Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A i vi shto ga ne volite,non-stop vrtete da je on pedofil.Aman ljudi!Kako mozete da budete toliko,ali TOLIKO sigurni da je on nekog silovao?!Ko da je vas silovao,ybg... :eek:

:lol:

Krang, ko vrti jednu istu pricu? :eek: Oprosti, onaj tvoj komentar uopste nisam razumela. :dontunderstand:

Ti kao pratis ovu temu stalno? Meni se vise cini da se ti i slicni tebi samo ubace i ostave nesto u fazonu, pedofil, ludak, i ostave neku sliku, koja je kao sto je neko vec rekao, vidjena 1000 puta...

Poslednja izmena:
A i vi shto ga ne volite,non-stop vrtete da je on pedofil.Aman ljudi!Kako mozete da budete toliko,ali TOLIKO sigurni da je on nekog silovao?!Ko da je vas silovao,ybg... :eek:
A na nashoj strani je sud,pa mozemo da budemo malo sigurniji da je nevin :mrgreen:

A.kako ti mozes da budes toliko sigurna da nije kriv?!
I nije sud na vasoj strani,vec na njegovoj!:D A,i to je veliko pitanje....mozda je podmitio i sudiju...mada nije bilo potrebe,jer je prethodno dao brdo para porodici,tako da se nisu ni terali do kraja!Da jesu,verovatno bi bio kriv,i da nije kriv,ne bi imao potrebe da im daje uopste te pare...
Moram da otkomentarisem jos jednu stvar...procitao sam mnogo glup komentar(ne znam ko je napisao)...nesto u fazonu da Majkl nije silovatelj,jer jedan silovatelj ne moze da peva ovakve pesme ceo zivot...moj komentar je :hahaha:

Krang, ja ti lepo kazem da ispadas glup i smesan nama koji znamo vise od tebe. Prvo se informisi, pa tek onda ostavi neki komentar. I Ginger je musko, usput...

Razmisli samo - da je tebi neko ne daj Boze silovao dete, da li bi prihvatio novac ili bi terao do kraja? Da li bi prvo otisao po advokata ili u policiju? To sto je Majkl platio, moze da znaci da mu je dosadilo da se mlati po sudu... Moja teorija je i dalje da su mu to namestili masoni...

Krang, ja ti lepo kazem da ispadas glup i smesan nama koji znamo vise od tebe. Prvo se informisi, pa tek onda ostavi neki komentar. I Ginger je musko, usput...

Razmisli samo - da je tebi neko ne daj Boze silovao dete, da li bi prihvatio novac ili bi terao do kraja? Da li bi prvo otisao po advokata ili u policiju? To sto je Majkl platio, moze da znaci da mu je dosadilo da se mlati po sudu... Moja teorija je i dalje da su mu to namestili masoni...

Mozda si i ti po mom misljenju(sa svojim komentarima)glupa,ali necu da te vredjam....Otkud ti znas koliko ja znam o Majklu,samo nisam oslepeo od preterane ljubavi i idealizovanja doticnog gospodina kao ti i nekolicina fanova ovde.
Pa,videla si i sama da su ti roditelji prvo to i uradili...otisli po advokate i policiju,nemoj da skaces sama sebi u stomak...Cuj,dosadilo mu...Kao sto sam vec rekao...on je javna licnost,i trebao je da se potrudi da skine ljagu sa svog imena,tako sto ce da ide do kraja,da ubedi ceo svet da je to laz,i natera zlobnike da mu se javno izvinu.A,ovako,uvek ce ostati sumnja da je stvarno pocinio taj zlocin,jer mu je,boze moj,dosadilo da se mlati!
Ne vidim razlog zbog cega bi mu masoni namestali,a da uzmemo u obzir da jesu hteli da mu smeste....oni su malo mocniji nego sto ti mislis,i da su hteli da mu smeste,i da im je toliko zasmetao,lezao bi on sad u zatvoru,ako ne to,mozda bi ga i likvidirali,a javnost obavestili da je umro zbog neke bolesti,kozne,plucne,nepoznate...nije vazno!

Kejti, ne idi.

Krang, ne zanima me tvoje vidjenje mene. Ni da li sam po tebi glupa.

Ne skacem sebi u stomak, pitanje je bilo - da li bi prvo otisao u policiju ili po advokata? Vidis, on je otisao po advokata. Je li to normalno?

Unistiti takvo ime, mislim da im je bilo mnogo bitnije nego oterati ga u zatvor. Naravno, rekla sam vec, ne mogu da tvrdim da mu je to namestila ta organizacija, to je samo moje misljenje koje sam htela da podelim sa njima ovde i to nigde ne pricam. A vi sa tolikom sigurnoscu tvrdite da je pedofil...

Raspravu mozes da nastavis sa samim sobom, posto ja od tebe definitivno odustajem.

"...If they say
why, why,
tell them that is human nature..."

:D

See that girl
She knows I'm watching
She likes the way I stare

musicbm4.gif

Kejti, ne idi.

Krang, ne zanima me tvoje vidjenje mene. Ni da li sam po tebi glupa.

Ne skacem sebi u stomak, pitanje je bilo - da li bi prvo otisao u policiju ili po advokata? Vidis, on je otisao po advokata. Je li to normalno?

Unistiti takvo ime, mislim da im je bilo mnogo bitnije nego oterati ga u zatvor. Naravno, rekla sam vec, ne mogu da tvrdim da mu je to namestila ta organizacija, to je samo moje misljenje koje sam htela da podelim sa njima ovde i to nigde ne pricam. A vi sa tolikom sigurnoscu tvrdite da je pedofil...

