interview with Oprah Winfrey in February 1993, Jackson claimed that he didn't bleach his skin, stating for the first time that he had vitiligo. The admission went on to promote awareness of vitiligo.[
ali da budem iskren, ja u to ne verujem ni 2%. Zasto?Pa ... ne bih o tome na ovoj temi gde su vecina njegovi vatreni obozavaoci.
ps.voleo bih da mi neko navede jos jednu osobu na svetu koja je imala istu bolest.

Nema šta da se veruje ili ne veruje. To je činjenica. Piše mu i u obdukcionom nalazu da je imao vitiligo, a kad je bi mlad i i lupus.

Evo nekih njegovih slika koje to dokazuju:
Ima ih koliko hoćeš na netu...
triumph-1.jpg
tri114db66bud8.jpg

michael_vitiligo_11.jpg
000michaeljacksontributecelebutopiacd2009000-226.jpg

Ruka:
dang.jpg

Grudi:
004zomg1200b03jx6.jpg

vitiligo1.jpg

Ovo je lupus:
41-1.jpg
A evo i slika nekih drugih ljudi koje dokazuju da MJ nije "izmislio" tu bolest: :roll:
Desiree_Vitiligo_080327_ms-1.jpg

vitiligo-vitiligo-michael-jackson-diseas-1.jpg

image002.jpg

Da dodam jos nesto sto ce mozda uvrediti njegovoe fanove. Sto se muzike tice, bio je neprikosnoven,i ja volim njegovu muziku. Ali ako cemo posteno, u glavi nije bio "cist"

Od genija do ludaka samo -dlaka :mrgreen:

Čovek koji je pomerao granice mogućeg nije svakako običan, prosečan čovek....Svaki umetnik je udaren u glavu, malo luckast, nekad malo više,nekad malo manje......To je činjenica, zašto bi se iko ljutio, to je tako od sveta i veka...S druge strane, svi ističu u prvi plan njegovu ljubaznost, što opet znači da je bio i te kako normalan u svoj svojoj ludosti bez koje ne bi nikako bio ono što jeste.

Što se tiče "mentalnog stanja" ili "ludog genija" Majkl to svakako nije bio...
Bio je i ostao, do kraja, jedna od najnormalnijih, najprizemnijih poznatih ličnosti...
Koliko mu bolje stoje Bad loknice koje je vratio pred sam kraj... :sad2:

Što se tiče "mentalnog stanja" ili "ludog genija" Majkl to svakako nije bio...
Bio je i ostao, do kraja, jedna od najnormalnijih, najprizemnijih poznatih ličnosti...
Koliko mu bolje stoje Bad loknice koje je vratio pred sam kraj... :sad2:

Ej, kontraš...:lol: Kako nije bio genije kad je napravo BJ pre 30 godina a pogledaj joj zvuk, pogledaj kako zvuči kao da je izašla juče iz najkvalitetnije i najskuplje muzičke produkcije..:eek:

Biti lud..."otkačen" u glavu što se posla tiče ne znači u isto veme ići ulicom i balaviti...Po priči ljudi koji su imali tu čast da se sretnu s njim i razmene po koju reč, po svim klipovima, evo, i po ovome što si ti okačio, jasno se vidi da je čovek bio normalan, ljubazan, pristojan u ophodjenju s drugim ljudima...poštovao je svakog čoveka...Što se tiče njegovog posla, njegove privatnosti, njegovih nekih želja....imao je uvrnutih ideja, nije da nije, ali to ga je baš i učinilo neponovljivim.

Ej, kontraš...:lol: Kako nije bio genije kad je napravo BJ pre 30 godina a pogledaj joj zvuk, pogledaj kako zvuči kao da je izašla juče iz najkvalitetnije i najskuplje muzičke produkcije..:eek:

Biti lud..."otkačen" u glavu što se posla tiče ne znači u isto veme ići ulicom i balaviti...Po priči ljudi koji su imali tu čast da se sretnu s njim i razmene po koju reč, po svim klipovima, evo, i po ovome što si ti okačio, jasno se vidi da je čovek bio normalan, ljubazan, pristojan u ophodjenju s drugim ljudima...poštovao je svakog čoveka...Što se tiče njegovog posla, njegove privatnosti, njegovih nekih želja....imao je uvrnutih ideja, nije da nije, ali to ga je baš i učinilo neponovljivim.

Ma naravno, sve to stoji. Nego ima ljudi koji kažu: Super mu je muzika, svaka čast, al' prsotina u glavu... :roll: :lol:

mozda je on mislio da nije bio normalan,zbog kolicine novca koji je trosio i zbog operacija.......al je stvarno pravi genije,izmislio je moonwalk,i svaka pjesma mu je fenomenalna........:D

"Scared Of The Moon"

Alone She Lays Waiting
Surrounded By Gloom
Inflated By Shadows
Painting The Room
The Light From The Window
Cuts Trough The Air
And Pins The Child Lying There
Scared Of The Moon

She Pulls Up The Curtain
And Shivers In Fright
She Hides From The Colours
That Rides On The Night
The Light Through The Window
That Lights Up The Sky
And Causes Her Moanfull Cry
Scared Of The Moon

There’s Nothing Wrong
Don’t Be Bothered They Said
It’s Just Childish Fantasies Turning Your Head
No Need To Worry
It’s Really Too Soon
But There She Lies Shivering
Scared Of The Moon

Scared Of The Moon
Scared Of The Moon
Scared Of The Moon
Scared Of The Moon

The Years Go By Swiftly
And Soon Childhood Ends
But Life Is Still Fearful
When Evening Descends
The Fear Of A Child
Still Intrude The Night
Returning On Beams Of Light
Scared Of The Moon

The Feeling Of Terror
She Felt As A Youth
Has Turned From A Fantasy
Into The Truth
The Moon Is The Enemy
Twisting Her Soul
And Taking Its Fearful Tone
Scared Of The Moon

But Now There Are Others Who Sit Here Alone
And Wait For The Sunlight To Brighten Their Gloom
Together They Gather
The Loners See Shade
But Knowing Just Why They’re Scared
Scared Of The Moon

Scared Of The Moon
Scared Of The Moon
Scared Of The Moon
Scared Of The Moon

mozda je on mislio da nije bio normalan,zbog kolicine novca koji je trosio i zbog operacija.......al je stvarno pravi genije,izmislio je moonwalk,i svaka pjesma mu je fenomenalna........:D

On ga je usavršio...a,pazi, ko zna kakvi bismo mi bili sa tolikom lovom i popularnošću...Ja stalno govorim da sam bila na njegovom mestu možda bih natakarila rogove na glavu...ili ugradila krila na ledja...:lol:...

Back