Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Na ovoj slici se cini k'o da nema trunke sminke na licu,skroz natural and casual varijanta

288m4ia.jpg

Jao, moja majka bi trebalo da je imala, jer je slusala tu kasetu jos kad su walkmeni bili aktuelni, zaboravila sam da je pitam, ali ona je to sigurno zagubila. :besna::besna:

I moji su imali plocu,ali je to sve ostalo kad nas je rat raselio,nazalost:( Mislim da nije bilo domacinstva koje u to vrijeme nije imalo Thriller plocu ili kasetu,bili oni fanovi ili ne...to je bilo nesto kao must have tih godina kad je Majkl ucinio taj revolucionarni potez sa Thriller-om....

I moji su imali plocu,ali je to sve ostalo kad nas je rat raselio,nazalost:( Mislim da nije bilo domacinstva koje u to vrijeme nije imalo Thriller plocu ili kasetu,bili oni fanovi ili ne...to je bilo nesto kao must have tih godina kad je Majkl ucinio taj revolucionarni potez sa Thriller-om....

u covece ... u mom mestu su svu "must have" imali Lepu Brenu :roll: :D bar tako moji kazu :D

a gde si zivela ?

Poslednja izmena:
Evo skinuo sam upravo i "Living with Michael Jackson" kako je smesan na pocetku kada imititra britanski akcenat ... znaci strasno :lol:

I jedno pitanje ... gledao sam deo jednog intervjua sa Majklom na YT-u ... na snimku se vidi kako se on penje na neko drvo na Neverlandu na kome je pisao pesme i ostalo i prica sa tim voditeljom ali sad ne mogu da se setim koji intervju je u pitanju. Moze neko da mi kaze ?

I jesu li "Majkl Dzekson:Intervju sa Martinom Basirom" i "Living With Michael jackson" jedan te isti intervju ?

Poslednja izmena:

Back