moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
E divno,sad mi je idol jos satanista...ooo Boze ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma chill, to je zajebancija....

Sto je ostarilaaaa...........
Jezivo...To je bilo 2002,mozes zamislit kakva je sadJe l' ono tamo Diana Ross?Sto je ostarilaaaa...........

A ovo sto pokazuju rukama, ovaj znak, to nema ko ne pokazuje. Cak ima i nasih. Kad sam gledala Evroviziju, za vreme glasanja, usli su u bekstejdz i svi su ga pokazivali....... Chill out.
Koji znak?
To je bilo 2002,mozes zamislit kakva je sad![]()

Moguce....Ne znam, deluje mi kao alkos.![]()
od ovih prica nista ne kapiramTi zaista povrsno shvatas fenomen Majkla Dzeksona.![]()

nesto je i sivo xD ... inace i samo imanje idola takodje potice iz Vavilona
... Inace za Liz Tejlor kazu da je najveca alkoholicarka u Holivudu
i sta mi fali xD
... salim se, ja sam dobar
A ovo sto pokazuju rukama, ovaj znak, to nema ko ne pokazuje.
Najjace su one slike sa Klintonom i Busem kada to pokazuju xD ... a ako gledate Beat it videcete i tamo Michael-a kako to pokazuje, vise puta, sa obe ruke, ali isto kao sto je Antonina vec rekla, kad si u Holivudu nekako ne mozes ni da ih zaobidjes
a Antonina je vec pomenula da ima u natalnoj to za skrivene neprijatelje, objasnicemo bolje tamo ...A za Michael-ovu kartu, gledali smo je, aktiviracu opet temu ako hocetea Antonina je vec pomenula da ima u natalnoj to za skrivene neprijatelje, objasnicemo bolje tamo ...
Ali dopada mi se onaj zakljucak koji ste izveli (vladar XI u XII ili tako nesto), kao XI kuca koja bi trebalo da je kuca Vodolije kao 11. znaka predstavlja prijatelje, a XII (kao Ribe) tajne, misterije... Pocela sam da povezujem. 
Ne razumijem?gdje vidite 666?Sto znace rogovi?

Satanic hand sign, ne znam ima li drugi naziv, kad sve prste spustis samo podignes kaziprst i mali prst. Ima slika sa onim opajdarama na prethodnoj strani.Ma znas sigurno.
)

Ljudi taj znak je nekima zajebancija, nekima zbilja (veoma malom broju ljudi, koji to isuvise ozbiljno shvataju da bi pozirali sa tim, ili, npr. zamislite da li bilo koji vernik pozira dok se krsti pred aparatom!!), a sami vi znatte koliko ljudi iz vaseg okruzenja pokazuje taj znak iz ciste zajebanicije, bunta, sale, ....... Jedini znak koji MJ pokazuje i nikad nije prestao je znak sa dva prstica!!!! Victory! Ne trazite toliko skrivenog znacenja u svemy. Rijanine pesme su i pravljene za decicu, naravno da niko od te decice ne moze nit ih interesuje nista dublje od kisobrana, brana, rana, ana, na aaa. Tako da, sto bi neko turao tu neka skrivena znacenja ukoliko te pojedince nit interesuje nit kapiraju!