Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
22. april 2009.
Hollywood

001fus.jpg

002cfk.jpg

Sta se ova u crvenom mota oko njega? :azdaja:

005o.jpg

008p.jpg

Ovo je definitivno moja omiljena live verzija Billie Jean! Kakva energija wooow!

Beat it, draga, beat ittttttt :mrgreen:

Evo, dva puta sam odgledala.
Ma, ovu turneju ne mogu da uporedim ni sa kojom drugom. Nikada !!!
Al publika sto me iritira. Imaju reflekse ko mrtvi konji. Gledaju u njega ko da je smorna decija predstava, dok cemo se mi ovde izjedati do kraja zivota sto nismo sekundu onoga doziveli...
Znaci, Van Halen svira, on u punom zaru, zraci, igra ...
Igra, jao kako igraaaaaaaa.
Kako se samo vidi razlika izmedju onih profi plesaca i njega!
Ne izgleda kao da plese, nego kao da je sam ples.
Jao, brate, nemam vise reci za hvale xD

Divannnnnnnnnnnnn je! :heart:

E, samo me maska zivcira, trenutno :)

xD ja brate nista ne kapiram.

tj. dvosmisleno mi je xD

Aj jos jednom sve, na srpskom lepo, ozbiljno, bez smajlijeva .... ^^

Pa nista, napisala sam da njihovu muziku osecam... A u poslednje vreme i jazz. Ne zezam te, gotivim Destiny's Child. xD

e o cemu se radi u pesmi "stranger in moscow"????

Ah, obozavam da pricam o tome. :D Majklica je tu pesmu napisao dok je bio u Moskvi na Dangerous turneji, kaze da se tih dana osecao jako depresivno, usamljeno i tuzno, posebno kad izadje iz svog apartmana a hiljade fanova vriste oko njega, a on se vraca potpuno sam... Nisam sigurna, ali mislim da je to povezano i sa onim prvim slucajem vezanim za pedofiliju... Mada verujem da se njemu sve izmesalo, pukao mu je film... Inace poznato je da on ima obicaj da nocu seta i trazi nekoga da razgovara s njim. :heart: A bas je ispalo da se sve desilo u hladnoj Rusiji, tako se i on osecao, previse je senzibilan za ovaj svet...

Ja vise volim one brze pesme sa History-ja, al Zvaki je ovo omiljena pesma tj. spot :D

Daaaaaaaa :heart:

Sve je nekako ... dobro... :D

I jos ovaj decak sto ga doziva, i ova naracija na ruskom... :sad2:

Poslednja izmena:
Beat it, draga, beat ittttttt :mrgreen:

Evo, dva puta sam odgledala.
Ma, ovu turneju ne mogu da uporedim ni sa kojom drugom. Nikada !!!
Al publika sto me iritira. Imaju reflekse ko mrtvi konji. Gledaju u njega ko da je smorna decija predstava, dok cemo se mi ovde izjedati do kraja zivota sto nismo sekundu onoga doziveli...
Znaci, Van Halen svira, on u punom zaru, zraci, igra ...
Igra, jao kako igraaaaaaaa.
Kako se samo vidi razlika izmedju onih profi plesaca i njega!
Ne izgleda kao da plese, nego kao da je sam ples.
Jao, brate, nemam vise reci za hvale xD

Divannnnnnnnnnnnn je! :heart:

E, samo me maska zivcira, trenutno :)

Aaaaaaa sorry :D imala sam otvorena dva linka pa sam slučajno kopirala za beat it, a htela sam Billie Jean :))))) mada i beat it ta verzija me je oduševila bila! Dakle, moja omiljena verzija BILLIE JEAN:

E da i mene ta maska, al skinuće je nadam se uskoro :D ima on te faze :)
Vala baš oni ga gledaju kao mi što bi gledali neku našu lokalnu pevaljku :/ a mi željni njega ima ceo život da se kidamo što nećemo imati priliku da ga vidimo!!! Al ja se još nadam! :)

Ps. i ja obožavam Stranger In Mosow, ali ljudi mislim da ne postoji tužnija pesma od Little Susie!

Da, Susie je najteza !!!
Verujem da ne mozemo ni priblizno da zamislimo kako mu je bilo u tom periodu !
Kakve su mu se samo strahote desavale, kad peva o tragicnom zivotu i ubistvu cednog, neduznog deteta
:( ...
Ovakve poruke su mi mnogo konkretnije od bilo kojih izjava koje je bezbroj puta ponavljao kroz karijeru.

Back