Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

jel neko cuo ovu pesmu?? skroz je zanimljiva, ali ne mogu da ocenim da l' je stvarno Majk... zvucnici su mi uzas...

Meni je baš strava bila kad sam je prvi put čuo.
Majklov glas i način na koji je umiksovana pesma su mi baš moćno zvučali.
To je bila prva "neobjavljena pesma" koju sam čuo.
Realno nije ni prava pesma, ali je jako zarazno.

To je ustvari pesma I Question Mark od Wade Robson-a.
On je plesač i Majklov prijatelj i MJ mu je napisao tu pesmu.
Bez vokala u originalu, to je neko naknadno dodao, ne znam odakle ali definitivno je Majklov glas.

Ladno procitam danas u 24 sata da on izaziva reakciju kao Bitlsi svojevremeno...:eek:
Aj bezi on je isto sto i Miley Cyrus privremena reakcija klinaca na njih i onda ce da se zaborave. A da skacemo sa mosta,skacemo..:mrgreen:

Bitlsi? :eek::eek: No way, ovo je previse, ne mogu ovo podneti. :hahaha::rotf::rotf:

Kad pocnu na njegovom koncertu da se redom onesvescuju i zene i muskarci, kao na Majklovim, onda moze da se javi. :cool:

ne bih bila tako sigurna...ipak je ona drugačija od ostalih( današnjih sega mega zvezda:mrgreen:)...i njene pesme su zarazne...i mnogo moćno zvuče u noćnim klubovima...:p

Nemoj sad da mi rusis iluziju...:lol: Salim se..:heart:
E sad nije sve u nocnim klubovima i jeste drugacija ali nista posebno. I sto kaze Alysse kad se muskarci budu onesvescivali a i zene onda nek se javi.
A ona bi trebalo da je Madonina naslednica.. Qq meni sa tom kraljicom popa.:lol:

E sad nije sve u nocnim klubovima i jeste drugacija ali nista posebno. I sto kaze Alysse kad se muskarci budu onesvescivali a i zene onda nek se javi.
A ona bi trebalo da je Madonina naslednica.. Qq meni sa tom kraljicom popa.:lol:

zar nisi čula da je Madonna malo dete za Jelenu Karleušu:zcepanje:?

dakle, JK je kraljica popa...ahahahah:rotf:

• Podržavam
Reactions: DD
Mene trenutno najviše nervira Lady Gaga.
Mislim, bila mi je zanimljiva na početku, ali sad me jako nervira što svi znaju njene pesme a MJ je tako potcenjen.
Ogromna ironija i nepravda. Plače mi se zbog poslednjih 10 godina njegovog života i toga kako su ga upropastili i srozali mu ugled.

you have my respect, thriller man... i ja cesto placem zbog toga... imao je gomilu planova i jos toliko toga da da svetu ali se nasao stucked in the middle zbog ljudi koji su ga okruzivali... po medijima bio je sve kontradiktorno samom sebi... napravili su od njega izopacenu osobu i naneli ogromnu stetu njemu i njegovoj porodici... one optuzbe su ga totalno unistile... to mu je najteze palo u zivotu... udarili su ga tamo gde najvise boli optuzivsi ga za ono protiv cega se borio ceo svoj zivot... :sad2:
a ta bestija je rekla da ce njen album da bude prodavaniji od thrillera... usudila se da onu njenu takozvanu muziku poredi sa Majklom... ona je poznata samo zato sto pravi budalu od sebe, ne zato sto zna da peva...

taj biber totalno izgleda kao curica, ne zelim da trosim reci na njega... :roll:

Ja volim WBSS sa Akonom, to je jedan od retkih remixa koji ne vređa original.
Za razliku od YRMW na primer, ili Beat it ft. Fergie. Krš. :confused:
Baš mu leži da peva - Mama-say mama-sah ma-ma-coo-sah. :D

Ovo je super priča, MJ i Akon idu u bioskop, Akon potpisuje autograme jer niko ne provaljuje prerušenog Majkla. Ali da jesu........ ;)

Meni se ne sviđa niti jedan remix, ni WBSS sa Akonom.
Nije to to. Zašto, o zašto upropastiti savršene pesme? :p
Akon je Afrikanac, verovatno zato mu dobro leži mama-sey mama-sah deo. ;)

Da, slazem se...drugacija zbog pojave (meni licno nezanimljive) i prica koje ona licno plasira u medije. I zbog cega jos? :think: Ali OK, izgleda da je to danasnjoj deci dovoljno.:confused:

Meni je baš strava bila kad sam je prvi put čuo.
Majklov glas i način na koji je umiksovana pesma su mi baš moćno zvučali.
To je bila prva "neobjavljena pesma" koju sam čuo.
Realno nije ni prava pesma, ali je jako zarazno.