Raspravu mozes da nastavis sa samim sobom, posto ja od tebe definitivno odustajem.

1.Ni mene ni najmanje ne zanima tvoje vidjenje mene,zato sam ti to i napisao.
2.Skaces sebi u stomak,jer si pitala dal je normalno da roditelji odu u policiju i po advokate,a sad se prebacujes na Majkla i advokate...Jos jednom...da,normalno je da roditelji unajme advokate i policiju zbog zlostavljanja deteta,a nije normalno da nevina osoba daje 20 miliona porodici koja ga je optuzila.A,da ne ispadne da branim tu porodicu,nije ni normalno da roditelji prodaju svoje dete na ovaj,ili bilo koji drugi nacin,tako da mi u ovom slucaju bas nisu svi cisti!
3.On je sam sebe unistio,tako da je sve jedno...on je vec mrtav u neku ruku.Lepo sto si iznela svoje misljenje,ali mogla bi da dozvolis i nekom drugom da to uradi,iako se ne podudara sa tvojim misljenjem.
4.Odustani slobodno,nemam nista protiv...

:dash::dash::dash:

:lol::lol::lol: I dalje ne kontas moje pitanje... :lol::lol::lol:

Da li treba ici u policiju i prijaviti slucaj ILI otici po advokate, bez kontaktiranja policije?

I lepo je sto si se zapitao da li su ti roditelji normalni. A deca koja su bila na Neverlandu koliko znam, su ga branila? Isto tako, porodica koja ga je tuzila, u proslosti je lagala policiju vise puta...

Ja svakom dozvoljavam da iznese svoje misljenje, samo me nervira kad neko ko nije dobro upucen dodje na temu i pravi se da je najpametniji. I nije mi jasno zasto se sa tolikim zarom napada njegov privatan zivot? Je li to sve sto imas da kazes, a prethodno si napisao da znas dosta o njemu? To je ono sto ti i slicni tebi konstantno rade. Ako se meni ne dopada Marilyn Manson, necu ici na temu koju su otvorili fanovi i pricati on je debil, on je puk'o i sl. samo da bih zapocinjala svadju. :roll: I samo ne znam sta ovim postizes, nasa misljenja se nece promeniti.

E sad stavljam tacku.

Poslednja izmena:
:dash::dash::dash:

:lol::lol::lol: I dalje ne kontas moje pitanje... :lol::lol::lol:

Da li treba ici u policiju i prijaviti slucaj ILI otici po advokate, bez kontaktiranja policije?

I lepo je sto si se zapitao da li su ti roditelji normalni. A deca koja su bila na Neverlandu koliko znam, su ga branila? Isto tako, porodica koja ga je tuzila, u proslosti je lagala policiju vise puta...

Ja svakom dozvoljavam da iznese svoje misljenje, samo me nervira kad neko ko nije dobro upucen dodje na temu i pravi se da je najpametniji. I nije mi jasno zasto se sa tolikim zarom napada njegov privatan zivot? Je li to sve sto imas da kazes, a prethodno si napisao da znas dosta o njemu? To je ono sto ti i slicni tebi konstantno rade. Ako se meni ne dopada Marilyn Manson, necu ici na temu koju su otvorili fanovi i pricati on je debil, on je puk'o i sl. samo da bih zapocinjala svadju. :roll: I samo ne znam sta ovim postizes, nasa misljenja se nece promeniti.

E sad stavljam tacku.

Aha....da,nisam razumeo pitanje.Ali ne razumem ni poentu tog pitanja.Da su otisli prvo po advokate,svakako bi morali zabeleziti slucaj u policiji,tako da bi svakako bili obavesteni...Naravno da je Majkl pozvao advokate...nije on tuzio nikog,vec je bio tuzen,tako da on svakako nema sta da trazi u policiji.Zbog toga nisam razumeo pitanje.Obavestavaju se nadlezni organi,i policija i advokati(ako ce da bude sudjenja).

To dal ces ti ici na teme o Mensonu i ostalim,i sta ces da pises mene apsolutno me ne zanima...to je tvoje.Pisao sam o Majklu i na prethodnim stranama,sad je ova tema aktuelna,pa pisem o tome....ne vidim problem.Ja samo iznosim svoje misljenje,ne zapocinjem svadju,ne znam zasto ti,ili vi to tako licno shvatate.I nije mi namera da menjam vase misljenje,da znam da mogu da vam ga promenim tako lako smatrao bih vas debilima.Nemam odredjen cilj,samo diskutujem,a tebi ako se ne svidja ono sto citas....sta da ti kazem?!
Vi fanovi ovde nista ne diskutujete,samo pisete hvalospeve o njemu,eventualno izbacite neku novu vest,npr.sto ga je tuzio onaj seik,i onda krenete da uzdizete i branite Majkla,a niko se ne zapita zbog cega,sta i kako....i ja ne vidim sta sam lose ovde uradio.
Za ovu porodicu sam oduvek mislio,i vec rekao da nisu normalni,jer su cutali toliko godina,sa obrazlozenjem da im je ovaj dao pare,pa su oni cutali...e,sad kad su ih potrosili,opet su digli tuzbu...u principu,oni su najgori u ovom slucaju,i ja da sam sudija,i njih bih kaznio zbog zlostavljanja,ili podvodjenja svog rodjenog deteta,to su i zasluzili.
Daleko od toga da mislim da Majkl nije kriv,ali mislim da su ovi jos gori od njega!

Back