Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad se vidi ko je glavni provokator!!!

Moonwalker92, glavom i bradom. Decko stavi prst na celo i zapitaj se zasto samo ti ulazis u konfliktne situacije na ovoj temi. I zasto moje postove repliciras sa tvojom glupom sadrzinom? I zasto 90% forumasa ne moze da te smisli? I zasto menjas nik? Zasto imas 5 laznih naloga? I zasto je tema najednom opustela od fanova?

Da ti pomognem: zbog tvojih retardiranih postova i omalovazavanja! Etc, etc... I sad ajde uzmi tvoj drugi nik, i repliciraj ovaj post! Ha, cak su i drugi provalili da sam komunicaras sa sobom! Pfffffffff!
Ja zaista ni sa kim nemam problema na ovom forumu. Ali ti smaras za sve pare.

zasto 90% forumasa ne moze da te smisli?
Zbog moje nacionalnosti,i zbog 'propagiranja jednog pedofila'(Michael Jacksona)
I zasto menjas nik?
Ukupno imam tri nika: prvom sam zaboravio password,drugi mi ne odgovara,dok mi je ovaj idealan.
Zasto imas 5 laznih naloga?
to nemoj da lazes!
I zasto je tema najednom opustela od fanova?
To pitaj njih!Samo da te podsjetim:zbog koga je Vodjena Snom napustila temu?Jel znas?

Ja zaista ni sa kim nemam problema na ovom forumu. Ali ti smaras za sve pare.
Ne smaram ja koliko ti mene!Mislim vidjeti tebe online je pravo zadovoljstvo:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne vidim da se drugi Crnogorci ugnjetavaju niti vidim da iko ugnjetava ostale Jackson fanove, osim tebe. Samo ti imas taj problem. Dobro Luka. Nemoj vise da citiras moje postove i problem resen. Nemoj vise da vredjas druge forumase i problem resen. Nemoj vise da postujes nacionalisticke komentare na pdf muzika i problem resen. Nikom ne smeta sto si ti Jackson fan niti sto si ti iz Crne gore, nego nacin i stav kojim izrazavas svoje misljenje a koje direktno ugrozava druge forumase.

gde vidite vi naocare za vid??
[inace, sve mu cvidze fenomenalno stoje !!]
ja najvise volim ove!!
michael_jackson_calendar_2002.jpg

nekako su cudne i specificne...

gde vidite vi naocare za vid??

На оним претходним фотографијама су му биле објешене о мајицу, а на овим најновијим што је majiska поставила их држи у десној руци (заједно са руком дјетета). Видиш?

MJ ima ekstra ukus za cvidze izuzev onih metalik iz History-ja.:eek:

ove???
HIStory.JPG

da li se nesto uopste vidi kroz njih xD ??!!

inace se slazem u vezi sa ukusom za cvike..kao i uopste ukusom za oblacenje...pogotovo 80ih i u vreme Dangerousa!!! mada, i na sudjenju je setao lepa odelca :cool:

@tamarice - vido ih :mrgreen: i treba da ih nosi !!! cvike mu bas daju neki šmek :cool:

ove???
HIStory.JPG

inace se slazem u vezi sa ukusom za cvike..kao i uopste ukusom za oblacenje...pogotovo 80ih i u vreme Dangerousa!!! mada, i na sudjenju je setao lepa odelca :cool:

@tamarice - vido ih :mrgreen: i treba da ih nosi !!! cvike mu bas daju neki šmek :cool:

Jeziv outfit. Sad kad pomislim cvidze su i najlepsi detalj. Ebi ga Bad era je za mene zakon! Kakav crni History! Bljaks. Ne znam da li je u jednom spotu sa History-ja bio normalno obucen sto se mene tice. Ali zato je Bad :worth: .

Увијек кад гледам концерте из Dangerous-а мислим на једну ствар: види се знојави, задихани, жгољави човјечуљак у обичној развученој бијелој памучној мајици и кратким црним панталоницама како шири мршаве ручице као да ће да загрли сву масу људи испред себе, а пола Земљине лопте у том моменту пада у транс.
Увијек ме то некако фасцинира. Њему није потребно ексклузивно одијело да би направио спектакл.

Јес' , стварно не треба да их се стиди кад још има тако добар укус за наочари:)

Jeziv outfit. Sad kad pomislim cvidze su i najlepsi detalj. Ebi ga Bad era je za mene zakon! Kakav crni History! Bljaks. Ne znam da li je u jednom spotu sa History-ja bio normalno obucen sto se mene tice. Ali zato je Bad :worth: .

sto se tice oblacenja...da, definitivno bad !! i dangerous, naravno. ne mož se majkl zamisliti bez belih košulja i uskih pantalonica !!!!

a, i sto tamara kaze, odeca je najsporednija stvar u vezi sa majklom. sta god da obuce, na njemu savrseno stoji --covek definitivno "ume da nosi" ono sto obuce (pa makar to bio i onaj donji deo pidzame u kombinaciji sa sakoom)

Kao ovde na npr. :D - pizama i sesir:

ili ovde gde je jednom izguzvan ( nema covek zenu , sta ce jadan :lol:)

I nigde ne izgleda ni malo manje znacajno i ako na ovoj drugoj izgleda sirotinjski, na njemu cak ni to ne deluje tako ( vadi ga opet sesir ). Al' to samo na njemu moze tako da prodje :mrgreen:

ove???
HIStory.JPG

Ma ove cvike su mi uvek izgledale kao da ih je kupio na ulicnoj tezgi. Kao da su od jeftine palstike :thumbdown:

Kao ovde na npr. :D - pizama i sesir:

ili ovde gde je jednom izguzvan ( nema covek zenu , sta ce jadan :lol:)

I nigde ne izgleda ni malo manje znacajno i ako na ovoj drugoj izgleda sirotinjski, na njemu cak ni to ne deluje tako ( vadi ga opet sesir ). Al' to samo na njemu moze tako da prodje :mrgreen:

Sto volim te slike gde izgleda kao da je ustao iz kreveta. Bas je keksi :mrgreen:

Imam i ja da doprinesem jednu - jutarnju fotku :mrgreen:

Poslednja izmena:
Michael Jackson Issues Statement Regarding Participation in a Jackson 5 Reunion

LOS ANGELES, Oct 30, 2008 (BUSINESS WIRE) -- Michael Jackson's spokesperson, Dr.

Tohme, in response to recent rumors regarding Michael's participation in a Jackson 5 reunion, has issued the following statement from

Michael Jackson:
"My brothers and sisters have my full love and support, and we've certainly shared many great experiences, but at this time I have no plans to record or tour with them. I am now in the studio developing new and exciting projects that I look forward to sharing with my fans in concert soon."

:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Back