NecuZvaqHocuQsur
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
Pozdrav, Joe. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

1993 je preko heal the world organizacije dao 2 miliona i najvise za ugrozenu djecu u Sarajevu...
![]()

Nije juce posao za London,vec maloprije stigao tamo,a to za konferenciju-to si pogodila![]()
Ocigledno da nisi informisana dobro,juce je receno da ce danas stici,a on je stigao prije oko sat vremena na aerodrom...pogledaj malo na MJJ forume..monday, 2nd of March!!!

Vladikina dinastija???Ne, ja mislim da ga pre zanima Vladikina dinastija i verovatno stalno cita najdosadniju knjigu na svetu "Gorski venac"...mozda i gusla uz stihove ponekad, trazi inspiraciju za nove pesme![]()

Ocigledno da nisi informisana dobro,juce je receno da ce danas stici,a on je stigao prije oko sat vremena na aerodrom...pogledaj malo na MJJ forume..
MJJ Community je upravo zbog toga preopterecen i sad je server zauzet..
pozdrav..
Pa dobro,mozda je mislio da ce u ponedeljak..Dobro ok! Ali jel si poslušao snimak! Kada kažeMichael Jackson is traveling to UK on Monday?!
here have been rumors over the years about Michael Jackson making a comeback with a tour and just recently there have been many rumors about one place in particular, which is the O2 in London. Christian Audigier has spoken to Hollywood.tv and announced that this rumor might become reality. He stated that Michael Jackson was flying to London on Monday to make a conference on Thursday to make announcement of possibly this rumor of touring that has been circulating. Please check the forum for any breaking news on this development.
Source:Hollywood.tv/MJJCommunity News
Izvor:

WOWFan sam od 1995, znači od moje 12, 13 godine!Znači već nekih 14 godina ukupno!
A ti?![]()
-cestitam!
I isti dan je na TV bio spot za You are not aloe,i tim me kupio za sva vremena..

manja mi je kolekcija:Znam i ja sam pratila to suđenje, bilo je i na cnn-u i bbs-u..sky newsu.sećam se da sam se sva naježila dok sam gledala presudu i da sam sve žive zvala da javim kako je nevin iako sam ja i verovala sve vreme da jeste!!!
Nisam na žalost imala prilike da ga vidim, moj drug jeste...zato se i nadam da će doći...pa ako dolazi Madonna u Bg što ne bi i on jednom došao!!
Kolekcija mi je ogromna, imam sve njegove albume od Jackson 5 preko The Jacksons, sve spotove, više koncerata, one njegove privatne snimke, njegove filmove, knjige, naravno u elekstronskoj formi! Okačiću ih ovde ako budem mogla!
A ti?
jel povodom rodjendana?Trenutno sam veoma srećna jer učestvujem u projektu, slanja poklona njegovoj ćerki!![]()
A to za Nemanjiće...jeste čudno i smešno, mada nije nemoguće! A mislim da je to u svoje vreme bilo čak na vestima tipa RTS1...Ne kažem da je istina....ali svakako je simpatično![]()
Koje?Da da![]()
Da, imam i dve ploče![]()