Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Juče je trebala da mi stigne knjiga iz Holandije, ali izgleda ništa od toga...mada postoji još šansa, neću da gubim nadu, tražim je godinu i po.

maninthemusiccover2med1.jpg

“I spend a lot of time in the forest. I like to go into the forest and I like to climb trees. My favorite thing is to climb trees, go all the way up to the top of a tree and I look down on the branches. Whenever I do that it inspires me for music. There are these two sweet little kids, a girl and a boy, and they're so innocent; they're the quintessential form of innocence, and just being in their presence I felt completely speechless, 'cause I felt I was looking in the face of God whenever I saw them. They inspired me to write ‘Speechless.’”

- - - - - - - - - -

E znate onaj intervju 2009. to mi drug onomade snimio i dao , skoro ga nadjem u my computer i ne smem da pustim od blama :)
ali mi je secanje bas bas milo
znate kako je suncica pricala na engleskom da nas bosnjaci i crnogorci razumeju aaaaahahahhah :)

- - - - - - - - - -

Koliko ste disizit gledali puta ? ja tri ili cetiri puta u bioskopu i dvaput dividi

E znate onaj intervju 2009. to mi drug onomade snimio i dao , skoro ga nadjem u my computer i ne smem da pustim od blama :)
ali mi je secanje bas bas milo
znate kako je suncica pricala na engleskom da nas bosnjaci i crnogorci razumeju aaaaahahahhah :)

- - - - - - - - - -

Koliko ste disizit gledali puta ? ja tri ili cetiri puta u bioskopu i dvaput dividi

Koji intervju, ne mogu da se setim? :) Ja sam TII gledala dva, tri puta na kompu, u bioskop nisam isla.

Back