Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo polsednje jednostavno nije tacno

mali off pun analogije
Isto tako i meni nije moglo da udje u glavu kako porodicni lekar moze da bude ubica, i to da ubije oko 300 zena u periodu od 25 godina...humanitarac, bavi se pomaganjem ljudima...

MJ je nesto drugo.
Svaki tren njegovog zivota pracen je budnim okom citave planete.
I da hoce, on ne moze da sacuva privatnost!

Mada, moja poenta je bila > nemogucnost ozbiljnog muzicara da peva ono sto ne misli.

Nije on bilokakav krestavac, koji ce da prokresti par nebulozno-plitkih strofa zbog kinte i slave..
[sve u svemu, to onda faktici i nije muzika]

:eek::eek::eek:
Mene ova tvoja recenica mnogo vise zabrinjava od tvojih slika i prozivki o MJ-u

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Imate pravo, ali bilo bi dobro da se prvo malo raspitate i naoruzate nekim cinjenicama pre nego sto iznesete nesto sto ste procitali u Bravo-u, Kuriru i nemam ni ja pojma gde... Cisto zbog sebe, ovako ispada glupo. ;)

:eek:

Sto se iscudjavate tu :mrgreen:

Zar bas niko ne gotivi Janeticu...

ja je ne gotivim,falsh...la toya zakon.

:lol:

Par pesama mogu da slusam, inace mi je bzvz, sve joj drugi rade, a i deluje mi kao Majklova kopija. A ono sto mi je jos odvratnije, to su njeni nastupi.
weirdfaceky2.gif
Mislim na Janet. :lol:

:eek::eek::eek:
Mene ova tvoja recenica mnogo vise zabrinjava od tvojih slika i prozivki o MJ-u

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

get up and dance...:D
ta recenica vam je dala povoda da jos malo pricate o necemu osim o MJ :mrgreen:
off
Sama recenica je plod jedne zesce pijanke od pre 15tak god, gde sam po prvom slusanju pesme 'love sex intelligence' od shamen, od njenog refrena ''cuo'' da peva 'god bless janet jackson' :hahaha: (a kad smo vec tu...kada je neki domaci bend snimio pesmu ''sto ja volim taj sex'', u istom, trestenom stanju, ja sam ''cuo'' - sto ja volim dire straits :D :D :D)

Nemam nista protiv MJ, zaista. Ne mislim da je freak/pedofil/stagod. Samo sam se malo zezao sa fotkom..da vidim r-je. :D

Pozdrav za sve MJ lovere i JJ hatere :D

a koliko se puta janet izoperisala,i liposukcije radila kad sprema novi album,a privatno znamo da je prasica...lata ima i savrsenu liniju,i zgodnija je od janetice(ali sve je to stvar ukusa)..lata ima nos kao michae,a takodje i vitiligo...danas je janet izasla u novine,kakva je daleko bilo,sve joj salo iskocilo.

Pa zato i pitam, vidim da su ona i M bas preterali sto se nosa tice. Nisam znala da LT ima vitiligo. :neutral: Gledala sam neku emisiju na Foxu za vreme letnjeg raspusta, cini mi se da se zove "Exposed", Janet je medju prvima sa tim dijetama... Njen organizam ce puci uskoro, nece moci jos dugo to da izdrzi. :neutral:

LaToya je zakacila vitiligo jos pre Majkla.
Uz to, prva je i izdeformisala facu.
[Majkl se ugled'o na nju] :mrgreen:

Janet je verovatno jednom dirnula nos (ali minimalna korekcija) a debela nije !!!
Vec 15 godina je konstantno zgoljava, i ne radi liposukcije, vec trenira ko luda.
Ovaj poslednji sok sa kilazom je zbog filma, a nenormalno brzo je skinula kilazu uz te dijete i vezbanje.
A sta....LaToya kao nema silikonjare??????

By the way, Janet je trenutno trudna...

A i vi shto ga ne volite,non-stop vrtete da je on pedofil.Aman ljudi!Kako mozete da budete toliko,ali TOLIKO sigurni da je on nekog silovao?!Ko da je vas silovao,ybg... :eek:
A na nashoj strani je sud,pa mozemo da budemo malo sigurniji da je nevin :mrgreen:

Back