majiska
Primećen član
- Poruka
- 522
ne znam sto se iscudjavas
Kao da djeca nisu ranije nosila velove i spajdermen maske...
Pa?
Jel ti to opet zelis da nestanes sa foruma na jedno 15 dana od blama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam sto se iscudjavas
Kao da djeca nisu ranije nosila velove i spajdermen maske...

A ne sjekiraj mi se ti tetkice nistaPa?
Jel ti to opet zelis da nestanes sa foruma na jedno 15 dana od blama?![]()
...A ne sjekiraj mi se ti tetkice nista...
Sad se vidi ko je glavni provokator!!!
Zbog moje nacionalnosti,i zbog 'propagiranja jednog pedofila'(Michael Jacksona)zasto 90% forumasa ne moze da te smisli?
Ukupno imam tri nika: prvom sam zaboravio password,drugi mi ne odgovara,dok mi je ovaj idealan.I zasto menjas nik?
to nemoj da lazes!Zasto imas 5 laznih naloga?
To pitaj njih!Samo da te podsjetim:zbog koga je Vodjena Snom napustila temu?Jel znas?I zasto je tema najednom opustela od fanova?
Ne smaram ja koliko ti mene!Mislim vidjeti tebe online je pravo zadovoljstvoJa zaista ni sa kim nemam problema na ovom forumu. Ali ti smaras za sve pare.

Nove fotke! Mislim da je ovo too much sa Majklove strane. Granici se sa bolesnim, onako umotati dete. Fuj. http://www.fadedyouthblog.com/61831/no-wynn-no-how/#comments

Оно што сам прво уочила јесте да се више не стиди старачке ћоравости, већ поносно шета ђозлице као модни детаљ.![]()

gde vidite vi naocare za vid??

mislis one sa promo videa iz Budimpeste?MJ ima ekstra ukus za cvidze izuzev onih metalik iz History-ja.![]()
MJ ima ekstra ukus za cvidze izuzev onih metalik iz History-ja.![]()

i treba da ih nosi !!! cvike mu bas daju neki šmek 
ove???
![]()
da li se nesto uopste vidi kroz njih xD ??!!
inace se slazem u vezi sa ukusom za cvike..kao i uopste ukusom za oblacenje...pogotovo 80ih i u vreme Dangerousa!!! mada, i na sudjenju je setao lepa odelca
@tamarice - vido ihi treba da ih nosi !!! cvike mu bas daju neki šmek
![]()
.Јес' , стварно не треба да их се стиди кад још има тако добар укус за наочари@tamarice - vido ihi treba da ih nosi !!! cvike mu bas daju neki šmek
![]()

Jeziv outfit. Sad kad pomislim cvidze su i najlepsi detalj. Ebi ga Bad era je za mene zakon! Kakav crni History! Bljaks. Ne znam da li je u jednom spotu sa History-ja bio normalno obucen sto se mene tice. Ali zato je Bad.
ove???
![]()
da li se nesto uopste vidi kroz njih xD ??!!
inace se slazem u vezi sa ukusom za cvike..kao i uopste ukusom za oblacenje...pogotovo 80ih i u vreme Dangerousa!!! mada, i na sudjenju je setao lepa odelca
@tamarice - vido ihi treba da ih nosi !!! cvike mu bas daju neki šmek
![]()

Michael Jackson Issues Statement Regarding Participation in a Jackson 5 Reunion
LOS ANGELES, Oct 30, 2008 (BUSINESS WIRE) -- Michael Jackson's spokesperson, Dr.
Tohme, in response to recent rumors regarding Michael's participation in a Jackson 5 reunion, has issued the following statement from
Michael Jackson:
"My brothers and sisters have my full love and support, and we've certainly shared many great experiences, but at this time I have no plans to record or tour with them. I am now in the studio developing new and exciting projects that I look forward to sharing with my fans in concert soon."
![]()