Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
Imam neke dokaze, ustvari cele price a na kraju su dokazi. Tipa, oni klinci nisu umeli da opisu njegov polni organ, pa onda kako ga je taj lik tuzio kad je prestao da ga pomaze finansijski i da placa detetu hemoterapiju, pa onda kako su klincu nasli neku drogu pod kojom moze da mu se utice na misli... A mislim da je najbolje od svega to sto su odustali kada im je MJ platio... pa ne znam samo ko bi odustao od optuzbe da mu neko siluje dete za ne znam kakve pare?!
Skontala sam jednu moju teoriju u vezi toga svega sa pedofilijom... Ja mislim da su mu to namestili masoni (ona sekta sto vlada Amerikom). I da upravo njih proziva u spotu "They don't care about us'' (ona verzija na ulici). Ima jedan deo na poecetku kad stoji izmedju ona dva zida, na jednom se vidi onaj njihov simbol ''all seing eye''.
E, pa to moram da vidim! A tacno je da ta pesma govori o njihovoj satanistickoj sekti tj. o New World Order-u koji hara tamo. E a pogledaj tekst pesme one gospodjice
Rijane " Umbrella" . Tekst je napisan od strane clanova sekte gde govori kako se ulazi u svet Show biznisa i postaje bogat- u fazonu "samo ako dodjes pod moj kisobran ( pod moje okrilje)". Pa Madonna je jedan od njihovih najvecih promotera. Ona i ostali predstavnici tih fabrikovanik zvezda koje se samo pojave niodakle i dobiju sta da pevaju, nose na sceni itd. a pojma nemaju sa muzickim talentom, ni da pisu pesme ni komponuju, ne retko jadno pavaju, al zato dobiju od " ovih " sve na gotovo. Iskoriste ih i nestanu. Tetka Cikone se jos drzi, jer voli slavu i pare vise nego samu sebe.
E, Majkl je pokusao da im umakne pa je nadrljao ko i mnogi drugi u istoriji holivuda ( Carli Caplin, John Lennon, njega su smakli njihovi ljudi to je pricala Yoko Ono u jednom intervjuu na sajtu o New World Order-u..)
Osecam da ce Antonina da se javim povodom ovoga i da da neki svoj komentar![]()
Pa naravno, a bolje da se Neptunijanka ne upusti objasnjenja tog tipa! Ja sam malo dete za nju!

Inace taj simbol se pojavljuje u mnogim filmovima, i to ovim novijim (koje ne podnosim), "Tomb Raider" je prepun toga. Jezivo...

Ne znam stvarno... Ceo album HIStory mi deluje kao napad na njih...