Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Michael_Jackson_Always_Alive__by_crisdelara04.jpg

:rida:

ma uobicajeno ... da je pedofil :roll:

P.S. stvarno ne shvatam takve ljdue .... tamo na toj temi je napisao kako je Milan Stankovic gej. Ja ga pitams to je gej (po njemu valjda zbog frizure) i ja ga prijavim iako mi je taj Milan antipatican ali nema smisla da tako prica o coveku. I on mi napise

"A Majkl Dzekson je crnac i pedofil" :roll:

Nigde veze ...

Poslednja izmena:
Glupa kisetina...:besna: Ne da sam pokisla... I jos sad imam temperaturu...:sad2:
Strasno...
Koliko ja vidim ovde se svasta (:zper:) pisalo...:lol:

Gledam asd Umri muski 3... Omiljeni deo. I sad ide jedna scena i mene odmah podsetila na Smoot Criminal.:lol: Opterecenost...

Ne znam da li ste pisali, ne mogu da vas pratim vise (do raspusta) :sad2:...
U 24 sata (sad sam videla :mrgreen:), od juce, pise da je ostavio svojoj deci po 33 mil. dolara.

Mesecima pre smrti Majkla Džeksona pričalo se i nagađalo o tome koliko je kralj popa zadužen i mnogi su verovali da će morati da proglasi bankrot. Ipak, to se nije dogodilo, već se nakon njegove smrti njegov imetak čak povećao, jer su advokati uspeli da "naplate" Džeksonovu smrt.
Zaostavština Majkla Džeksona iznosi oko četvrt milijarde dolara, koje je kralj popa testamentom podelio na tri dela. Njegova deca Prins (13), Paris (12) i Blanket (8) dobijaju 40 odsto nasledstva, odnosno svako dete će dobiti oko 33 miliona dolara. Isto toliko dobiće i njegova majka Ketrin, a preostalih 20 odsto ide u humanitarne svrhe. :heart:
Zanimljivo je da Džekson u testamentu nije ništa ostavio braći i sestrama, kao ni ocu Džou.

Dusica :heart: U humanitarne svrhe...

Ne znam da li ste pisali, ne mogu da vas pratim vise (do raspusta) :sad2:...
U 24 sata (sad sam videla :mrgreen:), od juce, pise da je ostavio svojoj deci po 33 mil. dolara.

Mesecima pre smrti Majkla Džeksona pričalo se i nagađalo o tome koliko je kralj popa zadužen i mnogi su verovali da će morati da proglasi bankrot. Ipak, to se nije dogodilo, već se nakon njegove smrti njegov imetak čak povećao, jer su advokati uspeli da "naplate" Džeksonovu smrt.
Zaostavština Majkla Džeksona iznosi oko četvrt milijarde dolara, koje je kralj popa testamentom podelio na tri dela. Njegova deca Prins (13), Paris (12) i Blanket (8) dobijaju 40 odsto nasledstva, odnosno svako dete će dobiti oko 33 miliona dolara. Isto toliko dobiće i njegova majka Ketrin, a preostalih 20 odsto ide u humanitarne svrhe. :heart:
Zanimljivo je da Džekson u testamentu nije ništa ostavio braći i sestrama, kao ni ocu Džou.

Dusica :heart: U humanitarne svrhe...

postovala sam vec ovu vest...

time je pokazao ko mu je najvishe znachio...

Back