To je ustvari pesma I Question Mark od Wade Robson-a.
On je plesač i Majklov prijatelj i MJ mu je napisao tu pesmu.
Bez vokala u originalu, to je neko naknadno dodao, ne znam odakle ali definitivno je Majklov glas.

e hvala ti na toj informaciji... meni je ova pesmica extra... nasla sam danas I question mark i slusala je i mogu samo da kazem da je Majklov glas extra osvezio... opasno sam se navukla na nju... djuskam ceo dan... mnogo opasan mix... EXTRA!!!

you have my respect, thriller man... i ja cesto placem zbog toga... imao je gomilu planova i jos toliko toga da da svetu ali se nasao stucked in the middle zbog ljudi koji su ga okruzivali... po medijima bio je sve kontradiktorno samom sebi... napravili su od njega izopacenu osobu i naneli ogromnu stetu njemu i njegovoj porodici... one optuzbe su ga totalno unistile... to mu je najteze palo u zivotu... udarili su ga tamo gde najvise boli optuzivsi ga za ono protiv cega se borio ceo svoj zivot... :sad2:
a ta bestija je rekla da ce njen album da bude prodavaniji od thrillera... usudila se da onu njenu takozvanu muziku poredi sa Majklom... ona je poznata samo zato sto pravi budalu od sebe, ne zato sto zna da peva...

taj biber totalno izgleda kao curica, ne zelim da trosim reci na njega... :roll:

And u have mine girl. ;)

u ovom periodu mi je najbolje izgledao...egzoticno i slatko...

4351-the-essential-michael-jackson.jpg

Kao prvo, tu je već dva puta operisao nos. ;)

Svidja mi se i u Bed eri, nervira me to sto crnci hoce da budu beli, belci se kvarcuju da budu crni, vise volim kad je neko to sto jeste.
Zdrava koza je lepsa od depigmentisane i nasminkane bez obzira na boju.
Hipoteticki... zamisli ljubavnu scenu ti i Michael, kad je on malo stariji, i ti ga u zanosu strasti ugrizes i ostane ti parce u zubima.

Kao drugo ja mislim da je sve što je uradio od pl. hirurgije do BAD ere popravilo njegov izgled.
Njegov izgled mi je apsolutno periferna stvar. Ne interesuje me.
Ali me nervira kad ljudi Majkla fakin Džeksona svedu na pedofiliju i plastiku (ne islim na tebe).

Ooo pa ja sam mislio da si ti znala pravu istinu, ali dobro nisi ti kriva.
U Srbiji ljudi misle da je on hirurški zamenio kožu (ubedljivo najurnebesnija glupost izmišljena o njemu! :eek: :lol:).

Dakle, on je imao bolest VITILIGO koja dovodi do neizlečivog gubitka pigmentacije u pečaima širom tela.
Nažalost, Majkl je imao težak oblik bolesti koji je prekrivao većinu njegovog tela.
On je na početku pokrivao šminkom te šare izbeljene koče crnom šminkom, ali vremenom većina njegove kože je postala bela i odlučio je da izbeli i ostatak da bi izjednačio bolju kože i da ne bi bio šaren kao krava.
To je bio jedini izbor, pošto je nemoguće da potamni izbledele delove.

Evo jedan od primera, ima ih koliko hoćeš:

MichaelJacksonVvitiligo.jpg

Desiree_Vitiligo_080327_ms.jpg

a358_Vitiligo.jpg

Da, vitiligo ne postoji.

Nikako da vam napisem, kad je onaj decko imao nastup u Domu Sindikata, to jutro je bio na Pinku, kod Jovane i Srdjana u jutarnjem programu... I pitaju ga da li misli da lici na Majkla. On decko na engleskom kaze da smatra da lici na Majkla iz Bad ere... A prevodilac prevede : "Ja smatram da licim na Majkla iz njegove lose ere". Strasno.
E sad najbitnije! Ona tupaca ga pita, kao, ti si njegov imitator i obozavalac, ali ti nisi izbeljivao kozu!!! :eek: Debilusa.

ahahahahhaha :rotf:

Aaah Tamarice naša zavera da uništimo Man-a je otkrivena! :mafijas:
Šalim se! Evo jedan gay kiss za Man-a. :cmok:

Šalim se i za to ofkors!:hahaha:
Što se tiče Majklovog gay ljubavnika - Da man iz crazy! z:shock:
Pa MJ je svima bre pričao - I love you! I love you more!
To bi značilo i da su Usher i Chris Tucker bili Majklovi ljubavnici ako je sudeći po 30th Ann. Special gde im na sceni kaže da ih voli. :cepanje:

ahahhaha nema potrebe za kiss :P :)

Ako neko ima Victory Tour skinut sa piratebay-a (valjda) - snimak je nekvalitetan, ali bolje išta nego ništa, ima i bonus odlična emisija o Majklu za vreme Thriller ere
(dakle pre svih čudnih srranja - pure KING of Music MJ na vrhu sveta).

E i tu, pored analiza Majklovih genijalnih poteza kojim je postao to što je postao, ima neki klub obožavateljki koje sebe nazivaju PYTs - znači urnebesne su!:hahaha:
Pričaju kako im se sviđa Majklovo telo, bla bla bla, uglavnom ono što vi lujke ovde pričate i na kraju izvode svoju "maestralnu" koreografiju za pesmu P.Y.T.
Mogu slobodno da kažem da je moja sestra sa drugaricama u osnovnoj školi smislila bolju koreografiju za PCD - Buttons! :mrgreen:

ja sam nasao neki victory tour iz Kansasa na piratu ali ceka na listi za skidanje :)
za sada mi je prioritet videografija cela i onda 30th godisnjica :)

jel to taj na koji si i ti mislio ? :)

E, pa nisam vam rekao... :prstic:
Danas smo na faxu imali podužu pauzu i prolazimo mi pored jednog kafića, kad ono - BILLIE JEAN počinje! :heart:
I? Ja se uvatim za [cenzurisano] i počnem malo samo da se mrdam kao MJ na početku BJ (ya know what I'm talkin' 'bout).
Nije bilo mnogo bolesno, par sekundi samo... :andjeo:
Al svi mi rekoše da sam lud ali da vole tu pesmu...

sdamo napred navijamo za tebe :P

Back