Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo da se malo gadite:mrgreen::

Prilozi

• Picture 045.jpg
    Picture 045.jpg
    26,1 KB · Pregleda: 19
koliko sam ja ukapirao fanovi koji zive u BG-u sa ove teme nece da idu na tribut, zato sto ga organizuje onaj Goran Filipovic sto ih nervira.. Pa mozda organizuju nesto solo...:confused:

wtf?
a kako da ne nervira !?
kako su od juna, počela ona takmičenja, javni tribjuti, talenti, dešavanja, cirkuzanije, pojavio se i taj goran, niotkuda, odjednom . . .
ja njega za dvajes skupova nijednom nisam videla .
sad ako neko može da mi objasni zbog čega je njegovo ime toliko izvikano među anonimnim fanovima i po osnovu čega bi on organizovao nešto u vezi sa džeksonom ?

Krater na Mesecu sa imenom Majkl Dzeksona

michael-jackson-moon-crater-map.jpg

Michael Jackson, jedan od najvecih vlasnika imovine na Mesecu, imace krater na istom nazvan po njemu u chast njegovog cuvenog plesnog pokreta Moon Walk.

Krater je prethodno imenovan Posidonius J i nalazi se na povrsini Meseca poznatoj kao Lake of Dreams ili Lacus Somniorum. Krater je dug 22 km-a ili 13.5 milja i nalazi se pored parcele povrsine 1.200 hektara koja je u vlasnishtvu Jacksona, navodi Lunar Republic Society.

Izvor: http://www.inquisitr.com/28417/michael-jackson-to-have-moon-crater-named-after-him/

ovo nije nova vest...
drugo, nije zvanicno... mislim da The Lunar Society nema prava da zvanicno imenuje bilo shta na Mesecu...
al' bilo bi lepo...

Poslednja izmena:

Back