Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
evo vidim da vecina spominje da pra vi pauze ali da budem iskren ja nisam napravio pauzu jos od leta ... znaci svaku dan ga slusam (dobro mozda nekada slucajno prodje najvise 24-36 sati da ga ne slusam ali to je max.) :)

slusam ja i ostalo ali njega bas intenzivno :)

Ja od kraja avgusta ne pravim pauze. Slusam ga svaki dan Ali bas svaki.
Ne mogu normalno da krenem u skolu ako ga nisam odslusala,bar jednu pesmu. I stalno su mi slusalice u usima i slusam opet njega ali i Dianu Ross... Slusam ja jos neke pesmice ali bez Majkla nema nista.

Nisi valjda prestala da budes fan....:eek::eek::eek:

Pa nisam prestala da budem fan , sta vam je???? Nego se secam kako sam po ceo dan bila skoncentrisana samo na njega. Zamislite dete 1 razred osnovne kako je fan mj-a i tako narednih 20- ak godina. Postane vam ko najblizi rodjak, i onda covek umre. Jedino tako se razbudite.:hvala: Mnogo je sve to hipnoticko, verujte mi :telefon:

picture.php

ok ljudi (^^^ bolje reci devojke :zper:), laku noc ... idem na spavanje... sutra ce biti naporan dan... take care :heart:

Pa nisam prestala da budem fan , sta vam je???? Nego se secam kako sam po ceo dan bila skoncentrisana samo na njega. Zamislite dete 1 razred osnovne kako je fan mj-a i tako narednih 20- ak godina. Postane vam ko najblizi rodjak, i onda covek umre. Jedino tako se razbudite.:hvala: Mnogo je sve to hipnoticko, verujte mi :telefon:

Ja sam fan od prvog razreda osnovne.:)
Ali nema tu sta ja da se razbudim nije mi to malo jasno al dobro tvoj izbor....

mene ta opsesija jos drzi... od srednje skole... ne prestaje, cak ni ne popusta... stvarno je postao deo mene... taj 25. je najtragicniji dan za mene... nikada necu zaboraviti taj osecaj... i fizicki bol zbog tuge... isplakala sam sve suze... samo zelim da se vrati vreme... :sad2: :sad2: :sad2: neverovatno je koliko moze da ti nedostaje neko koga ni ne poznajes...

Back