Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
Slusajte vi njega! Nemojte da se palite ovo je staro: Michael Jackson _ The Angry Black MAN
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obozavam ovaj govorSlusajte vi njega! Nemojte da se palite ovo je staro: Michael Jackson _ The Angry Black MAN
jao, pa nisam citala sve... ae bas me zanima njegov raspored planeta???
Боже, какав вундеркинд... Још увијек не вјерујем:
Da i ja upravo pročitala tu vest da je otkazana, jupiii!!!
Hehehee jel vam nedostajem?
Učim,a došlo i lepo vreme, pa gledam da što manje vremena provodim za kompom, a i loše mi je svaki put kada se setim da ne mogu na koncert((
Sto sam ja ljudi moji danas srecna downloadovala sam neki snimak sa snimanja they don't care abut us, snimak je napravio neki lokalni mestanin, a traje 40 minuta, mislim da ne postoji nigde na netu!
Ako si ga dowloadovala to znaci da negde ipak postoji, zar ne![]()
jao, pa nisam citala sve... ae bas me zanima njegov raspored planeta???
Pola teme se svodi na tumacenje njegove natalne karte
Nasi astrolozi imaju objasnjenje za sve!
Tacno tako! Ali ne mozes da mu pristupis ukoliko nemas password! A u privatnom je vlasnistvu!Zato sam to rekla!
Inace, kada sam imala nekih 7, 8
na tvu!
A sa 10 sam se zaljubila u njega i njegovu muziku i od tada moja ljubav prema Majklu traje!Niko me nije uputio na njga, cak ga u mom drustvu niko nije voleo!
![]()
Da i ja upravo pročitala tu vest da je otkazana, jupiii!!!
Hehehee jel vam nedostajem?
Učim,a došlo i lepo vreme, pa gledam da što manje vremena provodim za kompom, a i loše mi je svaki put kada se setim da ne mogu na koncert((
Vote for Michael!)) Voting started April 13th at 8pm and it's still on!
One will be eliminated each week so spread the word to help your favorite get the most votes!
*Voting rules-You may vote once/ every 24 hours. Only 1 vote/ IP address is recorded.
Ljudi MIchael ima najviše glasova!
http://www.votenumber1.com/votebestmaleartistever.html