Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E tamo gore sam napisala kako mi se jako dopada nastup za MITM.... Kako se uziveo.... Pa ja se uvek uzivim i DEREM kad pustim tu pesmu, neka pozitiva me savlada!!! Ta pesma je pesma za spas!
Mike, I Love You! :heart:

Man In The Mirror Grammy 88 jedan od omiljenih nastupa, njega najcesce gledam i znaci totalno se pogubim, kako je lepo docarao sve i uziveo se maksimalno srce moje. :heart::heart:

A tebi ide repka za ovaj post kad budem mogla. :zag:

Aaaaaaaa???? TLIML je pevao za vreme sexa? :eek:
Odo ja ljudi na terasu, pa sa nje, na cetvrtom sam, tako da idem kod Majkla!
Zbogom! :cao:

E bre, okle ti to?! Jao, zamisli situaciju! A!

u bre to nam je jedno mesec dana bila glavna tema na face-u.... sve smo odlepile... posle su dosli socniji detalji od Naomi i LMP... sve te pikanterije imam sacuvane u kompu... :zper: girl gotta do what girl gotta do :zper: ne znam dal je pevao bas TLIML al to bi bila moja zelja... definitivno...

:ok:

Potpuno se slazem ... jedino mi Invincible nema nikakve ali bas nikakve veze sa rockom

Dodala bih i Off The Wall

ja ga slusam i to vise nego HIStory :)

I ja isto slusam vise Invincible svidjaju mi se sve balade na njemu i YRMW je simpaticna pesmica, ali, kao sto vec jednom rekoh, mogao je proci bez prve tri, sve su iste i zbijene jedna uz drugu, 2000 Watts (what the hell is that song about?), Threatened, pa mozda cak i Butterflies (too much cheese). :)

Poslednja izmena:
Butterflies (too much cheese)

text je vrhunski....
...All I gotta say is that I must be dreaming, can't be real
You're not here with me, still I can feel you near to me
I caress you, let you taste us, just so blissful listen
I would give you anything baby, just make my dreams come true
Oh baby you give me butterflies...

a speechless, break of dawn, heartbreaker, invincible, unbreakable, YRMW, don't walk away, heaven can wait, you are my life, whatever happens, the lost children... ma obozavam svaku... reci su ubistvene... :zag: :heart:

Kako je izveo ovo u Yokohami! :eek: Oh Lord have mercy! :klap:
Oduševi me svaki put! Ovo se zove performans! MITM ti si lud što ti se ne sviđa Bad Tour! :dash:

kome se bre ne svidja bad tour...?! pobogu zasto??? ja otkidam na taj srebrni outfit... svako izvodjenje je extra... da se ne ponavljam 100% zasto... ma mozda je carolija u tim loknicama... :zcepanje: heartbreak hotel mi je def favorit...:heart:

ali nista ne moze da zaseni zlato :zper:, to nije preporucljivo gledati pred spavanje, jednom sam se zesce zaje*ala... :zcepanje: al tad nije bilo smesno... nisam mogla da spavam... hladan tus - NEIZBEZAN

E evo me...:mrgreen:

Dakle da odgovorim na ono pitanje sto je Man in the mirror postavio.
Give in to me,Black or white,Dirty Diana,10th anniversary i Man in rhe mirror Grammy '88. Uglavnom sve on sto ste vi rekli...

Ko to slabo slusa History,pesme su strava jeste da ima par izuzetaka ali pesme su extra.
Tacno je da ga slabije slusam od Dangerousa,Bada,Thrillera i OTW ali opet je slusan. I Invincible je dobar album svidja mi se.:heart:

@Pyt ubila si me svoljim postovima :zcepanje::rotf:

DangerousPyt, kako nismo, acapella, naravno, ultimate sexiness. Jer se čuje every detail. ;) Najbolje - Who is it i Give in to me.
MITM, i ja tako. Invincible, pa HIStory. Mračan mi je, a i neke melodije me nerviraju. Childhood... :confused: A već sam sav hejt bacila na YANA, neću više, obećavam. :rumenko:

7 da ali ne sa HIStorua nego HIStory in the mix ;)

E pa onda ti opraštam! :mrgreen:
Ni meni se ne sviđaju remixi. Samo HIStory Remix.

zasto neko nije pomenuo a Capella-e???

Ovo mi je omiljena acapella verzija. :)

Dobro, ovo nije acapella, ali sviđa mi se onaj početak IJCSLY koji je kasnije izbačen.
Sad kad kupite BAD CD nema ovaj intro za pesmu:

"I Just Want To Lay Next To You For Awhile
You Look So Beautiful Tonight
Your Eyes Are So Lovely
Your Mouth Is So Sweet
A Lot Of People Misunderstand Me
That's Because They Don't Know Me At All
I Just Want To Touch You And Hold You
I Need You, God I Need You
I Love You So Much"

kome se bre ne svidja bad tour...?! pobogu zasto??? ja otkidam na taj srebrni outfit... svako izvodjenje je extra... da se ne ponavljam 100% zasto... ma mozda je carolija u tim loknicama... :zcepanje: heartbreak hotel mi je def favorit...:heart:

ali nista ne moze da zaseni zlato :zper:, to nije preporucljivo gledati pred spavanje, jednom sam se zesce zaje*ala... :zcepanje: al tad nije bilo smesno... nisam mogla da spavam... hladan tus - NEIZBEZAN

BAD razbija i to ne samo zbog izgleda vec svega u kompletu, pa onda Thriller (Victory tour) i Dangerous gde sam prvi put zavolela Majkla kao osobu, jer sa tim sam se prvi put susrela. :heart::heart:

Moze - BAD :mrgreen::heart:

bad je prvi bio :rtfm:

:heart::heart:

E evo me...:mrgreen:

Dakle da odgovorim na ono pitanje sto je Man in the mirror postavio.
]Give in to me,Black or white,Dirty Diana,10th anniversary i Man in rhe mirror Grammy '88. Uglavnom sve on sto ste vi rekli...

Ko to slabo slusa History,pesme su strava jeste da ima par izuzetaka ali pesme su extra.
Tacno je da ga slabije slusam od Dangerousa,Bada,Thrillera i OTW ali opet je slusan. I Invincible je dobar album svidja mi se.:heart:

@Pyt ubila si me svoljim postovima :zcepanje::rotf:

Sto li se nisam iznenadio :think:

Back