Sherie
Obećava
- Poruka
- 61
Michael
Katie
KatieDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KatieSkinuo sam cjelokupni post sa MJloe,pa je bilo i nekih fotki kojih nema na onom linku.....
ne znam ja nista....
misim, priznajem za ovih 1%
ali, ono... zbogom majkl zauvek
@moonwalker92 - jel citas ti prethodne moje postove??vec sam postavila te fotke!!

Realno gledano Budva je u vecoj prednostiJaoj,Majklica od sledece godine definitivno krece na turneju.Ici ce u 30 gradova,pa ne bi bilo lose da potkaci i Beograd !![]()
(sto smo sa Madonnom dokazali).......
,jer ko zna bi li se takvo cudo vise desilo
.........

... nakon sto je moonwalker poceo da SEEEEEE.REEEEE nenormalno...Zamislite kada na TV jednog dana budemo culi:
"..Americka mega zvijezda Michael jackson preminuo sinoc nakon....."![]()
Zamislite kada na TV jednog dana budemo culi:
Ajde popij mlijeko,poslusaj nesto od britney i u krevet...... nakon sto je moonwalker poceo da SEEEEEE.REEEEE nenormalno...

Jaoj,Majklica od sledece godine definitivno krece na turneju.
Gdje si to procitao?Mene je bas jedna djevojka to pitala?Odakle vam to?Jel on stvarno promenio ime ?
Jao jadan, isprane fore... nisi mogao nesto sa vise tragova inteligencije da napises? ne brini se za mene, samo gledaj da sebe ne sramotis vise...Ajde popij mlijeko,poslusaj nesto od britney i u krevet...![]()
ja se sa umjetnicima ne uporedjujem....Jao jadan, isprane fore... nisi mogao nesto sa vise tragova inteligencije da napises? ne brini se za mene, samo gledaj da sebe ne sramotis vise...
A u poredjenju sa Britney si nula![]()

ja se sa umjetnicima ne uporedjujem....
a tebi preporucujem da gledas svoja posla......
Ionako je opste poznato da su fanovi Britney Spears pomalo sizofrenicni,jer ne podnose to sto im je mezimica odavno pukla....
pozdrav....

Luka, NIKADA VISE, ni u SALI ovo nemoj da pricas... Ali NIKADA.Zamislite kada na TV jednog dana budemo culi:
Kakav si ti mirotvoracLuka, NIKADA VISE, ni u SALI ovo nemoj da pricas... Ali NIKADA.
@ Sale:
Prestani da ga napadas, to si mogao i normalno da mu kazes.

Kakav si ti mirotvorac....
![]()
The King of Pop Michael Jackson is set to release a record in july 2009.
According to his newly appointed publicist, "Michaels spent the past year out of the spotlight recording music so beautiful that everyone around him was brought to tears by the quality of his voice and new music."
One song which is titled, The Kid, is said to be about Michael's battles with the media regarding the paedophilic allegations made towards him some years back.
Michael has reportedly told friends, "I wont tour, but i will release every single from this record, my fans deserve it, i deserve it."
Here are some supposed track titles from the new record titled: MJ09
1. The Kid.
2. Broken
3. Systematic.
4. MJ09- interlude.
5. They Keep Talking featuring Janet Jackson.(dje je nadje???)
6. Girl of my Dreams.
7. Never Touched.
8. Wonderland.
Nja nja