moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
zabolje me za to...Kad porastem biću crnac!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zabolje me za to...Kad porastem biću crnac!
Ja u to jos ne verujem. Prosto MJ je sada toliko mrsav da jedva stoji na nogama. A nesto bi imala gorchinu u sebi da odem na koncert i slusam plejbek. Trebace mu puno rada i truda da bi koncert licio na nesto. A koliko se ja secam MJ je jos kao mlad patio od niskog pritiska i brojnih drugih zdravstvenih problema. Prosto ne vidim da ce ikad odrzati turneju. Jer fizicki i zdravstveno ne moze to da proprati. Daj Boze, da gresim. Ako bude koncert bilo gde u Evropi ja idem. Pa na sta god to licilo. Jedan je MJ, idem da ga barem vidim.

kakva bi ti bila reakcija kad bi ga vidjela?ta mogucnost da cu ga ugledati pocinje da me ubija![]()
A da,1984 grammy for best rock song of the year..........
Moja omiljena Dzeksonova pesma![]()
kakva bi ti bila reakcija kad bi ga vidjela?

. Mislim, najbolja drugarica mu je najveca alkoholicarka u Holivudu.:

Michael Jackson Issues Statement Regarding Participation in a Jackson 5 Reunion
LOS ANGELES, Oct 30, 2008 (BUSINESS WIRE) -- Michael Jackson's spokesperson, Dr.
Tohme, in response to recent rumors regarding Michael's participation in a Jackson 5 reunion, has issued the following statement from
Michael Jackson:
"My brothers and sisters have my full love and support, and we've certainly shared many great experiences, but at this time I have no plans to record or tour with them. I am now in the studio developing new and exciting projects that I look forward to sharing with my fans in concert soon."
![]()
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:

Jedva cekam turneju,i da napokon dodje nedje blize namaBoze,pa zar vise niko nista ne pise ovde ? Dajte ljudi neku raspravu,ozivite temu !![]()

ne znam sto se iscudjavasNove fotke! Mislim da je ovo too much sa Majklove strane. Granici se sa bolesnim, onako umotati dete. Fuj. http://www.fadedyouthblog.com/61831/no-wynn-no-how/#comments

e, bas to xD
mene nesvesno ufatila neka groznica...
[verovatno zbog toga sto prizeljkujem to cudo citavog zivota]
da znas... I mene uhvatila neka groznica,da nije prosla slucajno od tebe... Pazite,mozda je forum provodnik toga... ***Shala!