Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
michael_jackson_leaves_neverland_for_bah.jpg

Selam aleykum Mikaeel

Oh.. O.o
Neka neko kaze da je ovo zezanje.. Pocecu da mislim da nam ne Majk zesce prolupao.. Jbte, nema sanse, ima 50 godina, i sad menja ime.. :roll:
No way!

Ma ja ne verujem u to. Takvih gluposti su prepune i novine i TV 100 god. Koliko ja znam o njemu on je tako sujetan da ne bi menjao ime koje mu je sve donelo. Dzermein je pokusavao da ga uvuce u islam pa se ovaj nije bas sapleo od trcanja da udje. Nego ko prati politicka desavanja na njihovom kontinentu zna da tamo crnacki lobi drzi Nacija islama ( politicko- religiozna organizacija ) koja je jedina "opozicija" Masonskoj lozi amerike- odnosno Jevrejskom lobiju. Oni su mu dali svoje ljude da ga cuvaju jer se sa razlogom plasio CIA-e i Americke vlade ( to je sada druga prica ), a za uzvrat znaju da traze da se "prekrstis". Jedino je moguce da nema alternativu :sad2:

Poslednja izmena:
Majki je covek koji nije zainteresovan za zvanicne religije (kao ni ja), to je visa duhovnost. On previse cita da bi bio tako ogranicen. Pa zato je potpuno nebitno kako ce zvanicno glasiti njegova religija, jer duhovnost iovako nema nikakvih dogmi i barijera. Polje je izuzeno siroku a religija je vrlo uzan oblik duhovnosti. :cao:

ELLEN TUMPOSKY
DAILY NEWS STAFF WRITER
Monday, November 24th 2008, 1:07 PM

LONDON - It's all "amicable" between Michael Jackson and the sheikh who sued him, lawyers said Monday.Jackson and Sheikh Abdulla bin Hamad Al-Khalifa have "amicably settled" their legal dispute, the sheikh's lawyer, Philip Croall, told reporters at High Court Monday. "They wish each other well in their own respective endeavors.
"

Jackson's lawyer, Londell McMillan, took This opportunity to trash a British press report that Jackson has become a Muslim.  "That's rubbish. It's completely untrue," McMillan told reporters.

SOURCE
http://www.nydailynews. com/gossip/2008/11/24/2008-11-24_mich ael_jackson_and_prince_of_bahrain_se.
html

Ima li najava za novi album ili ce i 2009.godina proci bez njega?

Od najava mozemo svi da se oprostimo.
Kad je on u pitanju, svaka vest ispadne onaj najgori trac.
A 2009. naravno nece proci bez njega, kao ni 5009. i bilo koja godina u buducnosti :mrgreen: - Michael has fought the time! With Michael till end [and even further]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart:

E, tek sa m sada odgledala ovu "vest " do kraja.... Ma to je snimak od pre nekoliko godina. To vise nije vest, budjavo je...

Nije fora u snimku nego u vijesti, dosta novina je 21. novembra objavilo istu stvar.
Ali, simpatična pričica, mene je baš zabavila, Mikaeel i to :mrgreen:

Nego, nikad neću moći shvatiti ljudsku naviku da se žučno hvataju za sve (pogotovo loše) što čuju u vezi s njim...

Poslednja izmena:
Ma,Majkl je jedna raspala zenturaca!Hoce li sad da ide u zatvor?Tamo ima dosta deckica mladjih od njega...ybg...nisu bas deca,ali....mozda bi najbolje bilo da ga zatvore u popravni dom sa decom....mislim da on to potajno i zeli!:)Sta vi,fanovi,misllite o tome?Jel da da bi bilo strava?!:)

Ma,Majkl je jedna raspala zenturaca!Hoce li sad da ide u zatvor?Tamo ima dosta deckica mladjih od njega...ybg...nisu bas deca,ali....mozda bi najbolje bilo da ga zatvore u popravni dom sa decom....mislim da on to potajno i zeli!:)Sta vi,fanovi,misllite o tome?Jel da da bi bilo strava?!:)

Jao, bilo bi bas xtra :mrgreen:
I znas sta jos?

Kad bih konacno uspeo da ti vratim mozak. Joj, nema ga.
A uostalom imam vaznija posla. Recimo, cackanje nosa. :whistling:

You've been hit by a smooth criminal :)

Back