Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
on nosi givenchy...
ovo levo je revija givenchy-a
mogu ce je ... ne pratim bas te revije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on nosi givenchy...
ovo levo je revija givenchy-a

prva slika najgora slika u istoriji Michael Jacksona...
mogu ce je ... ne pratim bas te revije![]()

Još jedna, nepotpuna Diana...

2SXC2H8 (YouTube): Watching this is better than sex.![]()
2SXC2H8 (YouTube): Watching this is better than sex.![]()

Je l' ste pokisli danas?
Kad je prošao jedan bus, okupao me je kao nikad do sad u životu...
Bio sam vlažniji od prvog reda na MJ koncertu...
Bar mi se ufrćkala kosa od kiše samo tako...

... ja sam jutros u 7h stavila There must be more to life than this na face... za dobro jutro... BUSTED!!!!! 
e 88' bih mogao da gledam 100 [puta koncerte
mada HIStory turneja je ipak HIStory turneja![]()

This video contains content from Sony Music Entertainment. It is no longer available in your country.
![]()
Ne mogu da verujem. 
jao ljudi, meni je ovo bio najgori dan... bila sam mokra ceo dan, kosa mi se naelektrisala... uzas... a onda ja i drugarica krenule kuci i idemo kroz onaj prolaz na terazijama... pored nas prolazi neka ciganka koja nosi karton sa sobom... ja u fazonu joj jadna zena prosi po ovakvom vremenu... smrc, smrc kad njoj pocinje da zvoni mob... muzika postaje sve glasnija i glasnija i ja pocinjem da vristim od smeha... drugarica me gleda u fazonu : koji ti je, kontrolisi se budalo... i ja joj kazem: Milice, ovoj ciganki ladno telefon zvoni they don't really care about us od MJ-a... ahahahahahahaahaha... koja koma...![]()
![]()
![]()

jao ljudi, meni je ovo bio najgori dan... bila sam mokra ceo dan, kosa mi se naelektrisala... uzas... a onda ja i drugarica krenule kuci i idemo kroz onaj prolaz na terazijama... pored nas prolazi neka ciganka koja nosi karton sa sobom... ja u fazonu joj jadna zena prosi po ovakvom vremenu... smrc, smrc kad njoj pocinje da zvoni mob... muzika postaje sve glasnija i glasnija i ja pocinjem da vristim od smeha... drugarica me gleda u fazonu : koji ti je, kontrolisi se budalo... i ja joj kazem: Milice, ovoj ciganki ladno telefon zvoni they don't really care about us od MJ-a... ahahahahahahaahaha... koja koma...![]()
![]()
Manu - krades mi linkove... ja sam jutros u 7h stavila There must be more to life than this na face... za dobro jutro... BUSTED!!!!!
![]()

Kako može HIStory da bude najbolji?! Objasni ti meni?![]()

!!! I PRESMESNO!! ahahahahahaha

![]()
Manu - krades mi linkove... ja sam jutros u 7h stavila There must be more to life than this na face... za dobro jutro... BUSTED!!!!!
![]()

Kako može HIStory da bude najbolji?! Objasni ti meni?![]()

Ja na razumem uu cemu je fora sa tim Bad 88? Zasto nikad nije objavljen?
Fanovi ubedljivo najvise kukaju zbog toga...![]()
HIStory ni u kom slucaju ne moze da bude najbolja turneja.![]()