Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jaoj,Majklica od sledece godine definitivno krece na turneju.Ici ce u 30 gradova,pa ne bi bilo lose da potkaci i Beograd ! :cool:
Realno gledano Budva je u vecoj prednosti:)(sto smo sa Madonnom dokazali).......
Uostalom,ako bude koncert bilo gdje na Balkanu ja IDEM!!!!!:)
Mislim,ne bih sebi oprostio da ne podjem:mrgreen:,jer ko zna bi li se takvo cudo vise desilo:mrgreen:.........
tako da vas cekam sledece godine na Jazu:mrgreen:

The King of Pop Michael Jackson is set to release a record in july 2009.
According to his newly appointed publicist, "Michaels spent the past year out of the spotlight recording music so beautiful that everyone around him was brought to tears by the quality of his voice and new music."
One song which is titled, The Kid, is said to be about Michael's battles with the media regarding the paedophilic allegations made towards him some years back.
Michael has reportedly told friends, "I wont tour, but i will release every single from this record, my fans deserve it, i deserve it."
Here are some supposed track titles from the new record titled: MJ09
1. The Kid.
2. Broken
3. Systematic.
4. MJ09- interlude.
5. They Keep Talking featuring Janet Jackson.(dje je nadje???)
6. Girl of my Dreams.
7. Never Touched.
8. Wonderland.

Poslednja izmena:
Jao jadan, isprane fore... nisi mogao nesto sa vise tragova inteligencije da napises? ne brini se za mene, samo gledaj da sebe ne sramotis vise...
A u poredjenju sa Britney si nula :D
ja se sa umjetnicima ne uporedjujem....
a tebi preporucujem da gledas svoja posla......
Ionako je opste poznato da su fanovi Britney Spears pomalo sizofrenicni,jer ne podnose to sto im je mezimica odavno pukla....
pozdrav....

Poslednja izmena:
Postoji sumnja da je Majkl cak uzeo pesmu od Merlina!!
XD jes da je cudno i gotovo nemoguce
ali neko je rekao da su se obe pesme pojavile u maltene isto vreme...samo sto je Dinova pre Majklove...
pricao nam je Nino o tome davnoooooooo :)

ja se sa umjetnicima ne uporedjujem....
a tebi preporucujem da gledas svoja posla......
Ionako je opste poznato da su fanovi Britney Spears pomalo sizofrenicni,jer ne podnose to sto im je mezimica odavno pukla....
pozdrav....

:hahaha:
A sta je sa majklovim fanovima????????
samo cu citirati upozorenje pred jedan video zapis>>>
"Just to warn you all hardcore Mike fans before you start crying like little bitches...we love Mike, so don't give us none of your shit Jacko fans..."
i ne prozivaj nikoga!!!
pucao je i majklica...sasvim normalno za sve koji su u lancu showbiznisa...:)

i
da nisi vise pomenuo onu grozotu od recenice !!!!!!!!!!!
ni u najludjoj sali !

017.jpg

The King of Pop Michael Jackson is set to release a record in july 2009.
According to his newly appointed publicist, "Michaels spent the past year out of the spotlight recording music so beautiful that everyone around him was brought to tears by the quality of his voice and new music."
One song which is titled, The Kid, is said to be about Michael's battles with the media regarding the paedophilic allegations made towards him some years back.
Michael has reportedly told friends, "I wont tour, but i will release every single from this record, my fans deserve it, i deserve it."
Here are some supposed track titles from the new record titled: MJ09
1. The Kid.
2. Broken
3. Systematic.
4. MJ09- interlude.
5. They Keep Talking featuring Janet Jackson.(dje je nadje???)
6. Girl of my Dreams.
7. Never Touched.
8. Wonderland.

Oooooooooo
ali
on rece da mrzi turneje!

xD
licno je to rekao

Koje smo mi budale O.o

A Majki nek' krene na turneju 19.8. , i nek' dodje u Srbiju 21.8. , pa cemo da idemo svi mi s 4uma lepo, i onda odemo u backstage da mi peva " happy birthday ", da me poljubi, da se zaljubi u Sonju i da je ozeni, a da nas onda Sonja i Majkl usvoje . . .

Back